2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bir şey soracağım bu göz ardı et seçeneğini yaptıktan sonra görmek istemediğim mesajları yine görüyorum neyi yanlış yapıyorum

Ya gerçekten mi sonucun çıktımı çok üzüldüm gerçekten beklemiyordum ne diyeceğimi bilemiyorum ..
Maalesef
Ya duygusuzlaştım mi artık bilmiyorum, ama ben en başından beri ne kadar olumlu ve pozitifsem yine de bu yolda her sonuca hazırlıklı olmak gerektiğini biliyorum. Garantisi yok bu yöntemin de. Sağlıklı bir embriyo olsaydı devam ederdi. Demek ki hayırlısı buymuş. Denemeye devam

İkinci transferimdi, ikisi de kimyasalla sonuçlandı. Evet, ben de pozitife temkinli yaklaşıyorum. Ama öyle düşünmeyin, inşallah kan değeriniz de güzel çıkar, artarak devam eder de bu sefer her şey güzel sonuçlanır sizin için. Neticede her seferinde kimyasal olacak değil. Bir kere sağlıklı embriyoyu tutturmamız yeterli. Umarım sizin için o sefer bu seferdir

Malesef bir garantisi yok bu işin demekki eksik gedik birşeyler var evet hamile kalabiliyorsun sağlıklı olmadığı için vücut geri atıyor artık bunun üzerinde durlmali demekki farklı bir yöntem .inşallah güzel haber verdiğin günleri görürüz doktorun doğru kararı verecektir

Yaaa ben de pozitif ondan kahve yaptın sandım diyecektim az iç hayırlısı olsun inşalla güzel günler de göreceğiz
Yok yok, bu sefer de maalesef böyle sonuçlandı serüvenimiz. Bir dahakine inşallah
Kafeinsiz kahve içiyordum hep, doktordan gelince ilk iş düzgün bir kahve yaptım. Hayat devam ediyor. Bir dahaki transfere kadar saat saat ilaç almadan geçireceğim günlerin tadını çıkarmaya çalışacağım, evde birikmiş işlerimi halledeceğim.
İnşallah güzel günler göreceğiz

Bu sefer yazmayacağım, uzaktan takip edeceğim dedim ama dayanamıyorum. 3 gün, aa kalite embriyo transfer edildi 15 ağustosta. 2. Transferim. 27 si test günüm, ama bugün erken gebelik testi yaptım, tek çizgi şimdiye kadar cikmasi lazım değil miydi? 2 gün bir şeyi değiştirir mi?

Canım dondurulmuş embriyon var mı senin benimde ikinci kimyasalim oldu ama biz tedavi öncesinde sperm DNA hasarı testi yaptırdık normal çıkmıştı çünkü önceki kimyasal bu nedenle olmustu baya yüksek çıkmışti DNA hasarı tedavisi oldu eşim ondan sonra başladık tedaviye doktorum tekrar histereskopi önerdi çünkü bende t rahim yapışıklık polip vardı ameliyat olmuştum o görüntüleri incelediğinde düzensizlik var gibi rahimde dedi çarşamba günü histereskopi yapılacak bakalım inşallah gerçekten de rahimden dir de bir sonraki transfer de gebelik oluşur beşinci gün çift embriyo transferi olacak Allah'ın izniyle

O zaman koyulasmis değerin artiyor yerleşme olabilir konntrol et progestan kullanıyorsun degilmi
Evet kullanıyorum progestan fitil dün gece nokta gibi geldi pembe o kadar açık renkli ki sonra bi daha gelmedi bugunde sabah test yaptım koyu çıktı yukseliyor yani dimi inanamıyorum hala hayal gibi yarın test günüm doktorum 9. Gün yaptırabilirsin dedi

Bence bugün yapabilirsin sonra 10 gün yap ay çok heyecanlandım o zaman leke yerleşme

Kızlar dün gece Çok küçük bi pembe kan geldi benden silince selpaktaydi ama sonra bi daha gelmedi yerlesme olabilir mi acaba yaşayan var mı bunlarda 7.8. Gün testlerim
Canım bir sorun olduğunu sanmıyorum maşallah çok güzel ilerliyor bence ama sen yine de her şeyden doktorunu haberdar et devamı gelirse başka bir yol bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…