• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktorum da aynısını söyledi ama bende durum tam tersi oldu sanırım
İlginç olmuş gerçekten . Dozunuzda iyi pcos için çünki daha fazlası ohss rikini getirir . Ama 2 yumurta büyümesi olan dışı pcoda . Aceba yanlış mı tehşisiniz var ? Amh baktırdınız mı ?

Merhaba arkadaşlar benimde yarın toplama olacak tek folikülüm var birsürü şey okudum içi boş olanlar vs vs şuan 18 mm de hiç 1 folikul ile hamile kalan var mı deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim iyice stres oldum
Benim ilk tedavimde ikisi bos çıkmıştı ama tek emriyo tuttu çok sukur

Benim ilk tedavimde ikisi bos çıkmıştı ama tek emriyo tuttu çok sukur
Benimde boş çıktı çok üzüldüm :( şimdi famara gonal ve merional a geçtim tekrar pazartesi yine gideceğim nasıl olacak bilmiyorum çok moralım bozuldu ama sevindim canım senin öyle olmasına yine umut oldu

Merhaba arkadaşlar ben 43 yaşındayım ve ilk defa tüp bebek denemem olacak. Gonal f 450 ve merional 150 iğne kullanıyorum bugün 4. İğnemi oldum, c.tesi kontrole gidicem. İlaçlra başlamadan 4 yumurtam olduğunu söyledi 5 yapmaya çalışalım dedi. Yaşım itibariyle %15 şansım olduğunu söyledi. Benim gibi durumda olan veya tecrübesi olan arkadaşlar varmı?

Merhaba arkadaşlar ben 43 yaşındayım ve ilk defa tüp bebek denemem olacak. Gonal f 450 ve merional 150 iğne kullanıyorum bugün 4. İğnemi oldum, c.tesi kontrole gidicem. İlaçlra başlamadan 4 yumurtam olduğunu söyledi 5 yapmaya çalışalım dedi. Yaşım itibariyle %15 şansım olduğunu söyledi. Benim gibi durumda olan veya tecrübesi olan arkadaşlar varmı?
Allah yardımcın olsun benm yaşım genç en az 10 sağlıklı yumurta oluşuyor ama hiçbiri 5. Güne gitmiyor maalesef velhasıl kelam bu iş Allah isterse oluyor yeri geldiğinde 1 yumurtayla bile gebe kalan var takılmayın çok fazla kafanız rahat olsun stres en büyük düşman

İlacı ücretli de ücretsiz de vermeyin kimseye bence şakaya gelmez bu Allah korusun
cetrodite de kullandım. ben de başkasından almıştım. çok şükür güzel haberler aldık. bu kadar pahalı iğneler elimde kalacağına birilerine şifa olsun. zaten doktor ayarlıyor dozu. kimse evde kafasına göre kullanmıyor. neden olumsuz algı yaratıyorsunuz. bu kadar hassasbir konuda insanları tedirgin ediyorsunuz. umarım herkes güzel haberler alır.

cetrodite de kullandım. ben de başkasından almıştım. çok şükür güzel haberler aldık. bu kadar pahalı iğneler elimde kalacağına birilerine şifa olsun. zaten doktor ayarlıyor dozu. kimse evde kafasına göre kullanmıyor. neden olumsuz algı yaratıyorsunuz. bu kadar hassasbir konuda insanları tedirgin ediyorsunuz. umarım herkes güzel haberler alır.
Olumsuz algı yaratma mı ?
cidden Bunu algı yaratma olarak düşündüğünüze inanmıyorum
Zaten burada ilaç satışı yasak, aldığınız eczaneye geri de verebiliyorken neden buradan paylaşıyorsunuz ki onu da anlamış değilim. Sizin aldığınız iyi dir öyle denk gelmiştir. Başkasının sizden alacağı iyi çıkmayabilir. Soğuk zincir çünkü bu ilaçlar. Soğuk zincir olan ilaçlar her yerden alınmaz! Ağrı kesici ilaç değil ki basite alıyorsunuz ben de bunj anlamıyorum. Dozunu zaten doktor ayarlıyor dozuna bi şey demiyoruz ki konuyu çarptırıyorsunuz.

Olumsuz algı yaratma mı ?
cidden Bunu algı yaratma olarak düşündüğünüze inanmıyorum
Zaten burada ilaç satışı yasak, aldığınız eczaneye geri de verebiliyorken neden buradan paylaşıyorsunuz ki onu da anlamış değilim. Sizin aldığınız iyi dir öyle denk gelmiştir. Başkasının sizden alacağı iyi çıkmayabilir. Soğuk zincir çünkü bu ilaçlar. Soğuk zincir olan ilaçlar her yerden alınmaz! Ağrı kesici ilaç değil ki basite alıyorsunuz ben de bunj anlamıyorum. Dozunu zaten doktor ayarlıyor dozuna bi şey demiyoruz ki konuyu çarptırıyorsunuz.
Ayrıca bu ilaçlar kişiye özel TC yi barkod a işleyerek çıkış yapıyorlar. Kafasına göre kimse kullanamaz reçete ile alınan ilaçlar

Ayrıca bu ilaçlar kişiye özel TC yi barkod a işleyerek çıkış yapıyorlar. Kafasına göre kimse kullanamaz reçete ile alınan ilaçlar
Sizin paranız olabilir. Ben bu ilaçları yok pahasına vermeye hazırım. Çünkü bu süreçte her gün 700 TL civarı harcamam oldu. Herkesin kaldırabileceği birşey değil. En azından birilerine şifa olsun. Kendim aynı şeyleri yaşadığım için ne kadar iyi sakladığımı ve teslim edeceğim kişiye de aynı özenle (buz küpü ile) vereceğim tartışmasız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada özelden yazanlar oldu ama şu an ilk haftalar yatmam gerektiği için evden çıkmam çok mümkün değil. Bu sebepten ilaçlar hala bende. İsteyen olursa adres paylaşacağım. Diğer yandan anlamanız çok zor çünkü konu hakkında bilgi eksiğiniz var. Devlet raporu ile alınan ilaçlar eczaneye teslim edilmiyor. Neyse bu kadar güzel bir sonuca ulaşan bir hususta sizinle daha fazla vakit kaybetmeyeceğim.

Sizin paranız olabilir. Ben bu ilaçları yok pahasına vermeye hazırım. Çünkü bu süreçte her gün 700 TL civarı harcamam oldu. Herkesin kaldırabileceği birşey değil. En azından birilerine şifa olsun. Kendim aynı şeyleri yaşadığım için ne kadar iyi sakladığımı ve teslim edeceğim kişiye de aynı özenle (buz küpü ile) vereceğim tartışmasız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada özelden yazanlar oldu ama şu an ilk haftalar yatmam gerektiği için evden çıkmam çok mümkün değil. Bu sebepten ilaçlar hala bende. İsteyen olursa adres paylaşacağım. Diğer yandan anlamanız çok zor çünkü konu hakkında bilgi eksiğiniz var. Devlet raporu ile alınan ilaçlar eczaneye teslim edilmiyor. Neyse bu kadar güzel bir sonuca ulaşan bir hususta sizinle daha fazla vakit kaybetmeyeceğim.
Ahahha peki tatlım :)

Bence de bu dönemde dert etmeyin bi şeyi vakti kaybetmekten ziyade kafa yormayın şimdi bence ilaca ihtiyacı olan kişiye falan şuan sadece kendinizi ve içinizdeki miniği düşünün . Dolapta muhafaza edin 3 ay sonra gerekeni istediğinizi yaparsınız bu zor dönemde uğraşmayın derim tabi karar sizin

Kizlar merhaba opu sonrasi ilk adetim 26 haziranda oldu.2.adetim henuz olmadi 1 hafta gecikti transfer icin bekliyorum ama bi turlu adetim gelmedi 2.adette gecikme yasayan oldu mu aranizda

Kizlar merhaba opu sonrasi ilk adetim 26 haziranda oldu.2.adetim henuz olmadi 1 hafta gecikti transfer icin bekliyorum ama bi turlu adetim gelmedi 2.adette gecikme yasayan oldu mu aranizda
Her tedaviden sonra benmkisi 5 6 ay da ancak düzeliyor ama siz yine de Bi doktor kontrolüne gidin belki başka bir sebeple gecikmiş olablir

Merhaba bende ağustosta ilk tüp bebek tedavimi oldum ,gonalf ve cetroit iğne kullandım ,12yumurta toplandı 10u olgun 8i döllendi. 5.gün embriyosu 7 tane,6sı iyi kalitede genetiğe gönderdik sonuç bekliyorum ,rahim dinlendirme uygulanıyor ,eylülde transfer olucam.Hepimize hayırlı haberler diliyorum🙏🥰

Back