- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.641
Yaa sorma valla bende merak icindeyim benim cift embriyo ben baya arastirdim yakin hesap bir fikir edinmek icin genelxe 8-9-10. Gunlerde 40-100 aras oluyor ortalama soylemle ama tek embriyo ile benimkine yakin degerlerde cok gorunce aslinda bizim degerin ortalama icjnde oldugunu anladim ikiz olanlarin degerleri 11 ve 12.gunden sonra daha fazla atilim yapms degeri yani kesin bisey yokTek embriyo. Sen benden yüksek başlamışsın ama sonradan eşitlenmişiz. Seninki de tek mi? Hiç anladığım işler değil yaa ondan panik yapıyorumAnksiyete sahibi oldum tüp bebek tedavisiyle uğraşmaktan
İnşallah canım Allah razı olsunAyyy canim cokk sevindim inşallah kat kat artar hayırlı olsun
5.gun embriyosumu canm kac haftaliksinMehraba kizlar nasilsiniz ben bugün 2ci kanimi verdim
10 gun 236
12 gun 498
Sizce nasıl artis Doktorum 1 hafta sonra keseyi gormeye çağırdı
Her bir kadina bu ani tatmasini diliyorum burda olan poztif bekleyen hepiniz inşallah pozitifi gorursunuz Amin
İnşallah öyle değildir artiyordur iyi düşünmek istiyorumBenim içimi sızlatan tek şey şuanda
acaba önceden daha yüksekti şimdi düşüyor düşerken bu değeri mi yakaladık kafası bundan çıkarsam tadını çıkarmış olacağım
3 gun embiroysu canim sordum doktora ultrasonda belli olur dedi5.gun embriyosumu canm kac haftaliksin
O zaman senin bir sonraki sonucunda daha netleşir kafamızYaa sorma valla bende merak icindeyim benim cift embriyo ben baya arastirdim yakin hesap bir fikir edinmek icin genelxe 8-9-10. Gunlerde 40-100 aras oluyor ortalama soylemle ama tek embriyo ile benimkine yakin degerlerde cok gorunce aslinda bizim degerin ortalama icjnde oldugunu anladim ikiz olanlarin degerleri 11 ve 12.gunden sonra daha fazla atilim yapms degeri yani kesin bisey yok
Hayırlı olsunMehraba kizlar nasilsiniz ben bugün 2ci kanimi verdim
10 gun 236
12 gun 498
Her bir kadina bu ani tatmasini diliyorum burda olan poztif bekleyen hepiniz inşallah pozitifi gorursunuz Amin
Aydın' dayımHangi şehirdesin acaba
Gayet güzelMehraba kizlar nasilsiniz ben bugün 2ci kanimi verdim
10 gun 236
12 gun 498
Betanız kaça ulaştığında verdiler kese randevunuzu?Cuma gunu kese gormeye gidicezheyecanli ve kaygiliyim cift transfer gonlumden gecen seydi ama suan kaygilarla doluyum bir suru sey geciyor insanin aklindan bana kalsa cuma gitmem hemen kese gormeye sonra kalp atisi icinde cagircak her biseyi bekleyis ayri bir stres ve korku hepsi bir arada cikar aslinda bir hafta daha gec gitsek yanlis mi düşünüyorum bilmiyorum ama
Sizden baya yumurta toplandığı için rahiminizi dinlendirmek istemiş doktorunuz.Merhaba kızlar bugün opu işlemi yapıldı, işlemden sonra kasık ağrısı mide bulantısı oldu, ağrı kesici iğne yaptılar şimdi daha iyiyim. 23 yumurta toplamışlar, taze transfer olmayacak adeti beklicem adetin 2.günü gel dedi doktorum, transfer 1.5 ayı bulabilir dedi, niye böyle oldu anlamadım. İlk defa tüp bebek yaptırıyorum süreç hakkında bilgisi olan var mı
Yumurta sayısı fazla olduğu için E2 çok yukselio transfer riske girior rahmin dinlendirilmesi daha mantıklı seçim oluyor .Merhaba kızlar bugün opu işlemi yapıldı, işlemden sonra kasık ağrısı mide bulantısı oldu, ağrı kesici iğne yaptılar şimdi daha iyiyim. 23 yumurta toplamışlar, taze transfer olmayacak adeti beklicem adetin 2.günü gel dedi doktorum, transfer 1.5 ayı bulabilir dedi, niye böyle oldu anlamadım. İlk defa tüp bebek yaptırıyorum süreç hakkında bilgisi olan var mı
Eger kabul edersen Benim elimde kalan soguk zincirden cikarmadan muhafaza ettigim ilaclar var aksam onlari toplayip isimlerine ve dozlarina bakip bilgisini veririm cunku cok maaliyetli bu isler bir hayir duan yeter banaAydın' dayım
Ahah ben cuma keseye gidince ogrencsm muhtemelen senin kese gorme gunun belli miO zaman senin bir sonraki sonucunda daha netleşir kafamız
3. Kan sonucu 480 cikincaBetanız kaça ulaştığında verdiler kese randevunuzu?
Hatta ayni doktorla devam edeceksen hangi ilaçları kullandiysan sen bana yaz direk uymuyorsa hic seni yormayayimAydın' dayım
Teşekkurler canim seninde hayırlı olsunHayırlı olsunEminim biryerlerde söylemissindir ama gerilere gidip bulamadım. Tek miydi çift mi
Hayirli olsun canimcim yakin yine degerlerMehraba kizlar nasilsiniz ben bugün 2ci kanimi verdim
10 gun 236
12 gun 498
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?