- Konu Sahibi Bebekozlemim
-
Aminn inşAllahİnsallah güzel haberi alırsınız
Selam canim asilamani hangi doktorda yaptırdın acaba inşaAllah tutmuşturMerhaba benim üç yumurtam olusmustu ikisi 18 biri 22 olmak üzere eşimin hareketliliği yıkama sonrası %74 sperm sayısı 48 milyondu.24 şubatta aşılama yapıldı şuan beklemekteyim. Bugün adet olacakmış gibi ağrım var daha önce yaptıranlar var mı değerler nasıl sizce ? Eşimde ve bende hiçbir sorun yok sebepsiz interfelite dedi doktor benim hiçbir belirtim yok sadece bel sırt ağrısı ve bazen kasıklarda kramp bakalım hayırlısı
Elazığ da Cem Parmaksız’a yaptırdım amin inşAllahSelam canim asilamani hangi doktorda yaptırdın acaba inşaAllah tutmuştur
Merhaba canm test yaptn mi insallh hamilesindirElazığ da Cem Parmaksız’a yaptırdım amin inşAllahteşekkür ederim
Aminn inşAllah evet ilk aşılamam 2 günüm var günüm geçmeden test yapmam hep negatifleri gördüğüm için üzülüyorumMerhaba canm test yaptn mi insallh hamilesindiril aşlamami
Üzülme cnm insallah mujdeli haberi alirsin doktorun da iyi bir doktor zatn umudunu kaybetme allah buyuktur canm benmAminn inşAllah evet ilk aşılamam 2 günüm var günüm geçmeden test yapmam hep negatifleri gördüğüm için üzülüyorumAz kaldı 2 gün daha dayanayım
Sen hangi doktora gidiyorsun canımÜzülme cnm insallah mujdeli haberi alirsin doktorun da iyi bir doktor zatn umudunu kaybetme allah buyuktur canm benmbu arada ben de elazigliym cnm
Ben urfa daym cnm urfa ya gelin gledmSen hangi doktora gidiyorsun canımBen merkezdeyim valla bugün adet sancım başladı ümidim kalmadı açıkçası bakalım artık
Anladım canım Amin inşAllah canım bebek isteyen herkese Allahım nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınBen urfa daym cnm urfa ya gelin gledminsallh olmazsn cnm insllh duam seninle cnm
Amin canm insallh en yakin zamnada bebislerimizin haberini alirizAnladım canım Amin inşAllah canım bebek isteyen herkese Allahım nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
İnşallah güzel sonuçlar alirsiniz bende Elazığ'dayim buraya gelin geldim bı kaç doktor denedim fetih bey emine hanım en sonda deniz bey bu seferde şansımı remzi beyde deneyeceğim inşallah hayırlı sonuçlar alirizElazığ da Cem Parmaksız’a yaptırdım amin inşAllahteşekkür ederim
İnşAllahAmin canm insallh en yakin zamnada bebislerimizin haberini aliriz
Aminn inşAllahİnşallah güzel sonuçlar alirsiniz bende Elazığ'dayim buraya gelin geldim bı kaç doktor denedim fetih bey emine hanım en sonda deniz bey bu seferde şansımı remzi beyde deneyeceğim inşallah hayırlı sonuçlar aliriz
Aminn inşAllahben hep Cem beye gittim bakalım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inşAllah
Tugba karabulut oda iyi bi dktor şhr hstnsndeİnşallah güzel sonuçlar alirsiniz bende Elazığ'dayim buraya gelin geldim bı kaç doktor denedim fetih bey emine hanım en sonda deniz bey bu seferde şansımı remzi beyde deneyeceğim inşallah hayırlı sonuçlar aliriz
Ben devlet hastanesine gitmeyi tercih etmiyorum çünkü ilk gebelik düşünmeye başlamadan genel kontrole gittiğim de gördüğüm manzara muameleden sonra gitmedimTugba karabulut oda iyi bi dktor şhr hstnsnde
Anladm canm hakimizda hayirlisi insallah iyi olur test yaptnmi canmBen devlet hastanesine gitmeyi tercih etmiyorum çünkü ilk gebelik düşünmeye başlamadan genel kontrole gittiğim de gördüğüm manzara muameleden sonra gitmedim
Sabah yaptım tek çizgiAnladm canm hakimizda hayirlisi insallah iyi olur test yaptnmi canm
Canim yaa uzulme allh buyuktur rabbim tez vakitte hayirli evlat verir insallhSabah yaptım tek çizgiptesiye kadar bekleyeceğim olmazsa gidecem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?