Merhaba kızlar, bebemi uyuttum şükür ve sizlere akşam yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Havalar soğuduğundan beri oğlumla dışarı çıkmıyoruz. İki arabamız olduğu zaman çıkıyorduk ama şu an tek araba var, hava soğuk olduğundan eşim kullanıyor . Haliyle biz oğlumla hep evdeyiz. Gündüz dışarı pencereden bakmakla yetiniyoruz, alışveriş vs eşim yapıyor. Oğlum babası ve benden başka insan görmediği için yabancı birini gördüğü anda çığlık atıyor, o ortamda asla bulunmak istemiyor. Bugün karşı komşuya kapıdan merhaba diyeyim dedim, oğlum kucağımdaydı, hem oğluşu da görsün dedim, merak ediyordu çünkü. Benim oğlan önce merdivenleri süzdü, sonra asansörü tavanı vs, en son komşuyla göz göze geldiler, bastı çığlığı. Kadın neye uğradığını şaşırdı. İkimiz de evlere geçtik. Bizimki hemen sakinleşti, gülücükler saçmaya başladı. Geçen hafta sonu da babasının okuluna gittik, babasının odasını iyice süzdü ve ağladı. Ben ne yapacağım bu bebeyle. Yarın da yemekli misafir var, inşallah burnumdan getirmez