- 14 Ocak 2013
- 165
- 80
- 98
- 37
Merhabalar tecrübeli arkadaşlarımdan yardım rica edeceğim 11+5 te doktor erkek dedi ama ümidim kızdan yana bEn kordon ile karıştırılabiliyor ama deneyimli olanlardan fikir rica edeceğim sağolun şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın ben sizden bana kötü yorum yapmanızı istemedim emojide birşry mi var insanlar neden pusuda bekliyor laf saymak için? Bir oğlum var birde kız için umut ediyor dua ediyor olamaz mıyım? İstiyorsam yine Allahtan istiyorum kendinde olmayanı tatmak istemek ayıp mı günah mı rezillik mi? Neden böylesiniz gerçekten samimi soruyorumEmojiye bak. Erkekse oturup ağlayacak mısınız? Allah sağlıklısını hayırlısını versin.
Tecrübem yok ama pipi gibi duruyo.
Çok sağolun eksik olmayın hepimizinki inşallahCanım bacak arası fotoğrafında erkek olduğu çok belli Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah
Bence hem ayıp hem günah. Allah neyi uygun gördüyse hayırlı gördüyse onu verir. Allahtan nimet isteriz rızık isteriz. Bunları isterken de çeşitperini saymayız. Elmam armutum var ejder meyvem de olsun demeyiz. Artı bu kadar evlat hasretiyle gözyaşları dökenlerle dolu bir platformda da ayıp. Bunlar benceleri. Sorduğunuz için yazdım. İlk mesajımda sorunuza da cevabım var zaten.Bakın ben sizden bana kötü yorum yapmanızı istemedim emojide birşry mi var insanlar neden pusuda bekliyor laf saymak için? Bir oğlum var birde kız için umut ediyor dua ediyor olamaz mıyım? İstiyorsam yine Allahtan istiyorum kendinde olmayanı tatmak istemek ayıp mı günah mı rezillik mi? Neden böylesiniz gerçekten samimi soruyorum
Elmayı da armutu da ejder meyvesini de ben yine Allahtan istiyorum ve istedim. Vermez ise hayır yoktur der yine şükrederim. Fikir istedim ama Malesef yine başka yönlere çeken bir mesajla daha karşı karşıyayım. Lütfen cevap yazmayınBence hem ayıp hem günah. Allah neyi uygun gördüyse hayırlı gördüyse onu verir. Allahtan nimet isteriz rızık isteriz. Bunları isterken de çeşitperini saymayız. Elmam armutum var ejder meyvem de olsun demeyiz. Artı bu kadar evlat hasretiyle gözyaşları dökenlerle dolu bir platformda da ayıp. Bunlar benceleri. Sorduğunuz için yazdım. İlk mesajımda sorunuza da cevabım var zaten.
Üzülmüyorum şükrediyorum sadece oğlum var birde keşke kızım olsa tokalar taksam giydirsem heves ediyorum. YouTube da ve birçok yazı var bununla ilgili Allahtan kız yada erkek çocuğu istemek hayırlısıyla ver demek günah değil verende alanda Allah bin şükürTecrübem yok ama pipiyi ben bile görüyorum. Cinsiyet isteğinde bulunmak bana oldum olası şükürsüzlük gelir haliyle üzülmeyi de çok garipsiyorum. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah.
Kızınız olup sağlıksız da olabilirdi toka takmak marifet sanki saglikli olmasını isteyin cinsiyet seçmeyi değil ayrıca burda gercekten evlat hasreti ile yanan çocuğunun sağlık problemi olan insanlar var siz buraya gönlümden kiz geçiyor acaba yanılma olamaz mı deyip üzgün işareti alabiliyorsaniz yorumları da göze almışsınız demektirÜzülmüyorum şükrediyorum sadece oğlum var birde keşke kızım olsa tokalar taksam giydirsem heves ediyorum. YouTube da ve birçok yazı var bununla ilgili Allahtan kız yada erkek çocuğu istemek hayırlısıyla ver demek günah değil verende alanda Allah bin şükür
Size hakkım varsa helal etmiyorum boş vaktinizi başka şeylerle değerlendirin insanları ayıplamak akıl vermek marifet değil işinize bakın lanet gelsin sizin gibilere günahı da sevabı da Allahla benim aramda size neeeeKızınız olup sağlıksız da olabilirdi toka takmak marifet sanki saglikli olmasını isteyin cinsiyet seçmeyi değil ayrıca burda gercekten evlat hasreti ile yanan çocuğunun sağlık problemi olan insanlar var siz buraya gönlümden kiz geçiyor acaba yanılma olamaz mı deyip üzgün işareti alabiliyorsaniz yorumları da göze almışsınız demektir
sizi anlıyorum,gönlünüzden hep ''inşallah bir kızım olur önce,ayyy ne güzel olurdu vb'' geçirmiş olabilirsiniz. hepimiz zaman zaman sohbet ortamlarında böyle şeyler dile getirmişizdir, ''işte benim inşallah 2 kızım olur,veya 1 kız 1 erkek olur vb'' ancak burada oğlunuz olacağı için oldukça üzülmüş gibi duruyorsunuz, hatta işinin uzmanı olan bir doktorun söylediğini ciddiye almak istemeyip gelip konu açıyorsunuz aksini söyleyen olur belki diye....doktor erkek dedi
Bende bir hakkinizin olması imkansız arkanızdan konuşmadım kırıcı birsey yazmadım ama sizin bana o hamile haliniz ile o Allahin yasakladığı lanet kelimesini kullanarak hakkima girdiniz kesinlikle size hakkim helal xegil beddua dönüp dolaşıp sahibi bulur sizi sadece Allaha havale ederim yazık bir de anne olacaksınızSize hakkım varsa helal etmiyorum boş vaktinizi başka şeylerle değerlendirin insanları ayıplamak akıl vermek marifet değil işinize bakın lanet gelsin sizin gibilere günahı da sevabı da Allahla benim aramda size neeee
sizi anlıyorum,gönlünüzden hep ''inşallah bir kızım olur önce,ayyy ne güzel olurdu vb'' geçirmiş olabilirsiniz. hepimiz zaman zaman sohbet ortamlarında böyle şeyler dile getirmişizdir, ''işte benim inşallah 2 kızım olur,veya 1 kız 1 erkek olur vb'' ancak burada oğlunuz olacağı için oldukça üzülmüş gibi duruyorsunuz, hatta işinin uzmanı olan bir doktorun söylediğini ciddiye almak istemeyip gelip konu açıyorsunuz aksini söyleyen olur belki diye....
dilediğiniz konuyu açabilirsiniz elbette, kimse karışamaz buna.
ancak bakın hiçbirimiz sizi tanımıyoruz, o yüzden tamamen objektif bir şekilde yorum yapıyoruz size.
bizim tarafımızdan gözükeni söyleyeyim :
yukarıda bahsettiğim masum sayılabilecek olan üzüntüyü geçmiş sizinki,şımarıklık ve/veya inkar,kabul edememe gibi bir durumdasınız gibi duruyor... üzgünüm..
Siz beni tanımadıgınızı belirtmişsiniz bende sizi tanımam üzülmek kötü birşey mi? Belki kendimi ifade edemedim 2 satır bir yazı veya soru ile siz yargı dağıtıyorsunuz inkar kabul edememe diyerek. Dediğiniz gibi sizin tarafınızdan görünen bu sadece !! Keşke bu platformdaki çoğu aykırı cevap yazan kişiler gibi değilde sadece benim sorduğum ultrasondan ne tahmin ediyorsunuz sorusuna cevap verseydiniz de ne siz boşa vaktinizi harcasaydınız ne de benim hakkıma girip tanımadıgınız biri hakkında kişisel yorumda bulunsaydınız. Gerçekten merak ediyorum bu sürekli insanların yorumda bulunma hevesi neden acaba? Siz nerden bilebilirsiniz ki benim duygu düşünce veya tek bir soru ile durumumu. Yazıksizi anlıyorum,gönlünüzden hep ''inşallah bir kızım olur önce,ayyy ne güzel olurdu vb'' geçirmiş olabilirsiniz. hepimiz zaman zaman sohbet ortamlarında böyle şeyler dile getirmişizdir, ''işte benim inşallah 2 kızım olur,veya 1 kız 1 erkek olur vb'' ancak burada oğlunuz olacağı için oldukça üzülmüş gibi duruyorsunuz, hatta işinin uzmanı olan bir doktorun söylediğini ciddiye almak istemeyip gelip konu açıyorsunuz aksini söyleyen olur belki diye....
ancak bakın hiçbirimiz sizi tanımıyoruz, o yüzden tamamen objektif bir şekilde yorum yapıyoruz size.
yukarıda bahsettiğim masum sayılabilecek olan üzüntüyü geçmiş sizinki,şımarıklık ve/veya inkar,kabul edememe gibi bir durumdasınız gibi duruyor... üzgünüm...
Gerçekten sizi tebrik ediyorum sağolun, insani bir yorumda bulunduğunuz için Allah evlatlarınızı bağışlasın Nolursunuz bir bakın bana yapılan yorumlara ne şımarıklığım kaldı ne de haşa inkar etmem Neden çocuğu olmayanları düşünmüyormuşum neden bencilmişim yahu ben Allahtan istedim gönlümden geçen olmadı diye üzüldüm nefis bu insani bir duygu insanları aşağılamaya ne gerek var? Siz beni anladınız ama Malesef kalbi kötü insan çokErken bi haftada söylemiş doktor. Benim de kızıma erkeğe benziyor demişti kız oldu her kadının bir kız hayali vardır. Süsleyip püslemek için değil elbet. İkizlerim var ikisi de erkek deyince bende üzülmüştüm kız istediğim için. Bu demek değil ki oğlumu sevmiyorum yada doğacak çocuğu sevmeyecek.
Arkamdan konuşmadınız ama cinsiyet ile ilgili fikir beyan eder misiniz diye ricada bulunduğum bu platformda maşallah düşüncenizi paylaşmak haricinde her türlü aşağılamayı yapmışsınız. Bu kadar kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum. Toka takmak marifet değilmiş yanu siz nasıl müslümansınız? Tanımadığınız birine nasıl hasta insanları düşünün deyip karalama yapabiliyorsunuz? Siz beni ağlattınız mı ağlattınız şkinyakam ahirette dahş yakanızda asla helal değil hakkım kul hakkına girdiniz benim sorduğum soruyu es geçip kişiliğim ve düşüncelerimle ilgili beyanda bulundunuz. İnsanları üzmek ne kadar kolay yaa cidden kalbinizi kurum bağlamış! Anlamadığım üzülsem sevinsem günahı da benim sevabı da size ne!!!Bende bir hakkinizin olması imkansız arkanızdan konuşmadım kırıcı birsey yazmadım ama sizin bana o hamile haliniz ile o Allahin yasakladığı lanet kelimesini kullanarak hakkima girdiniz kesinlikle size hakkim helal xegil beddua dönüp dolaşıp sahibi bulur sizi sadece Allaha havale ederim yazık bir de anne olacaksınız
sizi anlıyorum,gönlünüzden hep ''inşallah bir kızım olur önce,ayyy ne güzel olurdu vb'' geçirmiş olabilirsiniz. hepimiz zaman zaman sohbet ortamlarında böyle şeyler dile getirmişizdir, ''işte benim inşallah 2 kızım olur,veya 1 kız 1 erkek olur vb'' ancak burada oğlunuz olacağı için oldukça üzülmüş gibi duruyorsunuz, hatta işinin uzmanı olan bir doktorun söylediğini ciddiye almak istemeyip gelip konu açıyorsunuz aksini söyleyen olur belki diye....
yukarıda bahsettiğim masum sayılabilecek olan üzüntüyü geçmiş sizinki,şımarıklık ve/veya inkar,kabul edememe gibi bir durumdasınız gibi duruyor... üzgünüm...
Vallahi benim içim rahat vicdanında rahat ama sizin bana o lanet kelimesi kullandığınız için oturun helallik nasıl alabileceğim diye düşünün ben kırıcı tek kelime kullanmadim arkanızdan atıp tutmadım kul hakkına girmedim o yüzden içim rahat ama sizin açınızdan rahat olur mu bilemem isinize bakın beni de etiketlemeyinArkamdan konuşmadınız ama cinsiyet ile ilgili fikir beyan eder misiniz diye ricada bulunduğum bu platformda maşallah düşüncenizi paylaşmak haricinde her türlü aşağılamayı yapmışsınız. Bu kadar kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum. Toka takmak marifet değilmiş yanu siz nasıl müslümansınız? Tanımadığınız birine nasıl hasta insanları düşünün deyip karalama yapabiliyorsunuz? Siz beni ağlattınız mı ağlattınız şkinyakam ahirette dahş yakanızda asla helal değil hakkım kul hakkına girdiniz benim sorduğum soruyu es geçip kişiliğim ve düşüncelerimle ilgili beyanda bulundunuz. İnsanları üzmek ne kadar kolay yaa cidden kalbinizi kurum bağlamış! Anlamadığım üzülsem sevinsem günahı da benim sevabı da size ne!!!
Erken bi haftada söylemiş doktor. Benim de kızıma erkeğe benziyor demişti kız oldu her kadının bir kız hayali vardır. Süsleyip püslemek için değil elbet. İkizlerim var ikisi de erkek deyince bende üzülmüştüm kız istediğim için. Bu demek değil ki oğlumu sevmiyorum yada doğacak çocuğu sevmeyecek.
Sizin için üzülüyorum Allah ıslah etsin sizi ve sizin gibileri! İçiniz rahat demek süper vallaVallahi benim içim rahat vicdanında rahat ama sizin bana o lanet kelimesi kullandığınız için oturun helallik nasıl alabileceğim diye düşünün ben kırıcı tek kelime kullanmadim arkanızdan atıp tutmadım kul hakkına girmedim o yüzden içim rahat ama sizin açınızdan rahat olur mu bilemem isinize bakın beni de etiketlemeyin
Arkamdan konuşmadınız ama cinsiyet ile ilgili fikir beyan eder misiniz diye ricada bulunduğum bu platformda maşallah düşüncenizi paylaşmak haricinde her türlü aşağılamayı yapmışsınız. Bu kadar kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum. Toka takmak marifet değilmiş yanu siz nasıl müslümansınız? Tanımadığınız birine nasıl hasta insanları düşünün deyip karalama yapabiliyorsunuz? Siz beni ağlattınız mı ağlattınız şkinyakam ahirette dahş yakanızda asla helal değil hakkım kul hakkına girdiniz benim sorduğum soruyu es geçip kişiliğim ve düşüncelerimle ilgili beyanda bulundunuz. İnsanları üzmek ne kadar kolay yaa cidden kalbinizi kurum bağlamış! Anlamadığım üzülsem sevinsem günahı da benim sevabı da size ne!!!
Islah olcak durumda kim bilemem size iyi akşamlarSizin için üzülüyorum Allah ıslah etsin sizi ve sizin gibileri! İçiniz rahat demek süper valla