2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yani şaşırmadım desem? Böyle beklenmedik, olmadık zamanlarda şıp diye damlar. İlla olsun istediğinde de bir türlü gelmez. Yolculuğunuz her şeye rağmen rahat geçer umarım

Devamı da sağlıkla gelsin inşallah
Çok güzel görünüyor değerleriniz

Selamm hiç hissettiğim bir şey yok , sizin ? 12. Gün benim sizin 10.gün sanırım varsa kanda çıkar yarın hiç idrar testi yaptınız mı ?
İdrar testi negatif çıkıyor
Benim pazar günü 10.gün ama tahlil yapamam o zaman. Pazartesiyi beklemek yerine 1 gün erken yapayım diyorum. Daha öncesinde bile yapıp sonuç alanlar var. Siz yaptınız mı evde test?

Ne zaman yaptınız negatif çıktı ? 6.gün falan yaptıysanız çıkmayabilir. 1 gün farketmez sonuçta inşallah güzel haberler alırsınız herkeste idrar da çıkmayabilir hemen mucizeler yaşayalım inşallah.
Yapmadım ben daha da korkuyorum

Evet ilaçsız benim de ilk defa ilaçsız oldu sadece yumurta çatlatma verildi. Transferden sonra da günde 3 defa fitil verdi doktor

6.gün zaten negatifti. Bugün de yaptım 8.gün oluyor yine negatif

Allahım günlerdir okuyorum pozitifleri gördükçe aşırı aşırı mutlu oluyorumm
Rabbim tamamına erdirsin eline ayağına kavuştursun inşallah Pazartesi başlıyor benim serüvende inşallah nasipse, işyerinden 20 gün izin aldım inşallah bir aksilik çıkmaz herşey yolunda gider daha fazla izin alamıyorum çünkü doktorum 19-20 gün sürer demişti nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…