- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.701
Benim e2 670 çıktı. 3 tane olgun yumurta oluştu Çarşamba toplama var. Bakalım belli göremediği başka yumurta da vardırAmh dusuklugubu hic bilmiyorum maalesef. E 2 hormonunu 3000 ustunde istemiyoruz demisti benim doktorum ama evet yumurta cokluguna gore diyebiliyorum bende 28 dolu yumurta toplanmisti bendende ve 4000 ustuydu degerlerim ve toplamanin 2 gun sonrasi 600 lere dustu e2 hormonu. Taze transferde sayi olarak cok fazla yumurta var ise folekullerin icindeki sivilarin azalmasini hedefliyorlar sanirim cunku her kontrolde sivi birikimini kontrol ediyor
Canım 9 10 11 günü değerleri 20 civarı olanalr var bu testler 20 üstü görüyor galiba 7 desin belki şuann betan 5 falandır algılamaz 12 güne kadar oluru var inşallah olur
BAK İŞTE BUNDAN BAHSEDİYORUM LEKELENME DÜN YAŞANDI İSE TUTUNMA BİLE OLSA 1 GÜNDE HEMEN IDRARA KARIŞMAZ KİMaalesef tek çizgi diğerini de yarın sabah yapacağım 4.seferde hüsranla son bulacak dün leke görmüştüm biraz umitlendim tutma belirtisidir belki diye ama değilmiş
Olabilir cnm benim 2016 da yaptırdığım tüp bebekte 2 embriyo koyulmuştu üçüz olmuştu , bir tane kese içinde 2 bebek olmuştu tek yumurta ikizi yani . Nasip ettikten sonra rabbim oluyorYa tek embriyodan ikiz çıkmaz dimi...yani bilmediğimden soruyorum. Sonuçlarımı sizinle kıyaslayınca biran aklıma geldi
Maşallah değerin çok güzel gerçekten rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsinMehraba kizlar nasilsiniz ben bugün 2ci kanimi verdim
10 gun 236
12 gun 498
Sizce nasıl artis Doktorum 1 hafta sonra keseyi gormeye çağırdı
Her bir kadina bu ani tatmasini diliyorum burda olan poztif bekleyen hepiniz inşallah pozitifi gorursunuz Amin
Herkesin önce belli olunca acaba dedim neyse artık yarın sabah da son kez idrar testi yapıp sonra kanı bekliyecegim.BAK İŞTE BUNDAN BAHSEDİYORUM LEKELENME DÜN YAŞANDI İSE TUTUNMA BİLE OLSA 1 GÜNDE HEMEN IDRARA KARIŞMAZ Kİ
Sormaya korkuyorum...hayata tutunabildiler mi bilmiyorum. Yeni korkum çoğul gebeliklerin daha riskli gebelikleri olduğunu duyuyorum. Sonuç her ne olursa olsun inş sağlıklı bir şekilde tutunsun yaşasın bebeklerimizOlabilir cnm benim 2016 da yaptırdığım tüp bebekte 2 embriyo koyulmuştu üçüz olmuştu , bir tane kese içinde 2 bebek olmuştu tek yumurta ikizi yani . Nasip ettikten sonra rabbim oluyor
Cinsiyetine , bebeğin büyüklüğüne göre bile değişiyor diye biliyorum cnm hcg artışını hiç kafayı yorma önemli olan 2 günde 2 katına çıkıyor mu ki çıkıyor diye biliyorum . Derin derin nefes al hâyâl kur bak bebişin seninle . İnşallah rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersinTek embriyo. Sen benden yüksek başlamışsın ama sonradan eşitlenmişiz. Seninki de tek mi? Hiç anladığım işler değil yaa ondan panik yapıyorumAnksiyete sahibi oldum tüp bebek tedavisiyle uğraşmaktan
Ben iside biraktim evde yapacak biseyde bulamiyorum acikcasi canim bisey yapmakta istemiyoEvet canim Pazartesi gidicem evet çok var heyecanliyim o yüzden
Cinsiyet de mi etkili oluyormusCinsiyetine , bebeğin büyüklüğüne göre bile değişiyor diye biliyorum cnm hcg artışını hiç kafayı yorma önemli olan 2 günde 2 katına çıkıyor mu ki çıkıyor diye biliyorum . Derin derin nefes al hâyâl kur bak bebişin seninle . İnşallah rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Yok cnm malesef 20 haftalık erken doğumla kaybettim ama üçüz gebelikten dolayı rahim ağzının taşıyamaması değildi problem çünkü daha toplamda hepsi 1 kg yapıyordu . Benim rahim ağzı yetmezliğim varmış bir daha hamile kalırsam 12-14 hafta arasında rahim ağzı dikilecek nasipse . Ama tabi ki çoğul gebeliğin riski tek gebeliğe göre çok fazla ama rabbim artık nasıl kararladıysa öyle . Çünkü üçüzlerden sonra dondurulmuşlarla yine 2 embriyo transferi olmuştu onlarda hatta 3aa kalitedeydi ama onlardan 1 tanesi tutmuştu . Rabbim ne kararladıysa o oluyor . En önemlisi inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSormaya korkuyorum...hayata tutunabildiler mi bilmiyorum. Yeni korkum çoğul gebeliklerin daha riskli gebelikleri olduğunu duyuyorum. Sonuç her ne olursa olsun inş sağlıklı bir şekilde tutunsun yaşasın bebeklerimiz
Evet cnm cinsiyette etkili oluyor erkek daha hızlı değeri katlıyor diye biliyorumCinsiyet de mi etkili oluyormus
Evet cnm cinsiyette etkili oluyor erkek daha hızlı değeri katlıyor diye biliyorum
AhahahEn sevdigim bilgiler heyecandan kudurmalik ahsggsh
Evet ya bende halsiz gibiyim cok farkli hallerde oluyorum sizdede oylemiBen iside biraktim evde yapacak biseyde bulamiyorum acikcasi canim bisey yapmakta istemiyonasil gececekse zaman dimi
Tahmini ne kadardır acabaDondurma ücreti alırlar sizden.
Güzel bilgiler vallahaAhahahben de çok severim böyle bilgileri çok ilginç gelir dur bak bi tane daha söyleyeyim kese şekli uzunumsuysa genelde erkek oluyor , yuvarlaksa kız
Bana bu konuda bilgi vermediler, henüz embriyo oluşmadığı için mi, siz ne kadar ödediniz dondurmayaCanım zaten dondurma ücreti veriyorsun. İlk transfer ücretsiz oluyor ama sonra transferler ücretli oluyor. Yani merkezden merkeze değişiyor benim ki böyle oldu
Aynn böyle birsey vardı ama nasıl oluyordu unuttum netten bakayimCinsiyet de mi etkili oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?