- 5 Ekim 2014
- 449
- 493
- 303
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.821
Canım yaptım dün de bugün de ikisinde de çıktı benim De dondurulmuş muhtemel var diye düşünüyorum senin de vardır ama sevinmemek için kanı bekleyelim kaçıncı gününMerhaba , bugün test yaptım çift çizgi gördüm ama aynı düşünce benim kafamda da dönüyor beta hcgyi yükseltmiş olabilir mi diye ama okuduklarıma göre çatlatma iğnesi yükseltiyormuş benim dondurulmuş embriyo olduğu için o ihtimal de yok hep yazılar falan okuyorum ama bulamıyorum yani . Sende durumlar nedir ? Hiç idrar testi yaptın mı ?
O zaman imkanınız varsa yatın kan testine kadarBen hiç bilmiyorum ilk defa başıma geliyor ama yaşım 37 ve çok masraf ettik şansa bırakmak istemiyorum. Bı daha tüp Bebek yaptirabilir mıyım bilmiyorum
Doktor bana yatma günlük hayatına devam et. İğne vurdurmaya yürüyerek gidiyosan yine devam et sadece ağır kaldırma, uzanma vs. Şeyler söyledi. Ben transferden sonraki gün yürüyerek gittim iğne vurdurmaya ve çok uzun süre yatmadım. Ya zaten Allah nasip ettiyse her türlü tutar yatsan da tutar yürüyüş yapsan da tutarTransfer sonrası sürekli yatmak mi gerekiyor? Benim bir tane kızım varevin işi gücü önemli değil ama çocuk yakamı birakmaz
Valla ben 28 dolu yumurta var diye çok sevinmiştim fakat 5. Güne yalnızca 3 embriyo geldi donduruldu ve 6. Güne başka hiç çıkmadı. Yani ne kadar toplandığından çok kaç tame kaldığı önemli sanırım. 28 den 3 kalması beni moral olarak çok kötü etkiledi tutmazsa eğer bu aşamaları bi daha yaşamaktan çok korkuyorum. Hatta 5 eylülde bi iğnem var ondan çok daha fazla korkuyoruö. Vurulamaya bilirim hatta o kadar korkuypruö daha önce zoladex vurduran oldu mı acaba ?Benim e2 670 çıktı. 3 tane olgun yumurta oluştu Çarşamba toplama var. Bakalım belli göremediği başka yumurta da vardırönemli olan kaliteli olması Tabiki. Burda bir arkadaş yumurta başı e2 nin 200 civarı olmasının gayet iyi olduğunu isaret eder demişti. İnşallah güzel yumoşlarimiz olur
Amin canım amin... Teşekkür ederim verdiğin bilgi içinBeklemek daha iyi veriler bu yönde. Donmuş transferin başarısı yüksek. En iyisini demiş doktorun. Dinlen ilaçlar bi atılsın. Sonra zaten rahim kalınlaştırma ilaçlarına başlayacaksın. Hepsi birbirine girmiyor. Dinleniyor. Benim haziran 22 transfer 19 Ağustos sen düşün arasını. Ama en ideali bu emin ol. Rabbim çabalarımızı görsün
Ben ilk transferimden yaklaşık 3 ay kadar önce Zoladex iğne oldum. Biraz yoğun bir iğneydi, ama herhangi bir sorun yaşamadım.Valla ben 28 dolu yumurta var diye çok sevinmiştim fakat 5. Güne yalnızca 3 embriyo geldi donduruldu ve 6. Güne başka hiç çıkmadı. Yani ne kadar toplandığından çok kaç tame kaldığı önemli sanırım. 28 den 3 kalması beni moral olarak çok kötü etkiledi tutmazsa eğer bu aşamaları bi daha yaşamaktan çok korkuyorum. Hatta 5 eylülde bi iğnem var ondan çok daha fazla korkuyoruö. Vurulamaya bilirim hatta o kadar korkuypruö daha önce zoladex vurduran oldu mı acaba ?
İğne çok kalın çok acıyor mu diğer insülin iğneleri gibi değil ucı yaBen ilk transferimden yaklaşık 3 ay kadar önce Zoladex iğne oldum. Biraz yoğun bir iğneydi, ama herhangi bir sorun yaşamadım.
Bi ben saaf gibi 2.5 bin lira vermisim fitilevallaha icim acidi nerdeyse doğum parasi ahdhdbdg
İnsülin iğne ucu gibi değil tabii ki, ama öyle dayanılmayacak bir acı yaşamadım. Hem sizin acı eşiğinize, hem yapan hemşirenin el hafifliğine göre değişir herhalde. Öyle korkacak bir şey yok, merak etmeyin.İğne çok kalın çok acıyor mu diğer insülin iğneleri gibi değil ucı ya
Benimde kafamdaki o. Bol istirahat bol huzur bol duaO zaman imkanınız varsa yatın kan testine kadarinşallah olur
Doktorum da bana öyle dedi geçen bir hastadan 28 yumurta topladim ama bir tane embriyo elde edemedim önemli olan kaliteli olması demiştiValla ben 28 dolu yumurta var diye çok sevinmiştim fakat 5. Güne yalnızca 3 embriyo geldi donduruldu ve 6. Güne başka hiç çıkmadı. Yani ne kadar toplandığından çok kaç tame kaldığı önemli sanırım. 28 den 3 kalması beni moral olarak çok kötü etkiledi tutmazsa eğer bu aşamaları bi daha yaşamaktan çok korkuyorum. Hatta 5 eylülde bi iğnem var ondan çok daha fazla korkuyoruö. Vurulamaya bilirim hatta o kadar korkuypruö daha önce zoladex vurduran oldu mı acaba ?
Amiinn insallah canmPozitif olanlar için çok sevindim Rabbim sağ salim kucaginza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin bizlerede dua edin belki bir mucize olur doğal yoldan olur
Çok sevindim hayırlısı olsunKizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti
Amiinn Allah razı olsunÇok sevindim hayırlısı olsun
Aminn canım inşallahhAmin canım amin... Teşekkür ederim verdiğin bilgi içininşallah bebişin tutunmuştur sana peki transfer acıttı mı hiç canını, opu da sonradan sancı ve bulantı oldu bende, şimdi daha iyiyim ama sabah kötüydüm açıkçası
Maşallahh direk kanla mı girdin olayaKizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti
İdrar yaptım cNm ogunde,belirgin cikmistiMaşallahh direk kanla mı girdin olayabana da nasip etsin inşallahh dua ett çok sevindim hayırlı olsun ilerlesin inşallah 36 idrarda çıkmaz heralde onu yapsan belki tek çıkacak üzüleceksin. Böyle harika olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?