- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.521
Ya hiç sorma burda yazdım ya bende bir şey hissetmiyorum diye gittim kendimi rahatlatmak için test yaptım şükür değerler artmış. Yok iştahım yok canım birşey istemiyor inan .ama insan tabi kendini hamile gibide hissetmek istiyor tadını çıkarmak istiyorYa ama insan var olan bisey kesilince korkuyor acaba degerler dusmeye mi başlıyor diyeyoksa konforlu bir gebelik olsun tabi istah acikligi var mi sende de
Canım çok hafif bi çizgi var sanki ama testini tekrarlaKIZLAARR ERKEN GEBELİK TESTİNİN İÇİNİ DIŞINA ÇIKARDIM
YA BEN DURDURAMIYORUM KENDIMI SİZE SÖZ VERIP HOOP KENDIMI İŞ YERININ LAVOBOSUNDA BULUYORUM
BUNDA YOK DİMİ
Ay bence varrKIZLAARR ERKEN GEBELİK TESTİNİN İÇİNİ DIŞINA ÇIKARDIM
YA BEN DURDURAMIYORUM KENDIMI SİZE SÖZ VERIP HOOP KENDIMI İŞ YERININ LAVOBOSUNDA BULUYORUM
BUNDA YOK DİMİ
İştahım pek yok canım birşey istemiyor. Ama sonrada midem kaziniyor geçen nasıl midem kazındı ellerim titriyordu.İnşallahama insan tabi korkuyo bendede hafif kasik agrisi var ama cabuk acikoyorum ben ekmekle yiyorum yemeyi kilo alicam boyle giderse sizde nasil iştah?
SİZE ÇEKTIKTEN SONRA WC NIN ÇÖP KOVASINA BIR GUZEL SARIP ATTIM :) :) GÖREN OLMASIN DİYEEKuzum hemen çektiysen fotoyu var bencede bekledikçe koyulaşır daha da görünür çizgi kontrol etsene
TAMAM ARTIK HER SABAH YAPARIIIMM 30 AGUSTOSA KADARRCanım çok hafif bi çizgi var sanki ama testini tekrarla
Var canımKIZLAARR ERKEN GEBELİK TESTİNİN İÇİNİ DIŞINA ÇIKARDIM
BUNDA YOK DİMİ
AY CANIM İNŞALLAAAHH YAAA HERGUN YAPARIM ARTIK SEN EN ERKEN YARIN YADA CUMA BAŞLA TAMAM MIAy bence varr
Canım allah kalbin gibi güzel bir evlat versin sana en kısa zamanda bu günleri hatırlama bileBebeğim benden vazgeçti.değerim düştühepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Anne olmayı en çok sizin gibi kadınlar hakediyor şimdi olmazsa başka zaman olacak biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarımız bebekleri doğduğunda bizim yerimize poposunu ısırsın ara ara giricem
Bende verdimVerdim sabah
Sen verdin mi canım
AYLİİİSSBebeğim benden vazgeçti.değerim düştühepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Anne olmayı en çok sizin gibi kadınlar hakediyor şimdi olmazsa başka zaman olacak biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarımız bebekleri doğduğunda bizim yerimize poposunu ısırsın ara ara giricem
Cok üzüldüm gerçekten..Bebeğim benden vazgeçti.değerim düştühepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Anne olmayı en çok sizin gibi kadınlar hakediyor şimdi olmazsa başka zaman olacak biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarımız bebekleri doğduğunda bizim yerimize poposunu ısırsın ara ara giricem
Canım benim zamanı var sanırsam.Bebeğim benden vazgeçti.değerim düştühepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Anne olmayı en çok sizin gibi kadınlar hakediyor şimdi olmazsa başka zaman olacak biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarımız bebekleri doğduğunda bizim yerimize poposunu ısırsın ara ara giricem
Verdim cNmMlk anns kan verdin mi canım ?
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızzzAynen oyle canim tabiki senin kararın tek yada çift inşallah güzel sonuçlar alırsın
Melek benmiyim ismim guluzar kizlarYok cevap vermedi
5. Gün embriyosu benimm. Yok yaa bırakmaa son güne kadar gerçekten.Kaçıncı gün embriyosu sizin? Benim 4.gün embriyosu ve dün 4 gün iken ovulasyon yaptım hiç çizgi çıkmadı ve moralim çok bozulduilaçları bırakıp adet olmadı bile geçirdim içimden ama eşim çok kızdı negatif olduğunu bilsek bile test günü gelene kadar bırakmamalısın diye. Ovulasyon meselesinde tam tersi olan olmuş mu acaba? Ve gerçekten çok mu erken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?