2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet çok doğru söylüyorsnz aslında zamanı geldiğinde bakacaz taşıma varsa belki acıbademe gidebilirim artık herşeyin hayırlısı sizin sonuç ne oldu

Evet çok doğru söylüyorsnz aslında zamanı geldiğinde bakacaz taşıma varsa belki acıbademe gidebilirim artık herşeyin hayırlısı sizin sonuç ne oldu
Evet, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Benim yine kimyasal maalesef. Doktorumdan geri dönüş bekliyorum, bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.

Efolis İngilizce program bu Türkçeye çevriliyor mu canm

Benim yine kimyasal maalesef. Doktorumdan geri dönüş bekliyorum, bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.
Embriyolarin genetiğe gitmesi lazım anladığım kadarıyla gebe kalmada problem yok kimyasal oluyor sadece embriyolara baktır hayırlısı olsun hakkinda gerçekten hepimiz birgün hayallerimize kavuşacağız inanyrm

Ya gerçekten mi sonucun çıktımı çok üzüldüm gerçekten beklemiyordum ne diyeceğimi bilemiyorum ..

Vallahi ben de sonucum kesinleştikten sonra şimdi ilk iş güzel bir kahve yaptım kendime
CANIM SENINDEMI KIMYASALA DÖNDÜ BU KACINCI DENEMENDI.
YANİ SÜREKLİ KIMYASAL OLMASI COK UZUCU. İŞTE BU SEBEPTEN ZATEN CIKAN POZITIFE SEVINEMEZ OLDUK.
HATTA KANA BILE SEVINEMICEM GALIBA ANCA KALBI DUYARSAM PIT PIT BIR NEBZE RAHATLICAM

Cok üzüldüm canm Allahim gönlüne göre versin insallah ümidini kesme yeterki el ac

Ya niye bilmiyorum, ben de olacağına o kadar inanıyorum ki
Kimyasal tabii ki hayal kırıklığı. Hani tam olacakken direkten dönmüş gibi tuhaf bir his bırakıyor insanda. Öbür yandan sağlıklı olsaydı devam ederdi, demek ki hayırlısı bu. Doktorumla genetik olayını konuşacağım ben de, bakalım ne diyecek.

Ben diyecektim de sonra reklam yapıyor gibi olmasın dedim maslak Bülent hocaya sadece randevu alın muayene olun içinize sinerse taşırsınız ebriyoları hiç bir dr a içiniz sinmeden tedavi olmayın giderken tüm hsg leri de götürün işin olurunu sürecini öğrenin bi maddi olarak zaten zor süreç manevi daha da zor

Amin canım inşallah valla günler geçmek bilmiyor yaaa ne zor şeyler yaşıyoruz ki yeminle rabbim hepimize dayanma gücü versin

Ne desem bilmiyorum valla önce sevinip sonra bu şekilde olması
Daha yıpratıcı bir süreç oluyor bence.
İki tüpümün kapalı olduğu anlaşılınca dr direkt tüp bebek dedi.
Bende nasıl üzüldüm o zaman neden tüp bebekle uğraşacağım diye.
Sonra sanıyorum ki hemen hoop diye olacak kucağım dolacak.
Maalesef çok farklı bir durummuş, sabır gerektiriyormuş.
Bazı kadınlar ne kadar şanslı olduklarının farkında değil.
Bizim de sınavımız buymuş demek ki mücadele etmekmiş.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Teşekkür ederim
En ümitsiz olduğumu düşündüğüm anlarda bile hâlâ ümidim var, bazen kendime şaşırıyorum. Bir gün olacak biliyorum
Bende hiç ümidim kaybetmedim canm 2 özel çocuktan sonra benim yaptığım çok büyük cesaret yada deliliktir Allahim inşallah sonunu güzel hayırlı eyler saglikli hayırlı evlat verir tüm isteyen arkadaşlarımızın kucağı da boş kalmasın inşallah

Aminn insallah

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…