- 2 Ağustos 2020
- 874
- 404
- 53
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.641
Canim cok üzüldüm insallah bunun sonucu hic ugrasmadan normal yolla kavusursun bebegine insallah bizim gibi isteyenlerin kucagi bos kalmasinBebeğim benden vazgeçti.değerim düştühepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Anne olmayı en çok sizin gibi kadınlar hakediyor şimdi olmazsa başka zaman olacak biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarımız bebekleri doğduğunda bizim yerimize poposunu ısırsın ara ara giricem
Yok yok sadece klavye hatasıBen de dedim değişik terimler var hiçbirini bilmiyorum
Eşimin kromozom sonucu sıkıntılı. Neden bakma gereği duymadılar acaba. Devlet hastaneleri bakmıyor mu kiKimin kromozom sonucu sıkıntılı eşinin mi senin mi eğer öyleyse emriyoya genetik bakılmalı çünkü 5 AA olması değil kromozom olarak saglikli olması lazım
What to expect diye bi uygulama var telefonunuza indirin ivf seçeneğini seçince transfer tarihinizi ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu seçerseniz size gün gün vücudunuzda neler olduğunu, hafta hafta bebeğinizin hangi meyveye benzediğini filan gösteriyo çok tatlı bişeyBen henüz doktordan öğrenmedim tahmini doğum tarihimi transfer günüme göre hesaplamıştım
Abla biz burada nasıl negatif çıktığını mı konışucaz anlamadım hiç ?Ben sizin gibi düşünmüyorum açıkçası.
Çünkü her pozitif haberde seviniyorum Allah biliyor.
Yani negatif aldık diye ölüp bitmeyeceğiz tabi ki.
Yine ayağa kalkacağız yine mücadele edeceğiz.
Canim yaa cok uzuldumBebeğim benden vazgeçti.değerim düştühepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Anne olmayı en çok sizin gibi kadınlar hakediyor şimdi olmazsa başka zaman olacak biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarımız bebekleri doğduğunda bizim yerimize poposunu ısırsın ara ara giricem
Rabbim sabır versin. İnşallah en yakın zamanda birlikte alırız güzel haberleriBebeğim benden vazgeçti.değerim düştühepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Anne olmayı en çok sizin gibi kadınlar hakediyor şimdi olmazsa başka zaman olacak biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarımız bebekleri doğduğunda bizim yerimize poposunu ısırsın ara ara giricem
Ben de var o...sen nerelerdesin ya sonuç olumlu oldu değil miWhat to expect diye bi uygulama var telefonunuza indirin ivf seçeneğini seçince transfer tarihinizi ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu seçerseniz size gün gün vücudunuzda neler olduğunu, hafta hafta bebeğinizin hangi meyveye benzediğini filan gösteriyo çok tatlı bişey
Yaa canım sen kendini hiç üzme diğer emriyona kesinlikle kromozom bakılmalı yeniden başla ve NGS yaptirmalisin doktorumda sor neden kromozom sikintiliyken bana trasfer yaptınız neden incelemediniz diyeEşimin kromozom sonucu sıkıntılı. Neden bakma gereği duymadılar acaba. Devlet hastaneleri bakmıyor mu ki
Çok teşekkür ederim yardımların için canım. Bunları öğrendiğim çok iyi olduYaa canım sen kendini hiç üzme diğer emriyona kesinlikle kromozom bakılmalı yeniden başla ve NGS yaptirmalisin doktorumda sor neden kromozom sikintiliyken bana trasfer yaptınız neden incelemediniz diye
Benim sonucum pozitif canim insallah seninkide poztiftir hayirlara vesile olsunEvet sanki adet olmuşum gibi ıslaklık var diğer iki transferimde olmamıştı diye hatırlıyorum .. yani bukadar sıvı değildi
Ay inşallah bu kez pozitif görürüm .. senin ilk deneme mi ?Benim sonucum pozitif canim insallah seninkide poztiftir hayirlara vesile olsun
Canım ne demek ama çok üzüldüm biz neler yaşıyoruz neler ne heycanlar ne umutlar ama bu doktorlarin neden umrunda değil kiÇok teşekkür ederim yardımların için canım. Bunları öğrendiğim çok iyi oldu
Evet ilk denemem canimAy inşallah bu kez pozitif görürüm .. senin ilk deneme mi ?
Yani bilemiyorum kendilerini rahat hissetmiyorlarmış.Abla biz burada nasıl negatif çıktığını mı konışucaz anlamadım hiç ?
Arkadaşların mutluluğunu paylaşmak için öteki topiği mi takip edicez ?
Biz çıkarız arkadaşlar sizin mutluluğunuzla mutlu olmayacaksak…
Sorma dün geceden beri içimde kıyametler. İnsanları bu kadar umursamıyolar malesef bazı doktorlar. Tek başımıza mücadele veriyoruz destek olmayı bırak tedavi için 3 kuruş koysak kenara sülük gibi yapışan bi aileye gelinim malesef. O kadar zorlu oldu ki bizim için tüp bebeğe başlamak ondan yanıyo içim belki de bu kadar. 8 senedir cebelleşiyoruz bi Ya Allah diyen elimizden tutan yok durumları olmalarına rağmen. Allah büyük.Canım ne demek ama çok üzüldüm biz neler yaşıyoruz neler ne heycanlar ne umutlar ama bu doktorlarin neden umrunda değil ki
Ama bu NGS dediğim özel emriyo başına 350 dolar
O bende de var canim benim ayni oyle oluyo surekli pecete koyuyorum ama yinede ic camasirim siril sıklam oluyor progestan fitil mi yapiyo acaba anlamadimKızlar sizdede akıntı çok mu ? Bu kez benim iç çamaşırm sırılsıklam oluyor hem progestan akıyor hem normal bi akıntı var sürekli iç çamaşırım ıslak .
Aynen öyle inşallah keseyide bebegide görürsün az kaldı dayanYa evet tamda aradigim cumle insan kendini hamile gibi hissetmek istiyor tum kafa karisikliklari icin en iyisiiyi yapmissin benimde aklima geliyo esimde dun kan verseydin bidaha dedi de o kanin sonucunu beklemek bile beni strese sokuyo bi yandan da cuma gidene kadar bekliycem keseyi görsem icim rahatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?