- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.301
Kız telaş yapma ne güzel tutunma belirtisiKizlar bisey soracam size bugun transferi saymazsak ikinci günüm az önce ayni yumurtlama doneminde gelen seffaf uzayan akintim geldi ama kahverengi olarak geldi hiç böyle bişey başına gelen var mi neki acaba bu yaa bi sıkıntı yoktur inşallah
Benim doktorumda 14 gün sonraya teste çağırdı bende 17 sinde transfer oldum 31inde teste çağırdı genelde 12 günde çağırıyorlar bizimki neden geçikmeli anlamadım benimde 3.gün embriyosuAllh Allah ilginç bende dün oldun 3 cü gün embriyosu 05.09 da kan bakıcaz dediler ..
İnsallah canimCanım inslalh bir siknti yoktur hiç yaşamadım öyle bişey kanamam da olmadı henüz
Erken o zaman canim daha çıkmaz heraldeEvet 5 günü transfer gününe de saydım ama onunla beşinci gün
Bence de bende öyle düşünüyorum daha 10 gün var teste çünküErken o zaman canim daha çıkmaz heralde
Ayy hadi inşallah yaa ne biliyim az gelmis ama çok değil öyle korktum bi an benim normalde sadece yumurtlama gunlerimde gelir o akinti ama seffaf gelir buda böyle lekeli olunca tobe noluyo dedimKız telaş yapma ne güzel tutunma belirtisi
Opu günü kimyasal.hic bişey kullaa.parfüm kolonya makyaj felan dikkat et uykuna dikkat etKızlaar iyi geceler hepinizeben 5 gün menopur kullandım sonra pazartesi kontrole gittim. Doktor sağda ve solda toplam 10 yumurta falan saydı dünden beri de orgalutran kullanmaya başladım sanırım gelecek pazartesi yumurta toplama olucak çok heyecanlıyım deneyimleriniz nedir veya bir öneriniz var mıdır acaba?
Öyle deme vardır bunda da bir hayır rabbim bir gün nasip edicek inslalah sana da yorucu ama hep dua et rabbim doğru zamanda nasip edicektir belki geç olucak ama olucak inslalah umudunu kaybetmeTransfer süreci devam eden arkadaşlar size tavsiyem bu süreçte sakın belirti aramayın sonrasında benim gibi çakılmayın. Aklınıza gelebilecek bütün belirtileri yaşadım çünkü. Bugün bir kez daha anladım anneliğin bana ne kadar uzak olduğunu. 8 sene dile kolay olmayınca olmuyormuş demekki zorlamanın anlamı yok benim için. Şu an intihar falan etmek istiyorum o kadar yoruldum işte bu yolda mücadele etmekten..
Saçmalama canim her nasibim bir vakti zamanı vardır sen umudunu duani asla kaybetme sukur sağlıklısin güzel bi yuvan var öyle düşün inşallah Rabbim annelik duygusunu da yaşatır insanlar ne hastaliklarla savaslar veriyolar onu düşün küçücük yaslarda hayata veda etmek zorunda kalanlari düşün dertsiz kimse yok emin ol rabbim dermansiz dert vermesin kimseye duani oku icini ferah tut insallah bi gun yüzüne guler buda en erken zamanda olur inşallah canımTransfer süreci devam eden arkadaşlar size tavsiyem bu süreçte sakın belirti aramayın sonrasında benim gibi çakılmayın. Aklınıza gelebilecek bütün belirtileri yaşadım çünkü. Bugün bir kez daha anladım anneliğin bana ne kadar uzak olduğunu. 8 sene dile kolay olmayınca olmuyormuş demekki zorlamanın anlamı yok benim için. Şu an intihar falan etmek istiyorum o kadar yoruldum işte bu yolda mücadele etmekten..
Aynen canımBence de bende öyle düşünüyorum daha 10 gün var teste çünkü
Dikkat ederim teşekkür ederimOpu günü kimyasal.hic bişey kullaa.parfüm kolonya makyaj felan dikkat et uykuna dikkat et
İnşallah güzel seyler olur çok heyecanlandım burada yazanlara falanAynen canım
Canim benim en sin gittigimde 7 yumurta saydi doktor kucukleri saymiyo opu de 14 yumurta toplandi öyle düşün bence guzel yumurta sayınDikkat ederim teşekkür ederimpeki 10 yumurta az mı sizce yoksa normal mi birkaçı 12-13 büyüklüğünde dedi doktor
İnşallah canımİnşallah güzel seyler olur çok heyecanlandım burada yazanlara falan
Herkese hayırlı geceler diliyorum yarın görüşmek üzere inslalahİnşallah canım
Ya Musa benim çocuğum olmuyor, bana dua et de, Allah beni çocuk nimetiyle rızıklandırsın” ve Hz.Musa Rabbine dua eder, bu kadına bir çocuk vermesi için. Fakat Allahu teala O’na der ki:Transfer süreci devam eden arkadaşlar size tavsiyem bu süreçte sakın belirti aramayın sonrasında benim gibi çakılmayın. Aklınıza gelebilecek bütün belirtileri yaşadım çünkü. Bugün bir kez daha anladım anneliğin bana ne kadar uzak olduğunu. 8 sene dile kolay olmayınca olmuyormuş demekki zorlamanın anlamı yok benim için. Şu an intihar falan etmek istiyorum o kadar yoruldum işte bu yolda mücadele etmekten..
Vallahi anlamadım canım bende çift transfer oldum aslında .. ama zaten teste ben evde başlarım kesin 8 ci günümden itibaren ..Benim doktorumda 14 gün sonraya teste çağırdı bende 17 sinde transfer oldum 31inde teste çağırdı genelde 12 günde çağırıyorlar bizimki neden geçikmeli anlamadım benimde 3.gün embriyosu
Yaa çok mutlu oldum bana biraz az gelmişti çünküCanim benim en sin gittigimde 7 yumurta saydi doktor kucukleri saymiyo opu de 14 yumurta toplandi öyle düşün bence guzel yumurta sayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?