- 25 Şubat 2022
- 393
- 254
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.181
Yani muayne de hafif kasılmalarım olduğunu biliyorPeki bu durumunu doktorun biliyormu
Teşekkur ederim canim inşallah Allah sanada nasip etsin insallah ayaklarım yok vucudum yaniyoHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın ayakların yanıyormu daha cnm
İdrarda cikiyosa kandada cikar yarın git verYaa ben çok sabırsızım heralde beklemekte çok zorlanıyorum. Heran kan verirsem şaşırmayın yani kendimi zor tutuyorum
Aminn sular seller gibii sakin sakin geçsin. Alalım da gelelim minik kuşlarımızı. Yeter ayrı kaldığımız. İlaçlar beni de sallıyor bir miktar. Sanki beni acıktırıyor yaa. Var mıdır ki acıkan. Stresten belki de.Ay çok heyecanlı kuzummm yarın güzel haberler verelim birbirimize içim de korku var ztn ilaçlar dan dolayı da çok halsizim bilmyrm garip duygular
26 yas 3 gun embiryon batili anlamadimSizin yaş kaç ve kaçıncı gün embriyo idi batılı olsun bu arada
Anladım kasma kendini acı falan yokYani muayne de hafif kasılmalarım olduğunu biliyor
Ben de valiz hazirla evi toparla derken belim kasiklarim her yerim agrimaya basladi. Zor olacak anlasilan bu regl. Moralinin yuksek olmasina sevindim. Dramatize etmemeye calisiyorum ben de. Hic yasanmamis gibi davraniyorum ama arada gozlerim dolup tasiyorSağolun kızlar valla iyiyim kötü olmama sebep bişey yok moral yüksekŞu adetimde bitse daha iyi olucam hayatımda böyle adet olmamışımdır
Canım ben tam 1 hafta sonra oldum 7.gün oldum geçen hafta salı negatif olduğunu öğrendim bu salı adet oldum hemde öyle böyle değil arzular şelale
Evet cnm 2-3 gunde oldum diyen de var, 7-8 gunde diyen de. Transfer sonrasi 9.gunumdu bugun benim. Bugunun ilaclarini kullanip en azindan bir gun daha oteleyeyim diye dusundum regli. Fakat avucuma aldigim ilaclari icemedim, attim. Insan onca ilaci sadece bebis ugruna icebiliyormus. Yok yere icmek aptalca bir fikirdi zatenBu şekilde sonuçlanmasına çok üzüldüm. Umarım zamanı geldiğine güzel haberlerinizi de alırız
Benim geçen transferimde Salı günü kimyasal olduğunu öğrendim. Sabah ilaçlarımı almıştım, sonra almayı bıraktım tabii, Cuma günü regl oldum. Herkesin vücudu farklı tepki veriyor tabii.
Çok sevindimmm sağlıkla devam etsin inşalllahhArkadaşlar merhaba benim bugün transferimin 10.günüydü tahlil verdim kan değerim yükselmeye başlamış. Çok şükürtek belirtm transferimden bir gün sonra aşırı bel ağrısı yaşadım. Bir gün sürdü bu ağrı. Sonrasında işte son iki gündür adet olacakmışım gibi tıpkı adet sancısı çekiyorum ( bu sancılar ara ara ve keskin) birde sürekli ağlıyordum ve ayrıca belki ilk kez duyacaksınız ama son üç dört gündür vajinamdan durduk yerde gaz geliyordu sanırım bu kullandığım vajinal fitillerden kaynaklıydı
Yani açıkçası adet belirtileri dışında bi belirtim olmadı. Lütfen hep olumlu düşünün lütfenAllah’ım inşallah hepimizin kucağını doldursun sağlıklı sıhhatli inşallah
Çok haklısınız, sebep kalmayınca içmesi de zor gelir. Şöyle bir bakınca yaptıklarımız az buz değil aslında.Evet cnm 2-3 gunde oldum diyen de var, 7-8 gunde diyen de. Transfer sonrasi 9.gunumdu bugun benim. Bugunun ilaclarini kullanip en azindan bir gun daha oteleyeyim diye dusundum regli. Fakat avucuma aldigim ilaclari icemedim, attim. Insan onca ilaci sadece bebis ugruna icebiliyormus. Yok yere icmek aptalca bir fikirdi zatenToplandik bakalim artik, yolcuyuz. Ben sirami savdim, artik arkadaslarin ve sizin guzel haberlerinizi aliriz insallah
Bu çok kişisel bir durum genelde. Hastadan hastaya değiştiği gibi merkezden merkeze de değişiyor. Ancak yaşayarak öğreniyorsun. Aşama olarak. Başlangıç yumurta takibi ve gelişimi hepimiz ayrı tarzda ve dozda kullanmışız resmen. Opu işlemi. Bekleme. Tekrar hazırlık transfer. En aşamalı herkesde aynı olan bu diyebilirim. Diğer türlü ne doğru bilgi alabilirsiniz nede sizin için doğru olur. İnşallah anlatabilmişimdir.Merhaba,
adetten tahmini kaç gün sonra transfer olunur ve hangi ilaçlar kullanılıyor? Neye göre hangi ilaç veriliyor?
Parfüm ve kokular embriyoyu etkiliyor diye biliyorum canım. Ama makyajda sıkıntı olmaz benceKızlar transfer olanlar opu daki gibi güvenlik önlemli bir işlem mi. Parfüm makyaj toka saat yüzük yoktu diğerinde. Bunun için bi şey demediler. Gerçi hiç makyajlı bi günde olmam sabah heralde ama. Acaba özensem mi de diyorum en güzel günüm. Sabahki ruh halimi bilmiyorum. Ama yanlış mı yaparım emin de değilim. Şöyle bi şıkır şıkır girip şıkır şıkır da çıkasım var sankii. Bi size danışayım didim
Teşekkürler parfüm işine hiç girmeyeyimParfüm ve kokular embriyoyu etkiliyor diye biliyorum canım. Ama makyajda sıkıntı olmaz bence
Hayırlısı olsunBende carsamba transfer oldum bakalim 2 embriyo tranfer edildi hayirlisini nasip etsin rabbim hepimize insallah
Vücutta parfüm, deodorant, losyon vs olmaması gerekiyor sanırım, ama makyajla ilgili hiçbir şey denmemişt, ne transferde ne OPU’larda.Bu çok kişisel bir durum genelde. Hastadan hastaya değiştiği gibi merkezden merkeze de değişiyor. Ancak yaşayarak öğreniyorsun. Aşama olarak. Başlangıç yumurta takibi ve gelişimi hepimiz ayrı tarzda ve dozda kullanmışız resmen. Opu işlemi. Bekleme. Tekrar hazırlık transfer. En aşamalı herkesde aynı olan bu diyebilirim. Diğer türlü ne doğru bilgi alabilirsiniz nede sizin için doğru olur. İnşallah anlatabilmişimdir.
Oje takı toka hatırlıyorum da makyajdan bende emin olamadım. Ay geçmez deniyor geçiyormuş resmen hatırlamaya çalışıyorum. Ama makyajsızdım ve çok gergin bir gündü. Akşama mesaim devam edecekti ve büyük bir yıl sonu programı olacaktı. Neyseki şimdi evime gelip dinlenicem. Geçti o günlerVücutta parfüm, deodorant, losyon vs olmaması gerekiyor sanırım, ama makyajla ilgili hiçbir şey denmemişt, ne transferde ne OPU’larda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?