- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.681
Ben de kahve tiryakisiyim, Türk kahvesi de pişirilme şeklinden dolayı aksi gibi kafeini en yüksek kahve türü. Kurukahveci Mehmet Efendi’nin kafeinsiz Türk kahvesi var, onu bir deneyin isterseniz. Ben de eve kafeinsiz kahve çekirdeği aldım, onunla kahve yapıyorum.Canim ben transfer öncesi dönemdeyim. Günde bir türk kahvesi 1 filtre kahve icen biri olarak filtre kahveyi biraktim , sadece türk iciyorum onu da birakamadim belki transferden sonra birakirim. Avokado ve ananas yiyorum. Protein ve sebze agirlikli besleniyorum balik yiyorum. Paketli gidalar mumkun mertebede yememeye calisiyorum. Tatli cok severim canim isterse evde az sekerli yapiyorum. Kola vs gibi seyleri icmiyorum. Findik ceviz tüketiyorum.
Evet öyle yapıcam da.. işte..Ne olur ne olmaz iki gün sonra tekrar kan verin. Artıyor mu düşüyor mu kesinleşsin.
Test günümdü. 10. günKaçıncı günün belki geç tutunma olmuştur katlar değerin belki cnm ?
Ben de dün transfer oldum aynı şeyi ben de yaşıyorumKızlar ben dün Transfer oldum sürekli idrara çıkıyorum normal mi sizce
Ayy ben görmediimm test cubugunumu att bende gormek ıstıyoruuummmmmmmmAyy evet yaptım canım ya
Sağlıkla artsın kucağınıza almak da nasip olsun9.gun 183 12. Gun 721 beta hcg kızlar.İki kilo vermisim bu arada aslında yemekde çok yiyorum.
Kaçıncı gününüz kac çıktı beta hcgKızlar benim bu sefer kan sonuçları iyi geldi bende ilaç tedavisine başladım 12 gün sonra gel dedi heyecan başladı bende
1 kilo verdim bende9.gun 183 12. Gun 721 beta hcg kızlar.İki kilo vermisim bu arada aslında yemekde çok yiyorum.
Yani ben söylersen olur söylemezsen olmaz şu kadar çekmek lazım gibi şeyleri pek anlamlandıramıyorum. Bana iyi geldi. Motive etti. Rabbimin isimlerini söylemek ne güzelÇocuğu olması için mu bu esmalar çekilecek?
Ben normalde yememe dikkat etsemde kilo veremezdim şimdi yedigim halde vermisim inşallah kötü bişey değildir1 kilo verdim bende
Hahah buldum işteeeee çok sevindiimmmmm cokk guzel ustelık erken gebelıkte deıl normal gebelik testi muhtesem kırmızı aayyy hadi inşallah kan testınde çok güzel çıkacaakk cok heyecanlandım yaa5.gün embriyosu tek
Üstteki dün yaptığım alttaki bugün
Biliyorum zor, ama elden başka bir şey de gelmiyor. Her şeyin hayırlısı olsunEvet öyle yapıcam da.. işte..
Evet canım ilk koyulaşma zamanı gelmiş oluyor çatlamış ki renk azalmaya başlamışHerkese merhaba. İlk defa ovulasyon yapiyorum. Aksam 7 civari yaptim ardindan 8 saat sonra testi tekrarladim. İki testi de buraya atiyorum. Catlamis mi demek?
@balkiz12345 @babyxgeliyor S shmily @Momofthecatsmelekomelek @Melegim elif Mlk anns G gguulllluu
Benımde 18 agustosta transferım yapıldııı.Merhabaatranferim 18 Ağustos'taydı, ilk ve son olacak inşallah 5 yumurta toplanmıştı 2si transfer edildi, 2si donduruldu. 28i test tarihi. Progestan fitil kullanıyorum günde 3 kez ama geceye denk gelen kullanımda sabaha karşı kasıklarda ağrı oluyor bunu yaşayan başka kimse var mı? Hepimize kolay bir süreç ve mutlu sonuçlar olsun. Bebeğini şimdiden beklemeye başlayanlara hayırlı olsun
Canım ilaç arayışına girdim de yazamadım sana kusura bakmaHahah buldum işteeeee çok sevindiimmmmm cokk guzel ustelık erken gebelıkte deıl normal gebelik testi muhtesem kırmızı aayyy hadi inşallah kan testınde çok güzel çıkacaakk cok heyecanlandım yaa
Tesekkur ediyorum cevabiniz icinEvet canım ilk koyulaşma zamanı gelmiş oluyor çatlamış ki renk azalmaya başlamış
Hadi bakalımm, ard arda güzel haberler alalımBenımde 18 agustosta transferım yapıldııı.
Ama test tarıhım 30 agustoss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?