2021 şubat anneleri🤗

Tiramisu18

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
19
12
18
36
Kısmet olursa önümüzdeki 2021 yılı Şubat ayında bebek geliyorrVar mı benimle aynı süreçleri yaşayan hamişlerr?

Selam kızlar acaba hamile kaldiginizi öğrendikten sonra cinsel ilişki oldu mu ? Ben öğreneli 2 hafta oldu ama korkuyoruz bisey olur diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Selam kızlar acaba hamile kaldiginizi öğrendikten sonra cinsel ilişki oldu mu ? Ben öğreneli 2 hafta oldu ama korkuyoruz bisey olur diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

biz de korkuyoruz :) risk almayalım dedik 12.haftamız bitti.
Daha önceden düşük vb olaylar yaşanmamışsa bir sıkıntı olmuyormuş, bebekler düşündüğümüzden çok daha güvenli bir ortamdalarmış fakat ben de göze alamıyorum

Aynen canım bizde korkuyoruz neyse en iyisi riske almamak

Arkadaslar bulanti durumu nasil.. ben gece 3 4 mide bulantisiyla uyanmalara basladim. Gunduzu gectim gece de uyuyamiyorum. 11 haftadayim.

2021 Şubat Anneleri olarak bir topiğimiz mevcut gelebilirsiniz orayada . Kanama düşük tehlikesi yoksa ilişkiye devam edebilirsiniz hanımlar korkulcak bir şey yok hepimiz sağlıkla alalım kuzucukları kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…