- 20 Eylül 2018
- 4.415
- 3.140
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.241
Himm hayırlısı olsun inşallahYok canim 12. Gunu kan ver dediler ben 8. Gunu idrar testi yapmayı düşünüyorum
Amin canım insallah çok teşekkür ederimDayanirsin az dişini sıkarsın öncesi çıkmazsa üzülmesin ama inşallah güzel olacak musmutlu olacaksn
Öyle tabi insallah mutlu haberi vermek nasip olur eşlerimizeUmarım eşimde çok heyecanlı benden daha çok beklemek zor geliyor
Aynen oyle canim en saglikli sonuc o gun çıkıyo diyelimHimm hayırlısı olsun inşallahAma belki de tam 12.gun netleşiyor kesin ondan öyle dediler
İnşallah amin yazın buraya sonuçları kuzlar merak ediyorum.Öyle tabi insallah mutlu haberi vermek nasip olur eşlerimize
Yazarim tabikide canimİnşallah amin yazın buraya sonuçları kuzlar merak ediyorum.
KesinlikleAynen oyle canim en saglikli sonuc o gun çıkıyo diyelim
Aynen ya bir türlü tamam hamileliğin tadını çıkarayım diyemiyorsun.hamileligime seviniyorum aklıma ya kalp atışını duyamazsam diye geliyo korkuyorum.6 Sina daha coook varİnsallah canim 2 hafta daha beklemek beni inanilmaz yoruyor ama yapacak bir sey yok
Benim bugün oldu transfer doktorum 2 sinde kan testi yap dedi erken değil mi 3. Gün embriyosu icinAynen aynen çok iyi geliyor burada konuşup yeni arkadaslarla tanışmak ve biseyler sorup öğrenmek moral oluyor .Ayın 3 sabırsızlıkla bekliyorum
Yaa aksilikler oldu kan verdim devlet hastanesinde ama yengem göz ameliyatı oldu gelmem gerekti bekleyemedim sonrasında da gidemedim. Şimdi e nabızdan takip ediyorum ama düşmedi bir türlüKan da çıktı mı siizn ?
Ay canım benim üzülme hakkında hayırlısı olsun rabbim vardr bir bildiğiTest sonucum çıktı kızlar 0,25 yani negatif.O kadar çok denedim ve yoruldum ki burada noktalıyorum tüp bebek maceramı.Olacaksa rabbim doğal yoldan versin inşallahBekleyen herkese rabbim sabır versin isteyen herkesin kucağını doldursun hamile kalanları da tamamına erdirsin inşallah hoşçakalın
Hic bilmiyorum ki canim senin kaçıncı günün bugün ?KesinlikleBu arada ben bisey sorucam benim bı iki tane evragim eksikti bana yaptırabilirsiniz dedi İstanbul'da Kıbrıs'ta çok pahalı olduğu için burada devlette yaptırdım bugün kan testi verdim fakat ben biseyi merak ediyorum sizce kan testi verdim diye hamilelik testi falan da içinde çıkar mı ?Erken flan olur mu?
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz geçmiş olsunYaa aksilikler oldu kan verdim devlet hastanesinde ama yengem göz ameliyatı oldu gelmem gerekti bekleyemedim sonrasında da gidemedim. Şimdi e nabızdan takip ediyorum ama düşmedi bir türlü
Çok erken canım en gec 12.gun test yapman lazım bana bile 14.gun dedi yaptir diye ama 3Gun olarak bilmiyorum 5.gun emriyolari o şekildeBenim bugün oldu transfer doktorum 2 sinde kan testi yap dedi erken değil mi 3. Gün embriyosu icin
İnşallah isteyen herkese nasip olsun güzel haberler çok sağolunİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz geçmiş olsun
Cumartesi transfer oldum bugün 5gunHic bilmiyorum ki canim senin kaçıncı günün bugün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?