2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ya ama insan var olan bisey kesilince korkuyor acaba degerler dusmeye mi başlıyor diye yoksa konforlu bir gebelik olsun tabi istah acikligi var mi sende de
Ya hiç sorma burda yazdım ya bende bir şey hissetmiyorum diye gittim kendimi rahatlatmak için test yaptım şükür değerler artmış. Yok iştahım yok canım birşey istemiyor inan .ama insan tabi kendini hamile gibide hissetmek istiyor tadını çıkarmak istiyor

İnşallah ama insan tabi korkuyo bendede hafif kasik agrisi var ama cabuk acikoyorum ben ekmekle yiyorum yemeyi kilo alicam boyle giderse sizde nasil iştah?
İştahım pek yok canım birşey istemiyor. Ama sonrada midem kaziniyor geçen nasıl midem kazındı ellerim titriyordu. Noluyorbana dedim

Canım allah kalbin gibi güzel bir evlat versin sana en kısa zamanda bu günleri hatırlama bile

AYLİİİSS ÇOK ÜZÜLDÜÜMM ÇOK ÇOK ÇOK YANI SUAN IS YERINDE OLMASAM AGLAYACAM
BAZEN ELİMİZDEN GELENIN EN EN IYISINIDE YAPSAKK OLMUYOR . BIR ZAMANI VARDIR DIYORUM RABBIMDEN DIYORUM BAŞKADA TESELLİ EDECEK BIRSEY BULAMIYORUM. AMA INANIYORUM KII ALLAHIM NASİP EDECEKK BİLİYORUM INANIYORUM .. ALLAH GÖNLÜNÜN GÜZELLİĞİ GİBİ GÜZEL EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN

Cok üzüldüm gerçekten.. Rabbim sana en kısa zamanda hakettiğin gibi hayırlı bir evlat versin

Canım benim zamanı var sanırsam.
Üzülmemek elde değil seni çok iyi anlıyorum.
Ama vazgeçme sakın.

5. Gün embriyosu benimm. Yok yaa bırakmaa son güne kadar gerçekten.

Güzel anne adayları, ben transferden beri sadece vitamin, progestan fitil ve estrofem kullanıyorum. Bunlardan biri beni çok yoruyor size de öyle oldu mu? hiç halim kalmadı birşey yapmadan ayakta dursam bile yoruluyorum ter basıyor. Bir de sindirim sistemimi durdurdu karnım kocaman şişiyor. Bunlar belirti mi sevinsem mi ilaçtan mı hiç anlayamıyorum. Siz neler yaşadınız yaşıyorsunuz? 4 günüm kaldı teste geçiverse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…