Bende 10 agustos catlma ignesi oldum ignede 20 gün test yapmalımıyım acaba adetime 5 gün varBenim doktor 18 gun icinde regl olmazsan gel kana bakalim demisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 10 agustos catlma ignesi oldum ignede 20 gün test yapmalımıyım acaba adetime 5 gün varBenim doktor 18 gun icinde regl olmazsan gel kana bakalim demisti
10da olduysan igne bir terslik var igneden sonraki 15. Gun belli oluyor test yaptin miBende 10 agustos catlma ignesi oldum ignede 20 gün test yapmalımıyım acaba adetime 5 gün var
Yapmadım hiç10da olduysan igne bir terslik var igneden sonraki 15. Gun belli oluyor test yaptin mi
yapin bence igneden sonra 15. Gun regl olmaniz lazimdi gecikmissinizYapmadım hiç
Yarın yapcm işallah umutlanmak istemiyorum 21 gün gecti ignedenyapin bence igneden sonra 15. Gun regl olmaniz lazimdi gecikmissiniz
Test yaptınız mı ben 10 unda yaptım 23 gecti üstünden adet görmedim hala kan tahlili yaptım negatif cıktınormal panıge kapılmayın ben de 1nde catlatma ıgnesı yaptırdım 10.günüm bugun
Test sonucunuz ne cıktı ben 23 gecti igne üstünden test yaptım negatif cıktı kan tahlili yaptımBenim doktor 18 gun icinde regl olmazsan gel kana bakalim demisti
Maalesef gebelik olusmadi..Regl oldumuz mu. İnşallah gebelik olmuştur