2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

5.gün embriyosu tek
Üstteki dün yaptığım alttaki bugün
Transferin 6. Gününden beri var. Yani aslında implantasyon gününe uyuyor ama yine de endişe ediyor insan. Bugün gideceğim bakalım progesteron dozlarında bir artış yapacak mı. Bu arada Proluton iğne vuruluyorum ama haftada 1 ve yarım doz sadece. Çok az değil mi :/ Sizin progesteron dozlarınız nasıl fitil ve iğne olarak?

Benim ilk proluton deneyimin de üç günde bir vuruldum. Şuan vermedi kullanmıyorum özellikle neden yazmadınız dedim bu sefer yok dediler Bence az değil ama eklenebilir lekelenmenize bakarak. İğne sabah akşam , fitil sabah öğle akşam

Kızçeler size bir soru en üstteki dün olan diğerleri bu sabah. Kaset testte koyu çıkan erken gebelik testinde böyle çıkması kötü bir şey mi ? Yoksam test mi dandik?
Canım sen hamilesinn dert etmeyi bırakk bende de böyle olmuştu hatta üzülüp gidip o gün kan verdim 8. Günü ve gebe çıktım

Kızçeler size bir soru en üstteki dün olan diğerleri bu sabah. Kaset testte koyu çıkan erken gebelik testinde böyle çıkması kötü bir şey mi ? Yoksam test mi dandik?
İki farklı testi birbiriyle kıyaslamak mümkün değil, o yüzden hiç kafana takma. Dediğin gibi büyük ihtimal o erken gebelik dandiktir. Bir de aynı test olsa dahi, test yaparken idrarın koyuluğu mutlaka değişiyor. O da sonucu etkiliyor.

Tamam salıyorum kendimi artık

Kuzum içim de huzur vardı embriyo lari yerleştirirken şimdi biraz yorgunum birde evimize bir saat uzak hastane git gel yoruldum tabi çok garip, sen nasılsın iyi misin.
Hiçç huzur yoktu ben biraz paniktim. Sakinleştirmeye çalıştım hep kendimi. Ben de çok yorgundum ya neden öle oldu kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…