- 21 Aralık 2019
- 19
- 12
- 18
- 36
- Konu Sahibi Tiramisu18
Kızlar yürüyüş dışında tavsiye edebileceğiniz evde egzersiz videoları var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde oyle :) whatsap grubu kurudnuz muKısmet olursa önümüzdeki 2021 yılı Şubat ayında bebek geliyorr☺Var mı benimle aynı süreçleri yaşayan hamişlerr?
Maşallah cinsiyet belli oldu mu. Benim de 3 şubat görünüyor, kısmet olursaBenim tahmini 12 şubat ikinci hamileliğim
Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziii hayır whatsapp grubumuz yok:)Merhaba benimde oyle :) whatsap grubu kurudnuz mu
Maşallah cinsiyet belli oldu mu. Benim de 3 şubat görünüyor, kısmet olursa
Çarşamba günü öğrenicez diye ümit ediyorumYok henüz belli değil nasipse haftaya gidicem gösterir inşallah sizin bellidir artık sanırım ögrendiniz mi :)
Çarşamba günü öğrenicez diye ümit ediyorum
Evet erkek :))Ayy bende bu salıya randevu aldım ögrendiniz mi gosterdi mi sizinki
Bende suan 14+4 üm inşallah saglıkla gelir bebişler bende haftaya gidicem kontrole cok heyecanlıKısmet olursa önümüzdeki 2021 yılı Şubat ayında bebek geliyorrVar mı benimle aynı süreçleri yaşayan hamişlerr?
Hanımlar kilo aldınız mı benim başta iştahım inanılmaz açıktı. 5 kilo aldım 4,5 ayda