- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.501
MELEKTENDE HABER YOK DIMIIEşimi bekliyorum canım
Yok cevap vermediMELEKTENDE HABER YOK DIMII
MAŞALLLAAH KACINCI GUN DEGERINIZ BUU :)Yapmıştım onda çıktı çift çizgi. Sonucu öğrendim az önce. 1229
ÖYLE YÜKSEK SONUCKLARA HAYRANIM GERCEKTEN ÇOK İMRENİYORUMM ÇOK ÖZENİYORUMM BİZLER 24 LERE NASIL SEVINECEGIMIZI BILEMIYORUZ ALLAHIM GERCEKTEN YARDIMCIMIZ OLSUNN...Yapmıştım onda çıktı çift çizgi. Sonucu öğrendim az önce. 1229
12. Gün değerim canım. Midesi bulanan var mı bu zamanlarda?MAŞALLLAAH KACINCI GUN DEGERINIZ BUU :)
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSIN
GERÇEKTEENN MAŞAALLAAHHH İKİZ GEBELİKMİİ ACABAAAA12. Gün değerim canım. Midesi bulanan var mı bu zamanlarda?
Ay maşallah sağlıcakla doğsun inşallahYapmıştım onda çıktı çift çizgi. Sonucu öğrendim az önce. 1229
Üzülmeyin lütfen ben biraz gerginim paylaşmak istedim inşallah istediğiniz gibi olur her şey.ÖYLE YÜKSEK SONUCKLARA HAYRANIM GERCEKTEN ÇOK İMRENİYORUMM ÇOK ÖZENİYORUMM BİZLER 24 LERE NASIL SEVINECEGIMIZI BILEMIYORUZ ALLAHIM GERCEKTEN YARDIMCIMIZ OLSUNN...BAK YİNE ÜZÜLDÜM ŞİMDİ YA BEN VEE BEN GİBİ OLANLARA
Evet ikiz gebelik ama 10. Gün değerime düşük demişti doktor. 380 civarı biseydiGERÇEKTEENN MAŞAALLAAHHH İKİZ GEBELİKMİİ ACABAAAA
Amin inşallah hepimizeAy maşallah sağlıcakla doğsun inşallahdarisi basimiza
Kaç haftalıksın canım. Oksapar daha çok kullanacak mısın?Şanlıurfa
Teşekkürler benim 5. Gün cift embriyomaşallah
sizinki kaçıncı gun embrıyosu ?
Ben yurtdışındayımCanım sen nerde yaptıriyorsun?
MAŞALLAH CANIMM HAYIRLISI KAN SONUCLARINA ŞİMDİ SIRADAKİ ADIMTeşekkürler benim 5. Gün cift embriyo
Canim daha 5 haftalik doktor 12 haftaya kadar kullanacagiz dedi sen kac haftaliksin daha ne kadar kullanacaksınKaç haftalıksın canım. Oksapar daha çok kullanacak mısın?
Çok hafif bişey gördüm sanki.KIZLAARR ERKEN GEBELİK TESTİNİN İÇİNİ DIŞINA ÇIKARDIM
YA BEN DURDURAMIYORUM KENDIMI SİZE SÖZ VERIP HOOP KENDIMI İŞ YERININ LAVOBOSUNDA BULUYORUM
BUNDA YOK DİMİ
Canim daha 5 haftalik doktor 12 haftaya kadar kullanacagiz dedi sen kac haftaliksin daha ne kadar kullanacaksın
İnşallah hayırlısıyla kan sonuçlarımida güzel alırım ama onunla da bitmiyor telaşımız keseyi gor kalp atisi cinsiyeti 9 ay boyunca hep telaş sağlıkla hayırlısı olsun daMAŞALLAH CANIMM HAYIRLISI KAN SONUCLARINA ŞİMDİ SIRADAKİ ADIM
Kuzum hemen çektiysen fotoyu var bencede bekledikçe koyulaşır daha da görünür çizgi kontrol etseneKIZLAARR ERKEN GEBELİK TESTİNİN İÇİNİ DIŞINA ÇIKARDIM
YA BEN DURDURAMIYORUM KENDIMI SİZE SÖZ VERIP HOOP KENDIMI İŞ YERININ LAVOBOSUNDA BULUYORUM
BUNDA YOK DİMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?