2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canim cok üzüldüm insallah bunun sonucu hic ugrasmadan normal yolla kavusursun bebegine insallah bizim gibi isteyenlerin kucagi bos kalmasin

Ben henüz doktordan öğrenmedim tahmini doğum tarihimi transfer günüme göre hesaplamıştım
What to expect diye bi uygulama var telefonunuza indirin ivf seçeneğini seçince transfer tarihinizi ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu seçerseniz size gün gün vücudunuzda neler olduğunu, hafta hafta bebeğinizin hangi meyveye benzediğini filan gösteriyo çok tatlı bişey

Ben sizin gibi düşünmüyorum açıkçası.
Çünkü her pozitif haberde seviniyorum Allah biliyor.
Yani negatif aldık diye ölüp bitmeyeceğiz tabi ki.
Yine ayağa kalkacağız yine mücadele edeceğiz.
Abla biz burada nasıl negatif çıktığını mı konışucaz anlamadım hiç ?
Arkadaşların mutluluğunu paylaşmak için öteki topiği mi takip edicez ?
Biz çıkarız arkadaşlar sizin mutluluğunuzla mutlu olmayacaksak…

Canim yaa cok uzuldum inşallah kendiliyden hamile kalirsin canım Allah sanada kisa surede o sevinci nasip etsin Amin

Rabbim sabır versin. İnşallah en yakın zamanda birlikte alırız güzel haberleri

Ben de var o...sen nerelerdesin ya sonuç olumlu oldu değil mi

Eşimin kromozom sonucu sıkıntılı. Neden bakma gereği duymadılar acaba. Devlet hastaneleri bakmıyor mu ki
Yaa canım sen kendini hiç üzme diğer emriyona kesinlikle kromozom bakılmalı yeniden başla ve NGS yaptirmalisin doktorumda sor neden kromozom sikintiliyken bana trasfer yaptınız neden incelemediniz diye

Yaa canım sen kendini hiç üzme diğer emriyona kesinlikle kromozom bakılmalı yeniden başla ve NGS yaptirmalisin doktorumda sor neden kromozom sikintiliyken bana trasfer yaptınız neden incelemediniz diye
Çok teşekkür ederim yardımların için canım. Bunları öğrendiğim çok iyi oldu

Yani bilemiyorum kendilerini rahat hissetmiyorlarmış.
Olabilir herkesin düşüncesi farklı.
Yani burada olup güzel haberlerini vermek isteyenlere kapımız açık.
Haa olmadı biz kalanlar arada birbirimize hal hatır sorarız sıkıntı yok.

Canım ne demek ama çok üzüldüm biz neler yaşıyoruz neler ne heycanlar ne umutlar ama bu doktorlarin neden umrunda değil ki
Ama bu NGS dediğim özel emriyo başına 350 dolar
Sorma dün geceden beri içimde kıyametler. İnsanları bu kadar umursamıyolar malesef bazı doktorlar. Tek başımıza mücadele veriyoruz destek olmayı bırak tedavi için 3 kuruş koysak kenara sülük gibi yapışan bi aileye gelinim malesef. O kadar zorlu oldu ki bizim için tüp bebeğe başlamak ondan yanıyo içim belki de bu kadar. 8 senedir cebelleşiyoruz bi Ya Allah diyen elimizden tutan yok durumları olmalarına rağmen. Allah büyük.

Kızlar sizdede akıntı çok mu ? Bu kez benim iç çamaşırm sırılsıklam oluyor hem progestan akıyor hem normal bi akıntı var sürekli iç çamaşırım ıslak .
O bende de var canim benim ayni oyle oluyo surekli pecete koyuyorum ama yinede ic camasirim siril sıklam oluyor progestan fitil mi yapiyo acaba anlamadim

Paylaşmak istemeyen gitsin diğer topiğe ne diyeyim benim transfer tarihim bile belli değilken Eylül ayında yapılacakken inanılmaz keyif alıyorum burayı okurken üzüntünüzle üzülüyorum sevincinizle mutlu oluyorum insanların sonuçları negatif çıktı diye onlara dünyanın sonuymuş gibi hissettirmekten başka bir şey değil benim için ilk negatifleri bugün mü okuduk diğer negatifler varken neden paylaştin o zaman diye sorarlar insana neyse hormonlardan dolayı kimseyi kırmak incitmek istemem negatif alan arkadaşlarım da kendilerini en hazır hissettiklerinde tekrar başlayacaklarını biliyorum

Aynen öyle inşallah keseyide bebegide görürsün az kaldı dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…