2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Eşin için bir tedavi falan uygulandı mı ?
Dna hasarı yüksekse galiba ilaç kullanıyorlar. Çok kötü durumda olsa 5AA kalitede embriyon olmazdı diye düşünüyorum.
Ben fikrimi söyleyeyim Eşin iyice bir tedavi görsün sayı ve kalite olarak da uyguluyorlar bildiğim.
Ondan sonra mikro tese ile yumurtalarını döllesinler.

Anladım canım benimde aklıma takılmıştı genelde burda hep 12 gün teste çağrılmışlar diye yazıldı benide 14 gün çağırınca şüpheye düştüm neden diye teşekkür ederim içimi ferahlattın inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız pozitif olurda evlerimiz neşelensin

Karşılıyor diye biliyorum çünkü belli bir paket üzerini ödemiyor devlet.Bir dahakine dikkat ederim cnm
Progestani kaça aldın ampul mu fitil mi dex i diosan karsilamio onu
Dex i diyorum canim ampul olan burda doktorlar biraz anlayissiz ozelden geldigimi öğrendiğinde git kendi doktorun yazsin dedi tup bebek hastasiyim ya kurumsuz hasta olarak geciyorum ozeldekinde de tekrardan 650 lira muane ucreti verince normal hasta olarak giris yapip recete ediyolar ilacida o yuzden baya zorluk cektim aile hekimimin gereksiz tutumu yuzunden sonunda baska doktor geldi ona gidip yazdırdım kaydimi da ona gecirdim adam insan gibi oturrtu beni karsisina gecmis olsun dedi onerilerde bulundu yazdi gönderdi diger doktorun odasina pamdemi oncesinde bile giremiyoduk sekreter kiz girip hastaligimizi anlatiyordu cani isterse sikayetimize göre kiza ilaclari yazdiriyordu yani safece sirf bu doktorun bencilligi ve tembelligi yuzunden kac bin lira zarardayim sabrimda gucumde yetmiyordu artik

Kızlar bugün test yapacaktım kendi kendime. Var dediğim kaset testi yapmışım ama kutusunu atmamışım ne alaka anlamadım bende. Kutuyu bi açtım şok. Neyse ovulasyon testi vardı onu yaptım bende belki yakalar diye. Daha önce duymuştum yaklaştığını Ama kocaman bir negatif. Üzüldüm mü bekliyordum zaten hem daha erken hem gebelik testi değil falan filan gibisinden. Ama bugün aldım 4 tane yarın yine yapıcam bakalım. Enseyi karartmamalıyım. Allahım bana esenlik ver Bugün 5. Gün belki yarın minicikde olsa silik bir çizgi beni karşılar Çok istiyorum Allahım Gör bizleri inşallah

Aminn Çok isgiyorum rabbim nasip etsin hepimize .. bu senin ilk denemen mi.

Ciner bunun için var arkadaşım yaz hemen Dr puanını düşürürler durumum yok tedavi için gerekli olan ilaçlarımı yazmıyor diye. Herkesi biz mi adam edecez cinsler geliyor çatıyor.Hasta sayısı özellikle gebe ve bebek sayısı onlar için önemli bu tutumu saçma.iyi yapmissin degistirdigine çekilmez

Kaçıncı gün embriyosu sizin? Benim 4.gün embriyosu ve dün 4 gün iken ovulasyon yaptım hiç çizgi çıkmadı ve moralim çok bozuldu ilaçları bırakıp adet olmadı bile geçirdim içimden ama eşim çok kızdı negatif olduğunu bilsek bile test günü gelene kadar bırakmamalısın diye. Ovulasyon meselesinde tam tersi olan olmuş mu acaba? Ve gerçekten çok mu erken?

Düşünmemiştim bunu daha test olmadan yükledim pozitif enerji olsun diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…