- 14 Mart 2022
- 2.442
- 6.888
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.481
Eşin için bir tedavi falan uygulandı mı ?Bie şey danışmak istiyorum size. Sorun eşimde şiddetli oligospermi var. Yani testlerde bi kaç tane sağlıklı sperm çıkışı oluyo. Ama sıkıntılı olan kısım DNA hasarı olması. Şimdi sadece bir tane embriyom var. Böyle durumlarda incelenmesi gerekmez mi pgt diyorlar sanırım. Doktorum böyle bişeyden bahsetmedi ama 5aa çok kaliteliydi negatif sonuçlanan 26 yaşındayım bende hiç bir sorun yok.Tabiki Rabbim ne zaman derse o zaman olacak ama tutması için başka sebepte gelmiyo aklıma. Napmalıyım sizce devlet hastaneleri yapıyor mu embriyo incelemeyi.
İnşallah öyle olmazBende öyleyim sadece daha sık acikiyorum suskolamasak bari
Muayenede saydığından fazla topluyorlar eminim daha fazla çıkacaktır sizden deAy maşallah inşallah güzel sonuçlar alırsınız benim iğneleri kullanmamın beşinci gününde doktor muayenede 10 yumurta sayabildi sadece
Amin canımAllah gönlüne gore versin canim bir yunurta bir embriyo yetecek yavruna haydi inşallah
Anladım canım benimde aklıma takılmıştı genelde burda hep 12 gün teste çağrılmışlar diye yazıldı benide 14 gün çağırınca şüpheye düştüm neden diye teşekkür ederim içimi ferahlattın inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız pozitif olurda evlerimiz neşelensinYok kuzucum birazda garantiye oynamak için 14 ü bekletiyorlar .. ben geçen seferde 3 gün embriyosu transfer olmuştum naturel bi şekilde ( ilaçsız) ozamanda 14 gün test dediler ben 12 ci gün progestan ı unutunca lekelenmem başlamıştı ..yani aslında 10/12 ideal ama işte garantiye oynuyorlar .. hatta hatta 7ci günden itibaren cesaretliysen test denenelile bilir ( erken genelik testi ) ben geçen seferde aldım 7 ci gün ve donra 9 cu gün denedim ..
Dex i diyorum canim ampul olanKarşılıyor diye biliyorum çünkü belli bir paket üzerini ödemiyor devlet.Bir dahakine dikkat ederim cnm
Progestani kaça aldın ampul mu fitil mi dex i diosan karsilamio onu
Şanlıurfaİstanbul. Sen?
AminnAnladım canım benimde aklıma takılmıştı genelde burda hep 12 gün teste çağrılmışlar diye yazıldı benide 14 gün çağırınca şüpheye düştüm neden diye teşekkür ederim içimi ferahlattın inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız pozitif olurda evlerimiz neşelensin
Saglik ocagina sordum yazamam dedi aslinda yazadabilirdi ama iste isine gelmedi benceSaglik ocakları yazıyor arkadaşlar reçetesiz baya farkediyor fiyatı
Ciner bunun için var arkadaşım yaz hemen Dr puanını düşürürler durumum yok tedavi için gerekli olan ilaçlarımı yazmıyor diye. Herkesi biz mi adam edecez cinsler geliyor çatıyor.Hasta sayısı özellikle gebe ve bebek sayısı onlar için önemli bu tutumu saçma.iyi yapmissin degistirdigine çekilmezDex i diyorum canim ampul olanburda doktorlar biraz anlayissiz ozelden geldigimi öğrendiğinde git kendi doktorun yazsin dedi tup bebek hastasiyim ya kurumsuz hasta olarak geciyorum ozeldekinde de tekrardan 650 lira muane ucreti verince normal hasta olarak giris yapip recete ediyolar ilacida o yuzden baya zorluk cektim aile hekimimin gereksiz tutumu yuzunden sonunda baska doktor geldi ona gidip yazdırdım kaydimi da ona gecirdim adam insan gibi oturrtu beni karsisina gecmis olsun dedi onerilerde bulundu yazdi gönderdi diger doktorun odasina pamdemi oncesinde bile giremiyoduk sekreter kiz girip hastaligimizi anlatiyordu cani isterse sikayetimize göre kiza ilaclari yazdiriyordu yani safece sirf bu doktorun bencilligi ve tembelligi yuzunden kac bin lira zarardayim sabrimda gucumde yetmiyordu artik
Kaydını değiştir memnun olmadığını belirt cnm gerekirse cimere yazSaglik ocagina sordum yazamam dedi aslinda yazadabilirdi ama iste isine gelmedi bence
maşallahbenim 5-6-7. Gün testlerim hergun test yapıyorum artık heralde kan testine kadar yapicam bu gidişleolumsuzu goruceksem de bu şekilde göreyim Rabbim nasip ettiyse olacak zaten ötesi yok
kan cıktımı ayliiiss@Mlk anns kan verdin mi canım ?
canım hadıı hayırlıı olsunnn :)Amin canım
Kaçıncı gün embriyosu sizin? Benim 4.gün embriyosu ve dün 4 gün iken ovulasyon yaptım hiç çizgi çıkmadı ve moralim çok bozulduKızlar bugün test yapacaktım kendi kendime. Var dediğim kaset testi yapmışım ama kutusunu atmamışım ne alaka anlamadım bende. Kutuyu bi açtım şok. Neyse ovulasyon testi vardı onu yaptım bende belki yakalar diye. Daha önce duymuştum yaklaştığınıAma kocaman bir negatif. Üzüldüm mü bekliyordum zaten hem daha erken hem gebelik testi değil falan filan gibisinden. Ama bugün aldım 4 tane yarın yine yapıcam bakalım. Enseyi karartmamalıyım. Allahım bana esenlik ver Bugün 5. Gün belki yarın minicikde olsa silik bir çizgi beni karşılar Çok istiyorum Allahım Gör bizleri inşallah
Düşünmemiştim bunuCanım senn şey yapsana böle hamilelik günlüğü diye bi şey var ayarlardan yapılıyor. Ben onu görüncee çok seviniyorum. Sen daha yapmamışsın hemen yapmalısınuğur getirsin beni tahmini doğum tutarsa Allahın izniyle 7 mayıs sizinkilerde nisan sonu Mayıs başı doğumlar olur. Hepimiz birer boğa doğurucaz Ağustos grubu inşallahh ben de boğayım güzel burçtur
Yapmıştım onda çıktı çift çizgi. Sonucu öğrendim az önce. 1229Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz inşallahidrar testi yapmis miydin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?