2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Tessekur ederim canim Amin inşallah Allah hepinize nasip etsin evet 1 haftaya bakalim kaci tutmus merak ediyorum

Tessekur ederim canim Amin inşallah Allah hepinize nasip etsin evet 1 haftaya bakalim kaci tutmus merak ediyorum
Amin canım Her anı heyecanlı gerçekten ama güzel heyecanlar Ben de ikiz bebekler falan çok severim içten içe hep isterim ikizlerim olsun ama rabbim neyi hayırlı kıldıysa o tabi ki

Amin canım Her anı heyecanlı gerçekten ama güzel heyecanlar Ben de ikiz bebekler falan çok severim içten içe hep isterim ikizlerim olsun ama rabbim neyi hayırlı kıldıysa o tabi ki
Evet güzel heyacanlar Allah isteyen her kese nasip etsin Amin bende ikiz istiyorum ama tabikide Allahimin verdiyi her şeye raziyim Tekde olsa şükür

Beklemek daha iyi veriler bu yönde. Donmuş transferin başarısı yüksek. En iyisini demiş doktorun. Dinlen ilaçlar bi atılsın. Sonra zaten rahim kalınlaştırma ilaçlarına başlayacaksın. Hepsi birbirine girmiyor. Dinleniyor. Benim haziran 22 transfer 19 Ağustos sen düşün arasını. Ama en ideali bu emin ol. Rabbim çabalarımızı görsün

Ne güzel yazmışsınız Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğinden hamile kaldım kimyasal oldu 3 yaşında yeğenime doğum günü hediyesi almak için bebek mağazasına girmiştim 30 sn sonra ağlayarak zor attım kendimi dışarı hala da giremiyorum o mağazalara bizi bu hormonlar mahvetti

Kızlar selam :)1 ağustosta yumurta toplama 6 ağustosta transfer oldum :) ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıktı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 çıktı :)
Benim 10. Günde çıktı ama sonrası kimyasal oldu
kimyasal olduğunu nasıl anladınız

Olmuyo iste bazi seylerin hep bi derin yarasi kaliyor Allahimdan cani gonulden dilerimki bir daha yaşatmasin sana bu aciyi

Eşime söyledim kesin erkek diyor şimdiden bu arada doktorum cumartesi gel dedi. Heyecanlı bekleyiş başladı...ayy zaman geçmiyorr
Yieaaaa cildiriyorummm hadi bakalim bir gun arayla ogrencez erkek bebek cok uyuturmus ben buna gercekten inaniyorum bide boyle etkilere bakmak lazim yavas yavas ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…