2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ay çok heyecanlı kuzummm yarın güzel haberler verelim birbirimize içim de korku var ztn ilaçlar dan dolayı da çok halsizim bilmyrm garip duygular
Aminn sular seller gibii sakin sakin geçsin. Alalım da gelelim minik kuşlarımızı. Yeter ayrı kaldığımız. İlaçlar beni de sallıyor bir miktar. Sanki beni acıktırıyor yaa. Var mıdır ki acıkan. Stresten belki de.

Yani muayne de hafif kasılmalarım olduğunu biliyor
Anladım kasma kendini acı falan yok bebislerini düşün onları sağ salim alıp evine git inan ne zaman koydu embriyoyu anlamadım bitti hayırlı olsun dedi .bir an acaba transfer etmedilermi diye düşündüm ekranda görüntü kalmıştı gösterdi parlayan bebisin dedi

Ben de valiz hazirla evi toparla derken belim kasiklarim her yerim agrimaya basladi. Zor olacak anlasilan bu regl. Moralinin yuksek olmasina sevindim. Dramatize etmemeye calisiyorum ben de. Hic yasanmamis gibi davraniyorum ama arada gozlerim dolup tasiyor

Evet cnm 2-3 gunde oldum diyen de var, 7-8 gunde diyen de. Transfer sonrasi 9.gunumdu bugun benim. Bugunun ilaclarini kullanip en azindan bir gun daha oteleyeyim diye dusundum regli. Fakat avucuma aldigim ilaclari icemedim, attim. Insan onca ilaci sadece bebis ugruna icebiliyormus. Yok yere icmek aptalca bir fikirdi zaten Toplandik bakalim artik, yolcuyuz. Ben sirami savdim, artik arkadaslarin ve sizin guzel haberlerinizi aliriz insallah

Çok sevindimmm sağlıkla devam etsin inşalllahh Kaçıncı gün bebişiydi?

Çok haklısınız, sebep kalmayınca içmesi de zor gelir. Şöyle bir bakınca yaptıklarımız az buz değil aslında.
En iyisini yapıyorsunuz. Hem annenize yakın olmak iyi gelir, hem her şeyden biraz uzaklaşmış olursunuz kafanızı dinlersiniz. Allah evladınızı size bağışlasın, sağlıklı uzun ömür versin. Kardeşi de hiç beklenmedik bir anda geliverir, hiç belli olmaz

Kızlar transfer olanlar opu daki gibi güvenlik önlemli bir işlem mi. Parfüm makyaj toka saat yüzük yoktu diğerinde. Bunun için bi şey demediler. Gerçi hiç makyajlı bi günde olmam sabah heralde ama. Acaba özensem mi de diyorum en güzel günüm. Sabahki ruh halimi bilmiyorum. Ama yanlış mı yaparım emin de değilim. Şöyle bi şıkır şıkır girip şıkır şıkır da çıkasım var sankii. Bi size danışayım didim

Merhaba,
adetten tahmini kaç gün sonra transfer olunur ve hangi ilaçlar kullanılıyor? Neye göre hangi ilaç veriliyor?
Bu çok kişisel bir durum genelde. Hastadan hastaya değiştiği gibi merkezden merkeze de değişiyor. Ancak yaşayarak öğreniyorsun. Aşama olarak. Başlangıç yumurta takibi ve gelişimi hepimiz ayrı tarzda ve dozda kullanmışız resmen. Opu işlemi. Bekleme. Tekrar hazırlık transfer. En aşamalı herkesde aynı olan bu diyebilirim. Diğer türlü ne doğru bilgi alabilirsiniz nede sizin için doğru olur. İnşallah anlatabilmişimdir.

Parfüm ve kokular embriyoyu etkiliyor diye biliyorum canım. Ama makyajda sıkıntı olmaz bence

Vücutta parfüm, deodorant, losyon vs olmaması gerekiyor sanırım, ama makyajla ilgili hiçbir şey denmemişt, ne transferde ne OPU’larda.

Vücutta parfüm, deodorant, losyon vs olmaması gerekiyor sanırım, ama makyajla ilgili hiçbir şey denmemişt, ne transferde ne OPU’larda.
Oje takı toka hatırlıyorum da makyajdan bende emin olamadım. Ay geçmez deniyor geçiyormuş resmen hatırlamaya çalışıyorum. Ama makyajsızdım ve çok gergin bir gündü. Akşama mesaim devam edecekti ve büyük bir yıl sonu programı olacaktı. Neyseki şimdi evime gelip dinlenicem. Geçti o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…