- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.721
Tessekur ederim canim Amin inşallah Allah hepinize nasip etsinMaşallah değerin çok güzel gerçekten rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin4 gün sonra bile görülür kese doktor garanti olsun diye 1 hafta demiştir . 1400-1500 üzeri gözüküyor genelde . Ne güzel bi heyecan rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin inş
Değişiyor fiyatlar.Tahmini ne kadardır acaba
Amin canımTessekur ederim canim Amin inşallah Allah hepinize nasip etsinevet 1 haftaya bakalim kaci tutmus merak ediyorum
Çıktı mı sonucun canım.Aynn böyle birsey vardı ama nasıl oluyordu unuttum netten bakayim
Yok cnmÇıktı mı sonucun canım.
Evet güzel heyacanlar Allah isteyen her kese nasip etsin AminAmin canımHer anı heyecanlı gerçekten ama güzel heyecanlar Ben de ikiz bebekler falan çok severim içten içe hep isterim ikizlerim olsun ama rabbim neyi hayırlı kıldıysa o tabi ki
Ben halsizlik değil de penguen gibi yürüyorum evin içinde yavaş yavaş , dışarı çıkma yok . bide kendimi yemeye verdim tutunması için ne gerekirse yiyorum habire yiyorum psikolojik heraldeEvet ya bende halsiz gibiyim cok farkli hallerde oluyorum sizdede oylemi
Bana da tüm ailem ikiz olsun diye tutturdu biri oldu tuttu da kaldı ikincisiEvet güzel heyacanlar Allah isteyen her kese nasip etsin Aminbende ikiz istiyorum ama tabikide Allahimin verdiyi her şeye raziyim Tekde olsa şükür
Tranferin kacinci günü canim yeniyse duz yoldasin kendini yorma yavas yvas yuruBen halsizlik değil de penguen gibi yürüyorum evin içinde yavaş yavaş , dışarı çıkma yok . bide kendimi yemeye verdim tutunması için ne gerekirse yiyorum habire yiyorum psikolojik heralde
Allahin işi tabi tekede şükür tutması onemliBana da tüm ailem ikiz olsun diye tutturdu biri oldu tuttu da kaldı ikincisiısmarlama bebek
Ayy ne güzelYaa masallah benim arkadasimda onda pozitif gordu simdi kizi 1 yasina giricek
Beklemek daha iyi veriler bu yönde. Donmuş transferin başarısı yüksek. En iyisini demiş doktorun. Dinlen ilaçlar bi atılsın. Sonra zaten rahim kalınlaştırma ilaçlarına başlayacaksın. Hepsi birbirine girmiyor. Dinleniyor. Benim haziran 22 transfer 19 Ağustos sen düşün arasını. Ama en ideali bu emin ol. Rabbim çabalarımızı görsünMerhaba kızlar bugün opu işlemi yapıldı, işlemden sonra kasık ağrısı mide bulantısı oldu, ağrı kesici iğne yaptılar şimdi daha iyiyim. 23 yumurta toplamışlar, taze transfer olmayacak adeti beklicem adetin 2.günü gel dedi doktorum, transfer 1.5 ayı bulabilir dedi, niye böyle oldu anlamadım. İlk defa tüp bebek yaptırıyorum süreç hakkında bilgisi olan var mı
Canım fiyat değişiyor merkezlerdeBana bu konuda bilgi vermediler, henüz embriyo oluşmadığı için mi, siz ne kadar ödediniz dondurmaya
Ne güzel yazmışsınız Allah sağlıkla giydirmek nasip etsinKizlar sizinle bisey paylasmak istiyorum 5 senedir oyle zor anlarda tikandim kaldim boynum bukuk kaldi ki hatta icimde bir insan öldü ama kimse ne duydu ne gördü ben gulmeye devam ettim derdim evde 5 senede okadar cok negatif gordum yada canim arkadaslarimin yaninda okadar boynum bukuk kaldi ki ( bana karsi her zaman anlayisli ve destekcilerdi) yinede biseyler eksik kaliyor hep bebek kiyafetlerine dokunur dokunur oylece bakardim birkac saniyelik hayallere dalip gecerdi bunu kendime gorev bildim carsiya ciktim ay gibi parlayan bu seyi gorunce okadar mutlu oldum ki hamile değilsin ne bebek kiyafeti diye bakan o acili bakislar olmadan bebegimin heyecani ve hevesiyle sunu aldim bir bez parcasina bu kadar anlam sigidirip okadar mutlu oldum ki oturdum basinda agladim yani tabiki Allah'ım devamini nasip etsin ama oyle veya boyle bugun ben bu isin tadini ve mutlulugunu yasadim bu bana nasip oldu sonucta negatif gören arkadaşlarım umut olur mu bilmem o zaman geliyor deyip duruyor ya pozitif gören masum köylüler ama ne cektiginizi sadece siz bilirsinizokadar yaraliki yuregim her mutluluğumda sizler icin dua ediyorum birimizde eksik olmasın bu duygu ve suraya kalbimi birakiyorum size umarim fotoda benim gördüğümü sizde görüyorsunuz dur
Eki Görüntüle 3117517
kimyasal olduğunu nasıl anladınızBenim 10. Günde çıktı ama sonrası kimyasal oldu
Eşime söyledim kesin erkek diyor şimdidenEn sevdigim bilgiler heyecandan kudurmalik ahsggsh
Olmuyo iste bazi seylerin hep bi derin yarasi kaliyorNe güzel yazmışsınız Allah sağlıkla giydirmek nasip etsintüp bebek tedavisi sırasında kendiliğinden hamile kaldım kimyasal oldu 3 yaşında yeğenime doğum günü hediyesi almak için bebek mağazasına girmiştim 30 sn sonra ağlayarak zor attım kendimi dışarı hala da giremiyorum o mağazalara bizi bu hormonlar mahvetti
Yieaaaa cildiriyorummmEşime söyledim kesin erkek diyor şimdidenbu arada doktorum cumartesi gel dedi. Heyecanlı bekleyiş başladı...ayy zaman geçmiyorr
Aminnn kardescazimAyy ne güzelbakalım bende hocanın bilgisinden umutluyum inşallah burasu bol bebisli bir topik olsun
Ben çok sık acıkıyorum. Psikolojik midir bilmiyorum susam tanesi kadar şey bukadar aç olamazYieaaaa cildiriyorummmhadi bakalim bir gun arayla ogrencez erkek bebek cok uyuturmus ben buna gercekten inaniyorum bide boyle etkilere bakmak lazim yavas yavas ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?