- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.881
Vallahi ben de sonucum kesinleştikten sonra şimdi ilk iş güzel bir kahve yaptım kendimeHepiniz öylesiniz sabah bir kahve keyfim var bir de sizleri okumak
Evet çok doğru söylüyorsnz aslında zamanı geldiğinde bakacaz taşıma varsa belki acıbademe gidebilirim artık herşeyin hayırlısı sizin sonuç ne olduO kararı yalnız siz verebilirsiniz, o konuda bir şey diyemem. Fakat dondurulmuşlar yüzünden zorunlu hissetmeyin. Bildiğim kadarıyla onlar başka merkeze transfer edilebiliyor. Tabii prosedürü, maliyeti tam nedir bilemiyorum.
Evet, hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinEvet çok doğru söylüyorsnz aslında zamanı geldiğinde bakacaz taşıma varsa belki acıbademe gidebilirim artık herşeyin hayırlısı sizin sonuç ne oldu
What to expect diye bi uygulama var telefonunuza indirin ivf seçeneğini seçince transfer tarihinizi ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu seçerseniz size gün gün vücudunuzda neler olduğunu, hafta hafta bebeğinizin hangi meyveye benzediğini filan gösteriyo çok tatlı bişey
Embriyolarin genetiğe gitmesi lazım anladığım kadarıyla gebe kalmada problem yok kimyasal oluyor sadece embriyolara baktır hayırlısı olsun hakkinda gerçekten hepimiz birgün hayallerimize kavuşacağız inanyrmEvet, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Benim yine kimyasal maalesef. Doktorumdan geri dönüş bekliyorum, bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.
Afiyet olsunVallahi ben de sonucum kesinleştikten sonra şimdi ilk iş güzel bir kahve yaptım kendime
Maasallah canmVar mı? Henüz 5 dakika olmadı ama hayali çizgi görüyorum sanki. Ellerim titriyor.
Ya gerçekten mi sonucun çıktımı çok üzüldümEvet, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Benim yine kimyasal maalesef. Doktorumdan geri dönüş bekliyorum, bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.
CANIM SENINDEMI KIMYASALA DÖNDÜVallahi ben de sonucum kesinleştikten sonra şimdi ilk iş güzel bir kahve yaptım kendime
Cok üzüldüm canm Allahim gönlüne göre versin insallahEvet, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Ya niye bilmiyorum, ben de olacağına o kadar inanıyorum kiEmbriyolarin genetiğe gitmesi lazım anladığım kadarıyla gebe kalmada problem yok kimyasal oluyor sadece embriyolara baktır hayırlısı olsun hakkinda gerçekten hepimiz birgün hayallerimize kavuşacağız inanyrm
Ben diyecektim de sonra reklam yapıyor gibi olmasın dedim maslak Bülent hocaya sadece randevu alın muayene olun içinize sinerse taşırsınız ebriyoları hiç bir dr a içiniz sinmeden tedavi olmayın giderken tüm hsg leri de götürün işin olurunu sürecini öğrenin bi maddi olarak zaten zor süreç manevi daha da zorEvet çok doğru söylüyorsnz aslında zamanı geldiğinde bakacaz taşıma varsa belki acıbademe gidebilirim artık herşeyin hayırlısı sizin sonuç ne oldu
Teşekkür ederimCok üzüldüm canm Allahim gönlüne göre versin insallahümidini kesme yeterki el ac
Amin canım inşallah valla günler geçmek bilmiyor yaaa ne zor şeyler yaşıyoruz ki yeminle rabbim hepimize dayanma gücü versinBen dördüncü gün kaset test yaptım çıkmamıştı dün altıncı günüm de akşam yine yaptım yine çıkmadı bu sabah erken gebelik testinde silik bir şekilde gördüm erken gebelik testini dördüncü beşinci altıncı günüm de yapmış olsaydım yine negatif görecektim büyük ihtimalle çünkü dediğim gibi silik bir şekilde gördüm yedinci günüm de erken gebelik testi yapacaksan da sabah ilk idrarında yap çünkü negatif görme ihtimalin yüksek erken olduğu için ama bu bebeklerinin seninle olmadığı anlamına gelmiyor umudunu sakın kaybetme inşallah sımsıkı tutunucaklar
Ne desem bilmiyorum valla önce sevinip sonra bu şekilde olmasıEvet, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Bende hiç ümidim kaybetmedim canm 2 özel çocuktan sonra benim yaptığım çok büyük cesaret yada deliliktir Allahim inşallah sonunu güzel hayırlı eyler saglikli hayırlı evlat verirTeşekkür ederim
En ümitsiz olduğumu düşündüğüm anlarda bile hâlâ ümidim var, bazen kendime şaşırıyorum. Bir gün olacak biliyorum
Aminn insallahNe desem bilmiyorum valla önce sevinip sonra bu şekilde olması
Daha yıpratıcı bir süreç oluyor bence.
İki tüpümün kapalı olduğu anlaşılınca dr direkt tüp bebek dedi.
Bende nasıl üzüldüm o zaman neden tüp bebekle uğraşacağım diye.
Sonra sanıyorum ki hemen hoop diye olacak kucağım dolacak.
Maalesef çok farklı bir durummuş, sabır gerektiriyormuş.
Bazı kadınlar ne kadar şanslı olduklarının farkında değil.
Bizim de sınavımız buymuş demek ki mücadele etmekmiş.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
AminBende hiç ümidim kaybetmedim canm 2 özel çocuktan sonra benim yaptığım çok büyük cesaret yada deliliktir Allahim inşallah sonunu güzel hayırlı eyler saglikli hayırlı evlat verirtüm isteyen arkadaşlarımızın kucağı da boş kalmasın inşallah
Âmin kesinlikle öyle günler geçmek bilmiyor bu süreçte büyük bir sabırla bekliyoruz Rabbim sabrımızın mükafatını nasip etsin inşallahAmin canım inşallah valla günler geçmek bilmiyor yaaa ne zor şeyler yaşıyoruz ki yeminle rabbim hepimize dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?