- 23 Ekim 2015
- 96
- 126
- 93
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.921
Aminnn inşallahGözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Benimde ayni öyle oldu canim kahverengi bi damla leke geldi peceteye bi dahada gelmedi ne olduğunu bende bilmiyorum ama seninki pozitif maşallah yerlesme olabilir insallaj benimkide yerlesmedir test yapmadim daha benKızlar dün gece Çok küçük bi pembe kan geldi benden silince selpaktaydi ama sonra bi daha gelmedi yerlesme olabilir mi acaba yaşayan var mı bunlarda 7.8. Gün testlerim
GİTTİKÇE KOYULAŞMIŞ CANIM . BELKİDE YERLEŞİYOR MİNİKKızlar dün gece Çok küçük bi pembe kan geldi benden silince selpaktaydi ama sonra bi daha gelmedi yerlesme olabilir mi acaba yaşayan var mı bunlarda 7.8. Gün testlerim
Sağol canım benim güzel kalbine sağlıkÇok teşekkür ederim canımmAllah en kısa zamanda sana da nasip edecek inanıyorum burda senin sevinçli haberini de kutlayacağız
Yolunu gözlediğin bebeğe tam yaklaştım derken yolun yine sağa sola sapıp uzaması her türlü hayal kırıklığı tabii. Ama ben şöyle bakıyorum, tam çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde doktor muayenesinde kocaman bir kistim olduğunu öğrendim. Endometriozis ve Adenomyosiz teşhisi kondu, iki ameliyat geçirdim. İkinci ameliyat sonrası doktor yanıma geldiğinde doğal yoldan hamile kalmamın mümkün olmayacağını, tüp bebekle dahi çok zor olacağını söyledi. Daha bebek sahibi olmaya başlamadan bunlarla karşılaştım. Bu ameliyatlardan dolayı yumurta rezervim yarı yarıyadan fazla düştü. Tüp bebek için bütün tahlilleri vs yaptık, ama başlamadan önce ben kendime en azından bir 6 ay süre vermek istedim, belki kendiliğine olur diye, çünkü hiç denememiştik. Korunmayı bıraktığımın 4. ayında hamile kaldım, 10. haftada maalesef kalbi durdu ve bir hafta kadar sonra kendiliğinden düştü. O düşüğün travması bu kimyasallardan çok daha ağırdı, fakat hamile kalabildiğimin de bir kanıtı. O yüzden minnettarım. Belki de bu yüzden bu kadar gerçekçi bakabiliyorum olanlara. Hamile kalabiliyorum, bu bile benim için çok büyük bir şey. İnşallah sağlıklı embriyo transfer edildiğinde de hamileliğimi sonuna kadar yaşayıp yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım. Nasıl bu kadar emin olabiliyorum hiçbir fikrim yok, ama yürekten inanıyorumNe desem bilmiyorum valla önce sevinip sonra bu şekilde olması
Daha yıpratıcı bir süreç oluyor bence.
İki tüpümün kapalı olduğu anlaşılınca dr direkt tüp bebek dedi.
Bende nasıl üzüldüm o zaman neden tüp bebekle uğraşacağım diye.
Sonra sanıyorum ki hemen hoop diye olacak kucağım dolacak.
Maalesef çok farklı bir durummuş, sabır gerektiriyormuş.
Bazı kadınlar ne kadar şanslı olduklarının farkında değil.
Bizim de sınavımız buymuş demek ki mücadele etmekmiş.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Bugün 6. Günüm kaset test yaptım çıkmadıgezegenanne canim naptin test falan yaptin mi sen benimde yarin 5. Gunum bi test yapsam mi acaba diyorum bi taraftanda bugün pek agrim falan yok hic biseyim tutmadi mi acaba diyorum valla
Amin, her şey gönlünüzce olur yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBende hiç ümidim kaybetmedim canm 2 özel çocuktan sonra benim yaptığım çok büyük cesaret yada deliliktir Allahim inşallah sonunu güzel hayırlı eyler saglikli hayırlı evlat verirtüm isteyen arkadaşlarımızın kucağı da boş kalmasın inşallah
Amiinn insallah Allah razı olsun canmAmin, her şey gönlünüzce olur yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Canım hafif çizgi var hayırlı olsunVar mı? Henüz 5 dakika olmadı ama hayali çizgi görüyorum sanki. Ellerim titriyor.
Enerjin zaten harikaYolunu gözlediğin bebeğe tam yaklaştım derken yolun yine sağa sola sapıp uzaması her türlü hayal kırıklığı tabii. Ama ben şöyle bakıyorum, tam çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde doktor muayenesinde kocaman bir kistim olduğunu öğrendim. Endometriozis ve Adenomyosiz teşhisi kondu, iki ameliyat geçirdim. İkinci ameliyat sonrası doktor yanıma geldiğinde doğal yoldan hamile kalmamın mümkün olmayacağını, tüp bebekle dahi çok zor olacağını söyledi. Daha bebek sahibi olmaya başlamadan bunlarla karşılaştım. Bu ameliyatlardan dolayı yumurta rezervim yarı yarıyadan fazla düştü. Tüp bebek için bütün tahlilleri vs yaptık, ama başlamadan önce ben kendime en azından bir 6 ay süre vermek istedim, belki kendiliğine olur diye, çünkü hiç denememiştik. Korunmayı bıraktığımın 4. ayında hamile kaldım, 10. haftada maalesef kalbi durdu ve bir hafta kadar sonra kendiliğinden düştü. O düşüğün travması bu kimyasallardan çok daha ağırdı, fakat hamile kalabildiğimin de bir kanıtı. O yüzden minnettarım. Belki de bu yüzden bu kadar gerçekçi bakabiliyorum olanlara. Hamile kalabiliyorum, bu bile benim için çok büyük bir şey. İnşallah sağlıklı embriyo transfer edildiğinde de hamileliğimi sonuna kadar yaşayıp yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım. Nasıl bu kadar emin olabiliyorum hiçbir fikrim yok, ama yürekten inanıyorum
Sizin de ne güzel sağlıklı iki yavrunuz var çok şükür. Allahım hayırlısıyla onlara bir kardeş daha nasip etsinDediğiniz gibi bizim sadece biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor
Yani yanlış bir şey söylemiyorum umarım, ama endişelenmeyin bence. Bu aşamada lekelenme yaşayan çok oluyor. Ne olur ne olmaz doktorunuza danışın, içiniz rahat eder. Ama normal diye biliyorum.Kızlar dün gece Çok küçük bi pembe kan geldi benden silince selpaktaydi ama sonra bi daha gelmedi yerlesme olabilir mi acaba yaşayan var mı bunlarda 7.8. Gün testlerim
İnşallah pozitif sonuç alırız birlikte kaçıncı günün senin canım test günün ne zamanBenimde ayni öyle oldu canim kahverengi bi damla leke geldi peceteye bi dahada gelmedi ne olduğunu bende bilmiyorum ama seninki pozitif maşallah yerlesme olabilir insallaj benimkide yerlesmedir test yapmadim daha ben
Testimin şuanki hali bu şekilde. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim.Canım hafif çizgi var hayırlı olsun
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin kaçıncı gününüz bugünTestimin şuanki hali bu şekilde. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim inşallah yedinci günümHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin kaçıncı gününüz bugün
İnşallah kanda görürsün mucizeniBugün 10.gunum test günüm 8.gun idrar testi yaptım ama negatif çıktı dualarınıza talibim pozitifli sonuç alayım ihtimal vermiyorum ama genede bi umut
Hadi gözünüz aydınKızlar bugün 10. Günüm tekrar test verdim ve çok şükür yükselmiş
Bence moralini bozma canım gec tutunmus olabilir erken test yapmışsın çünkü yarin kam ver bakalim insallah güzel sonuçlar alirsin benimde oyle bi belirtim yok valla ilk baslarda cok agrim oluyodu ama simdi kic biseyim yok valla hayırlısı rabbim ne derse o olacak artikBugün 6. Günüm kaset test yaptım çıkmadıağlamıyorum da içim acıyor. Benim de belirtim yok olmadığını düşünmeye başladım. Progestan iğne yüzünden sızım sızım ağrıyon popomu aslaa hissetmiyorum hiç ağrımıyor gibi içimin acısı daha çok anlayacağın. Yarın 7. Gün kan testi vericem. Ne çıkacaksa çıksın bakalım valla artık üzülmektende yoruldumm
Bir ara kotu seyler ust uste gelmisti boyle kalbim cok kırılmıştı isyan etmedim ama acikca dike getirdim Allahima karsi dedimki simdi benim bu kadar cektigim goz yaslarim surekli aldigim ilaclar vurdugum igneler ilaclar yuzunden tedaviler yuzunden vucudumda meydana gelenler kistler miyomlar ameliyatlar sirf bebegim olsunfa evlat kokum olsun diye birde tek seferde hamile kalanlarin hakki ayni mi dedim bir miyiz dedim benim yurek acimla birde umursanmazligimiz ayni mi demistim ozaman cok aglamistim bunlari dusunurkenAminn en önemlisi o bende bazen kafa gidip geliyor bir bakmissin çoktan unutmuşum yaşadıklarımı bir bakmissin birden hüzün kaplıyor her yanımıçok değişik duygular Cidden öyle herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun istediği zaman doğuran insanlar ne kadarda şanslı keşke kıymet bilseler
4. Günüm bugün canım test gunum 2 eylul cok var dahaİnşallah pozitif sonuç alırız birlikte kaçıncı günün senin canım test günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?