2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İgnesini kullanıyordum dün fitile basladim
Ben igne hic kullanmadim fitil verdiler direkte dunden beri benden seffaf uzayan akinti geliyo yaa dun kahverengi lekeli geldi bugun normal lekesiz geldi fitilden kaynaklı mi oluyo acaba anlamadim ki benim normalde yumurtlama zamanimda gelir bu akinti tovbe geri mi yumurtluyom napiyom

Kızlar opu dan sonra doktor ilaç olarak aquamentin ve dostinex yazdı. Ama benim aşırı bir mide bulantı oluyor ilacın yan etkisinden dolayı mı çok kötüyüm (

Selam kızlar. Benim transfer sonrası 4. Günüm ilk günler kasık bölgemde hafif ağrılar oluyordu şuan hiç bi belirti yok. Çok mu erken ben mi aceleciyim bilmiyorum. Bazen aşırı moralim bozuluyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Çok stresli bir durum gerçekten. Bir de benim eşim kanseri atlattığı için tüp bebek şansımız malesef çok yok bunu düşününce daha çok strese giriyorum

Belirtilere takılmayın Ailece ne kadar güçlüsünüz , bebişinizde sizin gibi güçlü olacak , merak etmeyin Allah’ın izniyle sıkıca tutunsun

S shmily yarın güzel haberlerle geeel. Sonucunu bizimle paylaşırsan sevinirim canım Güzel şeylerin olmasına ihtiyacımız var yarın unuttur bu acıyı

Ben ağızdan alıyorum .belki yerlesiyordur ondan leke geldi .akintiya takılma bir sürü ilaç kollaniiyor ondan dolayıdır .

Canım belirti arama lütfen. Benim yok denecek kadar bel ve kaşık ağrım vardı sonra test yaptım pozitifi gördüm. Hatta olmadı diye öylesine yaptım testi. Öncesinde 2 kimyasalım var onlarda daha çok belirtim vardı ama olmadı Bunda hayırlısı dedim nasip etti Rabbim şükür nasip etsin Allahım

Allah yardımcımız olsun. Negatif olan arkadaşlar pes etmeyin.
Benim üç yumurta toplandı üçü de tam kalite embiryo oluştu. Yaş 41 olduğu için pgt yapıldı ve malesef bir embiryoda down sendromu geni vardı diğerinde de gen eksikliği sonucu ismini hatırlayamadığım bir hastalık. Üçüncü embiryonun sonucunu bekliyorum hala.

Embiryolar 6. Güne kadar gitmiş çok iyi kalitede. Eğer ben bu iki embriyoyu transfer edilemesini isteseydim belki de tutunacaklardı. Doktor öyle dedi. Belki düşük olacaktı belki başka acı durumlar.

Özellikle 40 yaş üstü sağlıklı yumurtaya erişmek zorlaşıyor. Şans belki birincide belki onuncuda.
40 yaş sonrası tüp bebek gebelik oranı yüzde 15-20.
Yani yüzde 80 ya da yüzde 75 olmayacak. Bunu böyle düşünmek lazım.
Pgt de gebelik oranı yüzde 55-65.
Yani yüzde 35-45 olmayabilir.

Progestan dex sağlık ocakları yazıyor mu ampül paket içerisinde 7 tane var. Eğer yazıyorsa beni zarara soktular yazdırmak istedim karşılamıyor dediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…