- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.321
SelammSelamVar mı hissettiğiniz bir şey?
Ben dayanamayıp yarın test yaptırıcam. 1 gün erken olması değiştirmez birşeyi herhalde
Gelmek bilmez şimdi o regl deAminnn herkese nasip olsun inşÇok teşekkür ederim evet içine sinmesi tedavi sürecini etkileyen bir durum . Onun için şu an çok içim rahat bi an önce regl olmak için sabırsızlanıyorum
Yani şaşırmadım desem? Böyle beklenmedik, olmadık zamanlarda şıp diye damlar. İlla olsun istediğinde de bir türlü gelmez. Yolculuğunuz her şeye rağmen rahat geçer umarımInsallah cnm, Allah herkesin gonlundeki muradini saglikla hayirlisiyla versin. Sabah erkenden yola ciktik. 40dk sonra cocugun ihtiyaci icin durduk ve benim regl baslamis, evden cikmadan bisey yoktu10dk. geri mi donsek napsak diye dusunduk. Devam ediyoruz bakalim. Bir sıkıntı olursa agriyla filan belli eder herhalde kendini. Ilaclari dun icmedim, bugun sabah geldi. Ölmüsüm ben
Devamı da sağlıkla gelsin inşallahKizlar suan 3. Kan sonucumda cikti
1. 112
2. 223
3. 480Allahim bize bagislasin saglikla ben hala saskinim bunnlari yasadigima okadar cok agladim okadr cok negatif gördüm ki suan tek duam bebeklerimizi bize bagislasin Allahim bekleyenlere de bir daha negatifle karsilastirmasinnnnnn !! Aminnnnn
Bugün güzel haberler hep peş peşeBugün 8. Gün test verdim 77,3 çıktıgüzel bir sonuç değil mi bu hanımlarr?
Katlanarak artsınBugün 8. Gün test verdim 77,3 çıktıgüzel bir sonuç değil mi bu hanımlarr?
İdrar testi negatif çıkıyorSelammhiç hissettiğim bir şey yok , sizin ? 12. Gün benim sizin 10.gün sanırım varsa kanda çıkar yarın hiç idrar testi yaptınız mı ?
Ne zaman yaptınız negatif çıktı ? 6.gün falan yaptıysanız çıkmayabilir. 1 gün farketmez sonuçta inşallah güzel haberler alırsınızİdrar testi negatif çıkıyor
Benim pazar günü 10.gün ama tahlil yapamam o zaman. Pazartesiyi beklemek yerine 1 gün erken yapayım diyorum. Daha öncesinde bile yapıp sonuç alanlar var. Siz yaptınız mı evde test?
Yaa ne güzel bi sonuç maşallah kat ve kat katlayarak artsın sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallahBugün 8. Gün test verdim 77,3 çıktıgüzel bir sonuç değil mi bu hanımlarr?
Hayır iş çıkışı akşam 5 te yaptıracam hiç idrar testi de yapmadımİdrar testi yaptınız mı
Evet ilaçsız benim de ilk defa ilaçsız oldu sadece yumurta çatlatma verildi. Transferden sonra da günde 3 defa fitil verdi doktorSizde mi ilaçsız transfer oldunuz birşey soracağım bana sadece progesteron fitil verildi hemşire günde 3 sefer dedi doktor bir tane dedi siz günde ne kadar kullanıyorsunuz ilk defa doğal transfer oluyorum da merak ettiğim şeyler oluyor.
6.gün zaten negatifti. Bugün de yaptım 8.gün oluyor yine negatifNe zaman yaptınız negatif çıktı ? 6.gün falan yaptıysanız çıkmayabilir. 1 gün farketmez sonuçta inşallah güzel haberler alırsınızherkeste idrar da çıkmayabilir hemen mucizeler yaşayalım inşallah.
Yapmadım ben daha da korkuyorum
Gözünaydın cnm sağlıklı bi şekilde kat kat artsın inşallahBugün 8. Gün test verdim 77,3 çıktıgüzel bir sonuç değil mi bu hanımlarr?
Kanda güzel değerler görün inşallah6.gün zaten negatifti. Bugün de yaptım 8.gün oluyor yine negatif
Ayy inşallah herkes tatsın bu duyguyuYaa ne güzel bi sonuç maşallah kat ve kat katlayarak artsın sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah
İnşallah cnm inşallahAyy inşallah herkes tatsın bu duyguyu
Sağlıkla artsın inşallahBugün 8. Gün test verdim 77,3 çıktıgüzel bir sonuç değil mi bu hanımlarr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?