Yarın nasipse soracgm da yani 250 bin TL kredi kullnsydk hiç böyle olmyckti da bakalım ne olcakArkadaşlarım 1 yil ertelemeli çektiler bu temmuzda başlayacak
Bazen de 3 ay ertelemeli oluyor
Ama kredinin adı öyle oluyor resmen
Öyle her konut kredisinin ilk 1 2 taksitinin ertelendiği olayını pek bilemedim, zor gibi ama bir sorun bankaciya tabii
Eve 200 binden daha fazla kredi çıkmıyor muydu? İhtiyaç kredisi ile ugrasmazdiniz ve faiz oranı daha uygun olurdu200 bin kredi onaylandı arkadaşlar
şimdi sıra tüketici kredisinde.
Sağolsun ev sahibi vermedi 200den fazla yoksa 250 olsa çok rahat olurdumEve 200 binden daha fazla kredi çıkmıyor muydu? İhtiyaç kredisi ile ugrasmazdiniz ve faiz oranı daha uygun olurdu
Burda da tahmini 9 bin TL olacak 200bin gösterdiği fiyat ev sahibininYesamm biz geçen sene temmuzda 250 bin krediye 12.500 tapu masrafı ödemiştik..
Öncelikle hayırlı olsun inş. Her markanın başarılı olduğu mmodeller var diye biliyorum. Kuzenim daikında çalışıyordu oyle demişti. Öncelikle normal kombi mi olacak yoğuşmalı mı onu bilmek gerekiyor. m2 ye göre karar veriliyor.Bebemi uyuttum doğalgaz bakyrm nelere dikkat etmek lazım diye model birde. Cogu sitede Buderus demişler
Artık yoğuşmalı zorunluymus sanırım 140m2 petek sayısına falan da bakacak yarın mühendis. Teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun inş. Her markanın başarılı olduğu mmodeller var diye biliyorum. Kuzenim daikında çalışıyordu oyle demişti. Öncelikle normal kombi mi olacak yoğuşmalı mı onu bilmek gerekiyor. m2 ye göre karar veriliyor.
Canım çok sağol 13 Nisan'da başladığım ne ile alsam yolclgm 1 temmuzda bitti.Güle güle oturun. Hızlıca bulup aldınız ne güzel.
Cok teşekkür ederimInşaat temizligi gerçekten çok zor. Olsun yavaş yavaş yaparsin. Kendi evin artık istediğin gibi yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?