- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.601
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahKizlarr ilac isini cozdum sgk anlasmali ozel hastanede yazdirdimDoktor ultrasonada aldi bebegide gorduk kalp atislarida baslamis dedi dinletti cok guzel cok heyecanli bir andi rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh hala inanamiyorum
Bende o 4. gün başladı beşinci gün sabahı bitti kaşık batması ve bel ağrısı da eşlik etti buna. Çift embriyo koyulmuştu bakalım ne olacak. Umarım pozitifi görmek nasip olur.O lekelem 3 4 Gün sürdü bende.
Ben de başka uygulamalardan hesaplanmıştım hep aynı gün çıkti. Ama bence değişebilir. Ben de eklemek istiyorum profilimeBen henüz doktordan öğrenmedim tahmini doğum tarihimi transfer günüme göre hesaplamıştım
Bana da çift embriyo kondu ama bel ağrım olmadı kız kaşık batması ne bilmiyorumBende o 4. gün başladı beşinci gün sabahı bitti kaşık batması ve bel ağrısı da eşlik etti buna. Çift embriyo koyulmuştu bakalım ne olacak. Umarım pozitifi görmek nasip olur.
Kizlar arkadaşlarımızın çoğu negatif sonuç aldı onların üzüntüsünden dolayı ne çıkarsa ciksin sonuçlarımı paylaşmak içimden gelmiyor
Arkadaşlarımızı burda yüzüstü bırakmış gibi olacağız amaOlumsuz sonuç alan, kalp kırıklığı yaşayan her kişinin yazdığı yazı burda kalbimi parçalıyor. Hepinize sabır ve birkez daha deneme azmi diliyorum
Bazen olumlu sonuç aldığıma sevinemediğim oluyor bu yüzden pozitifi gören ve heyecanla bekleyen arkadaşlarım başka bir başlık açtım orada daha pozitif şeyler konuşarak morelimizi yükseltebiliriz gelmek isterseniz.
Amin hepimizin emelerini boşa cikartmasin .Hayırlısı olsun canım.
Allah gönlündekini nasip etsin.
Ekliyorum listeye.
Ben de çok üzülüyorum ama eminim onlar da güzel haberler alacaklar, bunu can i gönülden istiyorum ve dua ediyorum.Olumsuz sonuç alan, kalp kırıklığı yaşayan her kişinin yazdığı yazı burda kalbimi parçalıyor. Hepinize sabır ve birkez daha deneme azmi diliyorum
Bazen olumlu sonuç aldığıma sevinemediğim oluyor bu yüzden pozitifi gören ve heyecanla bekleyen arkadaşlarım başka bir başlık açtım orada daha pozitif şeyler konuşarak morelimizi yükseltebiliriz gelmek isterseniz.
Böyle anlaşılması beni yine üzer. Zaten buradayız desteğe ihtiyacı olan herkes için. Sadece olumlu şeyleri de konuşabilmek tecrübelerimizi ve deneyimlediklerimizi paylaşabilmek isterdim.Arkadaşlarımızı burda yüzüstü bırakmış gibi olacağız ama
Sanki negatif olan daha mı çok bende çok üzüldüm yada kimyasal oluyorKizlar arkadaşlarımızın çoğu negatif sonuç aldı onların üzüntüsünden dolayı ne çıkarsa ciksin sonuçlarımı paylaşmak içimden gelmiyor
EVET BANADA İLK BÖYLE AŞIRII POZİTİFF GİBİ GELMİŞTİ TESTLERDEN SONRASanki negatif olan daha mı çok bende çok üzüldüm yada kimyasal oluyor
Thread '2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)' 2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)Ben de çok üzülüyorum ama eminim onlar da güzel haberler alacaklar, bunu can i gönülden istiyorum ve dua ediyorum.
Başlık linkini gönderirsen gelmek isterim.
Amin canim hepimize insallahAllahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Ne kadar güzel ya
Yani buna yüzüstü bırakmak denmezz cok ıyı anlıyorum sizi...Böyle anlaşılması beni yine üzer. Zaten buradayız desteğe ihtiyacı olan herkes için. Sadece olumlu şeyleri de konuşabilmek tecrübelerimizi ve deneyimlediklerimizi paylaşabilmek isterdim.
Harika bir kalbin varYani buna yüzüstü bırakmak denmezz cok ıyı anlıyorum sizi...
bende birine tebrık mesajları yazarekn sevıncını paylasırken bırının uzuntusunu yasıyorum.
ve ınsan üzüntüleri paylasabılır ama mutluluk haberı bıraz daha sohpete donustugune olmayanı uzebilir.
yanı pozitifi göören acımızı paylasabılıyor ama negatıfı goren aynı mutlulugunu dırek yasamıyor.. herkes zaten elını kalbıne koyarsa bunu hıssedecektır.
pozitifi görenler mutluluklarını tecrubelerını tabıkı daha farklı paylaşacaklar onların ılacları takıplerı konustukları konuları dahı bız anlayamayız suanda.
bence mahsuru yok olumsuzda olsam hiç alınmam gücenmem
Ben sizin gibi düşünmüyorum açıkçası.Kizlar arkadaşlarımızın çoğu negatif sonuç aldı onların üzüntüsünden dolayı ne çıkarsa ciksin sonuçlarımı paylaşmak içimden gelmiyor
Ne yüce gönüllüsun Allahim negatif sonuç alanların kucağını doldursun insallahYani buna yüzüstü bırakmak denmezz cok ıyı anlıyorum sizi...
bende birine tebrık mesajları yazarekn sevıncını paylasırken bırının uzuntusunu yasıyorum.
ve ınsan üzüntüleri paylasabılır ama mutluluk haberı bıraz daha sohpete donustugunde olmayanı uzebilir.
yanı pozitifi göören acımızı paylasabılıyor ama negatıfı goren aynı mutlulugunu dırek yasamıyor.. herkes zaten elını kalbıne koyarsa bunu hıssedecektır.
pozitifi görenler mutluluklarını tecrubelerını tabıkı daha farklı paylaşacaklar onların ılacları takıplerı konustukları konuları dahı bız anlayamayız suanda.
bence mahsuru yok olumsuzda olsam hiç alınmam gücenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?