2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İçimiz nasıl rahat ediyorsa öyle yapmak lazım galiba. Gerçekten şaşırdık artık ne yapacağımızı. Amin çok teşekkürler. Sizin de güzel sonuçlarınız gelsin inşallah

Kizlar benim kan testim 236.74 sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Bende cok merak ediyorum ya 9. Gun 223 du benim 11. Gun de 480 cikti ama sanki ikiz icin yine de dusuk gibi

Nasil becerdiyseniz ben kesin 3 kilo almisimdir kanim cekiliyor adeta elim ayagim titriyor 1 saat yemeden durunca siz nasil kilo veriyosaniz
Kimisinin iştahı aciliyor kişiden kişiye degisiyorilk kez ac karnına 70.700 gr gördüm 70e dusmezdim hiç tok ise 71 buçuk
Normalde tok 72 bucuk 73 tüm

Hanımlar gebelik sonrası çalışmakla ilgili fikirleriniz neler? Pazartesi iş başı yapıcam ve daha şimdiden yorgunum gözümde büyüyor. Maddi acıdan çalışmam gerekiyor bu dönemde maddi manevi zaten çok yorulduk. Sonucumuz çok şükür pozitif ama şimdiki yorgun hallerim beni endişelendiriyor. Dişimi sıkıp evde oturmalı mıyım yoksa ilerleyen zamanlarda normalleşir miyim? ‍♀

Mide bulantilarin olmadığı sürece sıkıntı olmaz bulanti insanı kötü yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…