2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Slm arkadaşlar ben şimdi test aldım şimdi yapmayı düşünüyorum ama bir saat falan wc ye çıkmamak gerekiyor diye bilgiler okudum nasıl yapayım

Slm arkadaşlar ben şimdi test aldım şimdi yapmayı düşünüyorum ama bir saat falan wc ye çıkmamak gerekiyor diye bilgiler okudum nasıl yapayım
Canım direk sabah ilkj idrarın ile yap en garantisi.Yada illa şimdi yapacam çatlarım dersen sıvı tüketmeyi kesip wc çıkmadan 3 saat bekleyeceksin. ama en garantisi sabah ilk idrarı benden demesi :)

Sizden baya yumurta toplandığı için rahiminizi dinlendirmek istemiş doktorunuz.
Geç olsun ama güç olmasın.
Donmuş transfer yapacaklar.
Yarın arayıp kaç yumurta döllenmiş falan bilgi vericeklermiş ama benim merak ettiğim olay donmuş transfer yaptıklarında ekstra para alınıyor mu, o an ağrıdan aklıma gelmedi sormak açıkçası

Canım direk sabah ilkj idrarın ile yap en garantisi.Yada illa şimdi yapacam çatlarım dersen sıvı tüketmeyi kesip wc çıkmadan 3 saat bekleyeceksin. ama en garantisi sabah ilk idrarı benden demesi :)
İki tane aldım hemen yapasim var ama 3 saatte çok uzun geliyor bilemedim şimdi hiç su icmiyim mi 3 saat

Tamam canım çok teşekkürler cevap için

Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyorum 5 senedir oyle zor anlarda tikandim kaldim boynum bukuk kaldi ki hatta icimde bir insan öldü ama kimse ne duydu ne gördü ben gulmeye devam ettim derdim evde 5 senede okadar cok negatif gordum yada canim arkadaslarimin yaninda okadar boynum bukuk kaldi ki ( bana karsi her zaman anlayisli ve destekcilerdi) yinede biseyler eksik kaliyor hep bebek kiyafetlerine dokunur dokunur oylece bakardim birkac saniyelik hayallere dalip gecerdi bunu kendime gorev bildim carsiya ciktim ay gibi parlayan bu seyi gorunce okadar mutlu oldum ki hamile değilsin ne bebek kiyafeti diye bakan o acili bakislar olmadan bebegimin heyecani ve hevesiyle sunu aldim bir bez parcasina bu kadar anlam sigidirip okadar mutlu oldum ki oturdum basinda agladim yani tabiki Allah'ım devamini nasip etsin ama oyle veya boyle bugun ben bu isin tadini ve mutlulugunu yasadim bu bana nasip oldu sonucta negatif gören arkadaşlarım umut olur mu bilmem o zaman geliyor deyip duruyor ya pozitif gören masum köylüler ama ne cektiginizi sadece siz bilirsiniz okadar yaraliki yuregim her mutluluğumda sizler icin dua ediyorum birimizde eksik olmasın bu duygu ve suraya kalbimi birakiyorum size umarim fotoda benim gördüğümü sizde görüyorsunuz dur

Canimmm yaaaa bende burda poztif testleri gorub test yapmisdim inşallah kucagimiza aldığımiz günü gorersiz bana 1 hafta sonra gel dediler bana sen bu cumami gideceksen?
Evet bu cuma gidicem ozaman sen haftaya pazartesi mi gidiceksin coook vaaar dahaa

Ah ya Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah yaşamayan bilemez ne güzel yapmışın almisin rabbim üstünde görmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…