- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.461
Evet ya, beklemesi en zoru.Normalde test günüm 27 si ama doktorum 26 sinda yaptir bi bakalım dedi 27 sinde hastanede olmadığı için yani 9. Gün oluyor 2 günüm kaldı son 1 kaset testim kaldı yarin yaparım cuma da teste giderim dedimen zoru da beklemek daha çok heyecan basıyor gerçekten bide benim panik atağım var bu tedaviden dolayı kullandığım ilaçları da kestim elim ayağım titriyor kendimi sakinleştiriyorum boyle test yaparak
İnşallah hepimiz çok güzel haberler alalım çok zor bi surec gercekten hem maddi hem manevi tabi sonunda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizeEvet ya, beklemesi en zoru.
Ne iyi geliyorsa onu yapmak gerekiyor zaten. Çok güzel haberler alırsınız inşallah da panik atak falan aklınıza bile gelmez
Ben direkt eczaneden alıyorum çok tutuyor. Oksapar, prolutex birde elenatal vitamin kullanıyorum.Canim bu gune kadar hep parasiyla aldim ama bende bugun yazdirmayi planliyorum bakalim inslalah bir yolunu bulabilirim siz nasil temin ediyorsunuz hem oksapari hemde diger ilaclari
Bende ayniyim canim 10 gunde bir 2000tl ilac aliyorumBen direkt eczaneden alıyorum çok tutuyor. Oksapar, prolutex birde elenatal vitamin kullanıyorum.
Aynen bende öyle. Bir yolunu bulmak lazım. Devlette sıra bulabilsem yazdırcam bakalımBende ayniyim canim 10 gunde bir 2000tl ilac aliyorum
Sen hangi ildesin canimAynen bende öyle. Bir yolunu bulmak lazım. Devlette sıra bulabilsem yazdırcam bakalım
Ayy ne guzel bir fikir kesinlikle yapmaliyizCanım senn şey yapsana böle hamilelik günlüğü diye bi şey var ayarlardan yapılıyor. Ben onu görüncee çok seviniyorum. Sen daha yapmamışsın hemen yapmalısınuğur getirsin beni tahmini doğum tutarsa Allahın izniyle 7 mayıs sizinkilerde nisan sonu Mayıs başı doğumlar olur. Hepimiz birer boğa doğurucaz Ağustos grubu inşallahh ben de boğayım güzel burçtur
İstanbul. Sen?Sen hangi ildesin canim
Aminİnşallah hepimiz çok güzel haberler alalım çok zor bi surec gercekten hem maddi hem manevi tabi sonunda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bize
Anliyorum o korkuyu bir kez dis gebelik gevirdim disgebelik oldugunu anlayamadi doktorum 7. Haftaya kadar bekletti degerler duzgun arttigi icin o bebegi nasil mutluluk ve korku icinde bekledigimi dusurceksin dediginde de icimde nasil olmesini beklediğimi hatirliyorum 1 sene atlatamadim kafayi yedim simdi de gecmiyo tabi korkular nasil gecer kiÇok güzel duygu canım ama gene de korku var tabi2 kimyasalım var öncesinde. Bu sefer oldu inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin
Saglik ocakları yazıyor arkadaşlar reçetesiz baya farkediyor fiyatıCanim bu gune kadar hep parasiyla aldim ama bende bugun yazdirmayi planliyorum bakalim inslalah bir yolunu bulabilirim siz nasil temin ediyorsunuz hem oksapari hemde diger ilaclari
Allah gönlüne gore versin canim bir yunurta bir embriyo yetecek yavruna haydi inşallahMerhaba kızlar bugün opu vardi. 3 tane yumurta toplandı kaçı sağlıklı bilmiyorum doktor birazdan bilgi verecek. İnşallah hepse kalitelidirbende AMH düşüklüğü var ilk defa tüp Bebek tedavisi oluyorum. Hakkimizda hayırlısı olsun
Bende gecen gun yazdirdim kutusuna 10 tl odedim aksi halde 140 vermiştim civiticinin kutusuna progestani karsilamiyomus ama maalesefSaglik ocakları yazıyor arkadaşlar reçetesiz baya farkediyor fiyatı
Bende oyle düşünüyorum olucak diye daha erken inşallah öyledirDimi bende de bi sefer bulanma oldu sadece onun disinda bisey hissetmiyorumkorkmuyor degilim ama normal olan bu olabilir muhtemelen hamilelik ilerledikce sikeyetler degisecek her haftanin baska bir etkisi olacak ben buna inanmak istiyorum
Aynen cabuk acikiyorumBende de iştah iyi durumda sanki doymuyorum gibi bazen
Çok zor gerçektenAnliyorum o korkuyu bir kez dis gebelik gevirdim disgebelik oldugunu anlayamadi doktorum 7. Haftaya kadar bekletti degerler duzgun arttigi icin o bebegi nasil mutluluk ve korku icinde bekledigimi dusurceksin dediginde de icimde nasil olmesini beklediğimi hatirliyorum 1 sene atlatamadim kafayi yedim simdi de gecmiyo tabi korkular nasil gecer ki
Karşılıyor diye biliyorum çünkü belli bir paket üzerini ödemiyor devlet.Bir dahakine dikkat ederim cnmBende gecen gun yazdirdim kutusuna 10 tl odedim aksi halde 140 vermiştim civiticinin kutusuna progestani karsilamiyomus ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?