Benim konut kredisinde hayat sigortasi yoktu (iki oran verdiler biri 0.87 diğeri 0.89 ama 87 olanda hayat sigortasi zorunluydu hesaplattik 89 daha uygun geliyordu
Dask 100 metre kare evim için 98 Tl tuttu
Sadece bir sigorta zorunluydu 234 tl verdim.ona da
Yanı benim.pek bi şey tutmadı bu kalem
Tabii her banka farklidir
ya ben de yazlık için yani adam gibi kışlık bir ev değil diye söylüyorum
villa müstakil de değil sitede daire onun için bile aynen 234 tl bir sigorta 98 de bizim de dask ve bana bir de zorunlu hayat sigortası yapmış Halkbank. Banka adı veriliyor muydu sanırım sakıncası yoktur.
ve her yıl olacakmış bu, Yeminle 5 koyuyorum 10 gidiyor artık kafayı yememek elde değil.
Bazı kredilerde hayat sigortasi zorunlu oluyormuş o yüzden yapmıştır hoş çoğunluk zorunlu olmasa da yaptırın dünyanın binbir türlü hali var der ama çok çıkmıştı valla o yüzden yaptırmadım
Ben yeter ki çıksın daa her şeyi alırım mantgnda oldum yaa. Ama o sigortalar falan iyi bir yandan da hem banka seni hem kendi alacgni hem de evi koruyor benim paramlaya ben de yazlık için yani adam gibi kışlık bir ev değil diye söylüyorum
villa müstakil de değil sitede daire onun için bile aynen 234 tl bir sigorta 98 de bizim de dask ve bana bir de zorunlu hayat sigortası yapmış Halkbank. Banka adı veriliyor muydu sanırım sakıncası yoktur.
ve her yıl olacakmış bu, Yeminle 5 koyuyorum 10 gidiyor artık kafayı yememek elde değil.
Yaa ben de ciksa da evime gecsemde öderim yaa diye diye düşünyrm. Artık çıkarsa bir kaç aya ödüyorum ödüyorum bitmiyor mantgna geleyim çok aminçok değil aslında 120 mi neydi
inan hatırlamıyorum rakamları da sen yazınca dedim bizimkiler de bu rakamlardı
böyle birden bankaya girip bakiyemi ekside görünce sinirden tansiyonum çıkmış hemen ödeyip unutmak istedim çünkü
Ben yeter ki çıksın daa her şeyi alırım mantgnda oldum yaa. Ama o sigortalar falan iyi bir yandan da hem banka seni hem kendi alacgni hem de evi koruyor benim paramla
Az önce aradım sonuç çıkacak dedi kadın bugün kendisi arayckmis.
Kendime şu şarkıyı armağan ediyorum
"Telefonun başında çaresiz bekliyoruuuum"
Evin asıl fiyatı 450 bin TLşimdi 230 bin peşinat verip 200 kredi mi çekeceksiniz ev için
evin toplam fiyatı 430 bin mi
Az önce bankadan aradılar konuşmadan kapandı aşırı heyecan yaptım ya
hadi bakalım
çok heyecan yapma
inanki hayırlı ise hemen olur hemen
olmuyorsa da hayır gelmeyecek demektir öyle düşün
200 bin kredi onaylandı arkadaşlar
şimdi sıra tüketici kredisinde.
evin tapu masraflarını da hesapladın di mi
bi 12 13 bin de tapu masrafı olacak 200 binlik kredinin
Tam 2 yil once200 bin krediye 8.400 tapu masrafı vermiştik
Off nasıl artmış fiyatlar
Evet tatlım doğalgaz proje cizimine kadar hesapladım. Ve acil ücretlerle 2. Öncelik ücretleri de belirledimevin tapu masraflarını da hesapladın di mi
bi 12 13 bin de tapu masrafı olacak 200 binlik kredinin
12 bintlye kadar çıkar dedi bir emlakçı.ya tam emin değilim ona
biz geçen yıl 170 bine sanki 10 bine yakın ödedik gibi hatırlıyorum
3 yıl önce bu eve taşınırken asansörlü taşıma 1200 iken şimdi 2500 olmuş her şeye zam tabiTam 2 yil once200 bin krediye 8.400 tapu masrafı vermiştik
Off nasıl artmış fiyatlar
Arkadaşlar selamlar,
Bir arkadaşım konut kredisinin ilk 1 2 taksidini erteleyblyruz dedi. Böyle birnsey yapan var mı