2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Saglik ocagindan, googledan hsl01 giriyorum ordan öğreneceğim öyle dediler e nabizada bakmadım
Saglik ocagindan griis yapip
ilçe Hastanesi'nde kani veriyorum si,in orda nasildir bilmiyorum ama kani verdigim hastanenin labaratuvar kisminda 2 saat sonra sonuc cikmis oluyor hangi hastaneye bagli ise ordan da bakabilirsin

Hayırlı olsun canım. Allah gönlündekini nasip etsin inşallah
Zaten o transfer anında gözleri dolup ağlamayan yoktur herhalde.
O kadar güçlü duruyoruz ekrandan transferi izlerken başlıyoruz ağlamaya
Gerçekten çok duygulandım Çok değişik bir an Allah nasip etsin inşallah hepimize pozitif görmeyi hayırlı sağlıklı bebekler kucağımıza almayı

Saglik ocagindan griis yapip
ilçe Hastanesi'nde kani veriyorum si,in orda nasildir bilmiyorum ama kani verdigim hastanenin labaratuvar kisminda 2 saat sonra sonuc cikmis oluyor hangi hastaneye bagli ise ordan da bakabilirsin
E nabız üzerinden mi hangi hastaneye bagli bilmiyorum canm

Çift sankitam bilmiyorum ama değerler fazla kontrol ne zmn
Cuma gunu kese gormeye gidicez heyecanli ve kaygiliyim cift transfer gonlumden gecen seydi ama suan kaygilarla doluyum bir suru sey geciyor insanin aklindan bana kalsa cuma gitmem hemen kese gormeye sonra kalp atisi icinde cagircak her biseyi bekleyis ayri bir stres ve korku hepsi bir arada cikar aslinda bir hafta daha gec gitsek yanlis mi düşünüyorum bilmiyorum ama

E nabız üzerinden mi hangi hastaneye bagli bilmiyorum canm
Yok canim mesela saglik ocagim Bünyan ilce hastanesine gonderiyor kani orda isleniyor kan 2 saat sonra da bu hastanenin kendi sayfasindan sonuclara bakinca kimlik bilginle gorebiliyorum hepsinde aynıdır bu

Senin artışın çok güzel.
Hiç boşu boşuna kafanı karıştırma.
Kese görmeye gideceksin sonra da Allahın izniyle kalp atışını duyacaksın.
Güzel başladı güzel gidecek eminim.

Senin artışın çok güzel.
Hiç boşu boşuna kafanı karıştırma.
Kese görmeye gideceksin sonra da Allahın izniyle kalp atışını duyacaksın.
Güzel başladı güzel gidecek eminim.
Allah razi olsun kardescazim hepimizin gonlunden gecen hakkinda hayirlisi olur inşallah sen nasilsin nasil hissediyorsun

Kuzum benim de
7. 112
9. 223
11. 480 cikmisti tek embriyo mu cift mi
Tek embriyo. Sen benden yüksek başlamışsın ama sonradan eşitlenmişiz. Seninki de tek mi? Hiç anladığım işler değil yaa ondan panik yapıyorum Anksiyete sahibi oldum tüp bebek tedavisiyle uğraşmaktan

Amin canım.
Yani belirtim falan yok.
Transfer olmuş gibi de değilim.
Bakalım bekliyorum öyle.
Bende oyleydim sadece cok yorulmusgum transfer oncesi kislik hazirligima kadar yapip koydum oyuzden cok yorgundum bacaklarim agrimisti sadece bide o aletler hafif tahris etmiş gibiydi onun disinda 7 8 e kadarpek bisey yoktu gogsum sis degil ama acir hale geldi kasik agrisi denmez bence benimkine sadece adet sancisi giriyor bana hala da giriyor gece agrisiyla uyandim bence bu korku verici olmamasini tercih ederdim umarim hayirli ve kolay bir gebelik baslangicin olur bu saatten sonra olacaksa Allahim en kolayini ve sagliklisini versinnnnn hepimiz icin dilegimbu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…