- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.621
Yaa masallah benim arkadasimda onda pozitif gordu simdi kizi 1 yasina giricekKayseri prof Gökalp öner
Saglik ocaginda mi verdin ki e nabzdan bkiyosan gec dusebiliyor birazYarin çıkar dediler ama netten bakıyorum çıkmamış çalışılıyor yaziyor
Saglik ocagindan, googledan hsl01 giriyorum ordan öğreneceğim öyle dediler e nabizada bakmadımSaglik ocaginda mi verdin ki e nabzdan bkiyosan gec dusebiliyor biraz
Kuzum benim deHanımlar merhaba bugün 11. Günümdü ikinci testi verdik.
8. Gün 77 çıkmıştı
11. Gün 481 çıktı
İnş iyi bir sonuçtur...bilgi sahibi olan var mı?
Hayırlı uğurlu olsun tutunur inşallah bebisin
hayırlı olsun canım sanadaa aramıza hosgeldınn
Çift sankiKuzum benim de
7. 112
9. 223
11. 480 cikmisti tek embriyo mu cift mi
Saglik ocagindan griis yapipSaglik ocagindan, googledan hsl01 giriyorum ordan öğreneceğim öyle dediler e nabizada bakmadım
Gerçekten çok duygulandımHayırlı olsun canım. Allah gönlündekini nasip etsin inşallah
Zaten o transfer anında gözleri dolup ağlamayan yoktur herhalde.
O kadar güçlü duruyoruz ekrandan transferi izlerken başlıyoruz ağlamaya
E nabız üzerinden mi hangi hastaneye bagli bilmiyorum canmSaglik ocagindan griis yapip
ilçe Hastanesi'nde kani veriyorum si,in orda nasildir bilmiyorum ama kani verdigim hastanenin labaratuvar kisminda 2 saat sonra sonuc cikmis oluyor hangi hastaneye bagli ise ordan da bakabilirsin
Cuma gunu kese gormeye gidicezÇift sankitam bilmiyorum ama değerler fazla kontrol ne zmn
Yok canim mesela saglik ocagim Bünyan ilce hastanesine gonderiyor kani orda isleniyor kan 2 saat sonra da bu hastanenin kendi sayfasindan sonuclara bakinca kimlik bilginle gorebiliyorum hepsinde aynıdır buE nabız üzerinden mi hangi hastaneye bagli bilmiyorum canm
Senin artışın çok güzel.Cuma gunu kese gormeye gidicezheyecanli ve kaygiliyim cift transfer gonlumden gecen seydi ama suan kaygilarla doluyum bir suru sey geciyor insanin aklindan bana kalsa cuma gitmem hemen kese gormeye sonra kalp atisi icinde cagircak her biseyi bekleyis ayri bir stres ve korku hepsi bir arada cikar aslinda bir hafta daha gec gitsek yanlis mi düşünüyorum bilmiyorum ama
Şimdi tekrar mi opuya hazirlanacaksinMalesef3 tane vardı onlarda yaşamadı 5.güne gelemediler. Havuzum boş Ama Siz moralinizi bozmayın güzel günler sizi bekliyor Rabbim gönlünüze göre sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah razi olsun kardescazimSenin artışın çok güzel.
Hiç boşu boşuna kafanı karıştırma.
Kese görmeye gideceksin sonra da Allahın izniyle kalp atışını duyacaksın.
Güzel başladı güzel gidecek eminim.
Ayyy canim cokk sevindim inşallah kat kat artar hayırlı olsunKan testim 42,5 çıktııııı 11.günümBaya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
Amin canım.Allah razi olsun kardescazimhepimizin gonlunden gecen hakkinda hayirlisi olur inşallah sen nasilsin nasil hissediyorsun
Evet inşallah doktorun uygun gördüğü vakitte yeniden bu yolları yürüyeceğizŞimdi tekrar mi opuya hazirlanacaksin
Hangi şehirdesin acabaEvet inşallah doktorun uygun gördüğü vakitte yeniden bu yolları yürüyeceğiz
Tek embriyo. Sen benden yüksek başlamışsın ama sonradan eşitlenmişiz. Seninki de tek mi? Hiç anladığım işler değil yaa ondan panik yapıyorumKuzum benim de
7. 112
9. 223
11. 480 cikmisti tek embriyo mu cift mi
Bende oyleydim sadece cok yorulmusgum transfer oncesi kislik hazirligima kadar yapip koydum oyuzden cok yorgundum bacaklarim agrimisti sadece bide o aletler hafif tahris etmiş gibiydi onun disinda 7 8 e kadarpek bisey yoktu gogsum sis degil ama acir hale geldi kasik agrisi denmez bence benimkine sadece adet sancisi giriyor bana hala da giriyor gece agrisiyla uyandim bence bu korku verici olmamasini tercih ederdim umarim hayirli ve kolay bir gebelik baslangicin olur bu saatten sonra olacaksa Allahim en kolayini ve sagliklisini versinnnnn hepimiz icin dilegimbuAmin canım.
Yani belirtim falan yok.
Transfer olmuş gibi de değilim.
Bakalım bekliyorum öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?