- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.261
Ay çok sevindim maşallah gözün aydınİyi akşamlar arkadaşlar bende bugün testten sonra ilk doktor kontrolüme gittim. Kalp atışı başlamış dedi ama dinletmedi daha. 2,4 mm miş
Okudum ama benimki taze ve donmuş emriyo değil onun için geçerli midir acaba ?kızlar bakın yazıya ne diyo 7. Gün kan testi hakkında
Maşallah sağlıkla devam etsin inşallahİyi akşamlar arkadaşlar bende bugün testten sonra ilk doktor kontrolüme gittim. Kalp atışı başlamış dedi ama dinletmedi daha. 2,4 mm miş
O zaman hch ye bakarlarsa bile cikmaz canim negatif gelirse üzülme yani 5. Gun embriyosunde 5. Gun zor cikiyo diye biliyorum benCumartesi transfer oldum bugün 5gun
Hayırlı akşamlar canım sevindim hayırlı olsun darısı başımızaAy çok sevindim maşallah gözün aydındarısı bana inşallah
Bence geçerlidirOkudum ama benimki taze ve donmuş emriyo değil onun için geçerli midir acaba ?
Tamam canim çünkü hamilelik testi olarak vermedim bu testleri sifiriz falan için bı kaç test daha vardı içinde hamilelik testi olmadığı için çıkmaz belkiO zaman hch ye bakarlarsa bile cikmaz canim negatif gelirse üzülme yani 5. Gun embriyosunde 5. Gun zor cikiyo diye biliyorum ben
Çok iyi o zaman ben kan verdim başka bir test olarak hamilelik olarak değil ama Perşembe günü sonuç alınacak çıkarsa orda çıkar mı acaba ?Bence geçerlidirdondurulmuş demiyor ki sabırsız hastalarda gözlemlediği bi şeyden bahsediyor ortalama betalar
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar canım sevindim hayırlı olsun darısı başımızasenin adına sevindim
Ay inşallahHayırlı akşamlarAmin inşallah darısı isteyen herkese hep beraber burda bebislerimzi buyuturkende fikir alışverişi yapsriz
Test günün ne zamanAy inşallahSonucu merak ediyorum çok
Doktorumun değerlendirmesini bekleyeceğim, ona göre bakarım artık. Bir gün olacak biliyorum da, işte…Ama eğerki olmazsa sakın başlama biraz dinlen lütfen ara koy senin için daha güzel olur ama olacak sonu bunları hiç düşünme
Canım benim kalbim seninle aminnn inşallahAhhh teşekkür ederimne kadar iyi geldi mesajin bir bilsen umarım hepimiz görürüz o pozitifleri
Bu Ayın 3nde cumartesi transfer oldumTest günün ne zaman
Hayırlısı diyelim dua edelim o zaman başka yapicak biseyimiz yok çünküDoktorumun değerlendirmesini bekleyeceğim, ona göre bakarım artık. Bir gün olacak biliyorum da, işte…
Test neden yapmıyorsun yapsan çıkar cunkuBu Ayın 3nde cumartesi transfer oldum
Senin de sonucun inşallah pozitif olurda Allahım bu çektiğin sıkıntıları alır götürür sendenGüzel sonuclar alırsın inşallah canım
Ayin 3 dedi diye yapmıyorum bekliyorum ne bilim belki net bir sonuç çıkmazsa ondanda korkuyorumTest neden yapmıyorsun yapsan çıkar cunku
Aynen öyle. Şu aşamada yapabileceğimiz tek şeyHayırlısı diyelim dua edelim o zaman başka yapicak biseyimiz yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?