- 1 Kasım 2020
- 349
- 376
- 38
Aslında söylediğiniz şey sizin fikriniz değil,bilimsel bir gereklilik. Benim bebeğimde alerjik,bende diyetteyim,kilo alımı düşük,doktorumuz alerji maması önerdi diye doktor değiştirdim:)Yanlis anlasilcami biliyorum ama tam okunursa yazdiklarim kimlere kizdim anlasilir ya bende dort gozle bekliyorum neler yapcam kızıma ve ilk bebeğimi kaybettim için içimizde hiçbirşey kalsın istemiyoruz dr ve ebeler boşuna okumamış onlar gözetimi dışında yapılanlara karşıyım ben
Çocuk gelişimi mezunuyum 15 senelik öğretmenim bazi şeylerde dr ebe sorarim ve senin bunları bilmen gerekmiyo derler bana ama insan emin olamıyor helede bi kaybın varsa neyse benim fikrim bu herkes katılmak zorunda degil
Dün yeni doktorumuzun kontrolündeydik,çok şükür bu sefer daha fazla kilo almış ama hala %25-50 sınırında persantil değeri. Geçen sefer %15de idi.
Kaybınız için çok üzüldüm,Allah sabır versin. Herkes bebeği için en iyisini istiyor,bir çok doğru bildiğimiz yanlış var. Mesela yıllardır beynimize dayatılmış bir inek sütü meselesi var. Herkes çocuğuna yıllarca süt içirmeye,yoğurt yedirmeye,peynir yedirmeye çalıştı ama artık günümüzde bunun zararları ortaya çıkıyor.