- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.641
Ben normalde de çok sık çıktığım için farkı bilemiyorumKızlar ben dün Transfer oldum sürekli idrara çıkıyorum normal mi sizce
5.gün embriyosu tek
Üstteki dün yaptığım alttaki bugün
Transferin 6. Gününden beri var. Yani aslında implantasyon gününe uyuyor ama yine de endişe ediyor insan. Bugün gideceğim bakalım progesteron dozlarında bir artış yapacak mı. Bu arada Proluton iğne vuruluyorum ama haftada 1 ve yarım doz sadece. Çok az değil mi :/ Sizin progesteron dozlarınız nasıl fitil ve iğne olarak?Lekelenme hangi günden beri var ? Bide yoğun mu nasıl ? Bu zamana kadar hiç sordunuz mu doktora ?
Benim bildiğim adet olmak çok düşük ihtimal bu lekelenme tuttuğuna işaret oluyor çoğu kişide .yoğunlaşırsa Allah korusun Progestanı 2 ye çıkarır yanına proluton ekler devam ederKorkmayın
Amin canım inşallahAnladım canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsunAllah gonlumuze göre versin
Çoook güüseeeell maşallah5.gün embriyosu tek
Üstteki dün yaptığım alttaki bugün
Benim ilk proluton deneyimin de üç günde bir vuruldum. Şuan vermedi kullanmıyorum özellikle neden yazmadınız dedim bu sefer yok dedilerTransferin 6. Gününden beri var. Yani aslında implantasyon gününe uyuyor ama yine de endişe ediyor insan. Bugün gideceğim bakalım progesteron dozlarında bir artış yapacak mı. Bu arada Proluton iğne vuruluyorum ama haftada 1 ve yarım doz sadece. Çok az değil mi :/ Sizin progesteron dozlarınız nasıl fitil ve iğne olarak?
Enfeksiyon mu oldum diye korktum bir anBen normalde de çok sık çıktığım için farkı bilemiyorum
Yok canım ya sanmıyorumEnfeksiyon mu oldum diye korktum bir an
Canım sen hamilesinn dert etmeyi bırakkKızçeler size bir soru en üstteki dün olan diğerleri bu sabah. Kaset testte koyu çıkan erken gebelik testinde böyle çıkması kötü bir şey mi ? Yoksam test mi dandik?
Canım tebrik ederimKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
İki farklı testi birbiriyle kıyaslamak mümkün değil, o yüzden hiç kafana takma. Dediğin gibi büyük ihtimal o erken gebelik dandiktir. Bir de aynı test olsa dahi, test yaparken idrarın koyuluğu mutlaka değişiyor. O da sonucu etkiliyor.Kızçeler size bir soru en üstteki dün olan diğerleri bu sabah. Kaset testte koyu çıkan erken gebelik testinde böyle çıkması kötü bir şey mi ? Yoksam test mi dandik?
Yok canım ya sanmıyorum
İnşallah canımYok canım ya sanmıyorum
Benm 13.gun transfer oldum önceki tüp bebekte de 19.gun transfer oldum değerlerine ve rahîm duvarı kalınlığına göre karar veriliyorBenim 15. Gün transfer edildi
Birinciye göre ikincisinde test çizgisi daha az belirgin, demek ki çatlamış.Herkese merhaba. İlk defa ovulasyon yapiyorum. Aksam 7 civari yaptim ardindan 8 saat sonra testi tekrarladim. İki testi de buraya atiyorum. Catlamis mi demek?
@balkiz12345 @babyxgeliyor S shmily @Momofthecatsmelekomelek @Melegim elif @Mlk anns @gguulllluu
İnşallah canım yaCanım sen hamilesinn dert etmeyi bırakkbende de böyle olmuştu hatta üzülüp gidip o gün kan verdim 8. Günü ve gebe çıktım
Tamam salıyorum kendimi artıkİki farklı testi birbiriyle kıyaslamak mümkün değil, o yüzden hiç kafana takma. Dediğin gibi büyük ihtimal o erken gebelik dandiktir. Bir de aynı test olsa dahi, test yaparken idrarın koyuluğu mutlaka değişiyor. O da sonucu etkiliyor.
Transfer öncesi çok fazla su içtiğinizden olabilir. Ben de şu aralar çok su içmeye çalışıyorum, normalde bu kadar içmem. O yüzden gece bile 2-3 defa tuvalete kalkıyorumKızlar ben dün Transfer oldum sürekli idrara çıkıyorum normal mi sizce
Sal gitsinTamam salıyorum kendimi artık
Hiçç huzur yoktu ben biraz paniktim. Sakinleştirmeye çalıştım hep kendimi. Ben de çok yorgundum ya neden öle oldu kiiKuzum içim de huzur vardı embriyo lari yerleştirirken şimdi biraz yorgunum birde evimize bir saat uzak hastane git gel yoruldum tabi çok garip, sen nasılsın iyi misin.
Tabi kiiMerhaba esmalar nedir bana da söyler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?