• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Ya arkadaşlar peki devletde pandemiden dolayı kimseyi almıyorlar bebeğin kıyafetlerini kim verecek kime verecek kafam da binlerce soru ya

Ssvd olmazsa sondayı uyuşturunca yapmalarıniçin yalvarabilirim😂
Bu sefer bende öyle yapicam kesinlikle istemiyorum 😂 benim gorumcemde ssvd denicek yusuf olgaç la senim doktorun kimdi ?
Ya kızlar sezeryanda sonda takılmayanlarda varmış.
Lavman da yapılıyor mu? Hiç bu açılarını düşünmemeştim😭😱
Hastaneden hasteneye uygulama değişiyor ameliyattan önce konuşmak gerekir. Lavman normal doğumda yapılıyor diye biliyorum sezaryan da hiç duymadım bana yapmadılar .

Kızlar bu üçünden birini almak istiyorum. Büyük oğluma kendi sifonyeri mi kullanıyorum onda yer olmadığı için yeni birşey almam lazım oglumunda beşiği çilek mocha serisi onu tamamlamak için bunlara bakıyorum . Dolap alırsam 2 sine birden kullanamam yarın öbür gün oda yaparsam daha büyük bişey almam lazım ona da yer yok. Büyük şifonyer ikisi için de işimi görür gibime geliyor ama kararsızım sizce hangisi ? 😐

Eklentiler

• Screenshot_20201216-220400.webp
    Screenshot_20201216-220400.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20201216-220447.webp
    Screenshot_20201216-220447.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20201216-220538.webp
    Screenshot_20201216-220538.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bu üçünden birini almak istiyorum. Büyük oğluma kendi sifonyeri mi kullanıyorum onda yer olmadığı için yeni birşey almam lazım oglumunda beşiği çilek mocha serisi onu tamamlamak için bunlara bakıyorum . Dolap alırsam 2 sine birden kullanamam yarın öbür gün oda yaparsam daha büyük bişey almam lazım ona da yer yok. Büyük şifonyer ikisi için de işimi görür gibime geliyor ama kararsızım sizce hangisi ? 😐
Eni fazla olan daha zarif duruyor canım.dolap yeterli gelmeyebilir...

Canım aynı seriyi kullanıyoruz. Dolap ve küçük şifonyer var bizde. Küçük Şifonyer çok yetersiz. Çamaşır çorap zor sığıyor. Büyük şifonyerde çok farklı değildir. gardıroptan ben memnunum iki oğlum için kullanıyorum rafları çok. Yetmedi mi içine düzenleyici rafta eklersin.

Kizlar size soru 🤭 ben kızımda sadece bir dolap almıştım beyaz country model 3 çocuk buyutur kızımın bir bazasi var ama oda küçük kardeşi nasip olur gelirse acaba ranza mi yaptırsam diyorum belli bir dönem için 7-9 yaşlarına kadar?

Kizlar size soru 🤭 ben kızımda sadece bir dolap almıştım beyaz country model 3 çocuk buyutur kızımın bir bazasi var ama oda küçük kardeşi nasip olur gelirse acaba ranza mi yaptırsam diyorum belli bir dönem için 7-9 yaşlarına kadar?
ayy benim bebeler deli yatıyor. Onlardan pay biçersem uykuda ayağa kalkar düz ayak inerler ranzadan. Yataklarının 3 tarafı kapalı. Yine de ayak ucundan düşüyorlar uyurken 😬

Eni fazla olan daha zarif duruyor canım.dolap yeterli gelmeyebilir...
Banada dolap yetersiz gibi geliyor oğlum şimdi 3 çekmece kullanıyor. O bile yetmiyor hepsi birbirine giriyor . Benimde kafama büyük şifonyer daha çok yetiyor bakalım. Teşekkür ederim canım 🙏
H heyecanli_anneee katılıyorum büyük şiforyer daha güzel duruyor. O dolap kesinlikle yetmeyecektir. Hem erkek çocuklarının elbise gibi bir şeyleri olmadığından kıyafetleri kızlar gibi askıya hep ihtiyaç duymuyorlar.
Aynen şimdiye kadar sadece bikac gömlek ve montlarını askıya astım onun haricinde hiç gerek duymadim dolabın o kısmı gereksiz geliyor kullanamam gibi. Eşim sifonyerle aynı fiyat olunca onu da düşünelim dedi ama eledim gibi 🤣 teşekkür ederim canım 🙏
Canım aynı seriyi kullanıyoruz. Dolap ve küçük şifonyer var bizde. Küçük Şifonyer çok yetersiz. Çamaşır çorap zor sığıyor. Büyük şifonyerde çok farklı değildir. gardıroptan ben memnunum iki oğlum için kullanıyorum rafları çok. Yetmedi mi içine düzenleyici rafta eklersin.
Peki 2 kapılı mi dolabın canım? Düzenleyici her halükarda alicam oğlumun kıyafetleri çok karışıyor utuluyorum boşa gidiyor . Teşekkürler canım 🙏
Ben de büyük sifonyeri sevdim amaaaaaaaaaaaa dolabada aşık oldum bilemedim H heyecanli_anneee
Bende ikisi arasında kaldım ama dolabın işlevi yetersiz gibi geliyor ona da sığmayız yarın öbür gün oda yapsam ikisine bir kullanmak istiyorum. Teşekkür canım bu arada 🙏

Banada dolap yetersiz gibi geliyor oğlum şimdi 3 çekmece kullanıyor. O bile yetmiyor hepsi birbirine giriyor . Benimde kafama büyük şifonyer daha çok yetiyor bakalım. Teşekkür ederim canım 🙏

Aynen şimdiye kadar sadece bikac gömlek ve montlarını askıya astım onun haricinde hiç gerek duymadim dolabın o kısmı gereksiz geliyor kullanamam gibi. Eşim sifonyerle aynı fiyat olunca onu da düşünelim dedi ama eledim gibi 🤣 teşekkür ederim canım 🙏

Peki 2 kapılı mi dolabın canım? Düzenleyici her halükarda alicam oğlumun kıyafetleri çok karışıyor utuluyorum boşa gidiyor . Teşekkürler canım 🙏

Bende ikisi arasında kaldım ama dolabın işlevi yetersiz gibi geliyor ona da sığmayız yarın öbür gün oda yapsam ikisine bir kullanmak istiyorum. Teşekkür canım bu arada 🙏
Dolap 3 kapılı canım. Çok memnunum ben kullanışlılık açısından. Hatta bizim havlularımızı da oraya koyuyorum. Tişörtleri sweatleri ütüleyip katlıyorum. Dolap + büyük şifonyer rahat işini görür. Şifonyer de şart bana göre. Çamaşır çorap çekmece istiyor mutlaka.

Dolap 3 kapılı canım. Çok memnunum ben kullanışlılık açısından. Hatta bizim havlularımızı da oraya koyuyorum. Tişörtleri sweatleri ütüleyip katlıyorum. Dolap + büyük şifonyer rahat işini görür. Şifonyer de şart bana göre. Çamaşır çorap çekmece istiyor mutlaka.
Büyük oğluma kendi şifonyerimi kullanıyorum bir süre daha onu kullanırım. 3 kapılı dolap ta bizim oda için büyük oluyor 2 kapılı da işime yaramıyor. Yine büyük şifonyer alırım şimdilik işimi görür herhalde . Evimiz kira 2+1 odalarda küçük maalesef hiç bişey sığmıyor herşeyi ölçerek alıyoruz :/ O yüzden iki şeyi sığdıramam .

Büyük oğluma kendi şifonyerimi kullanıyorum bir süre daha onu kullanırım. 3 kapılı dolap ta bizim oda için büyük oluyor 2 kapılı da işime yaramıyor. Yine büyük şifonyer alırım şimdilik işimi görür herhalde . Evimiz kira 2+1 odalarda küçük maalesef hiç bişey sığmıyor herşeyi ölçerek alıyoruz :/ O yüzden iki şeyi sığdıramam .
Off off İstanbul evleri :KK61:

Biz de kiradayız. Oturma odasını çocuk odası yaptık. Okula başlayınca çalışma masası ekledik kitaplığını alamadık. Kitaplarımız kah yemek masasında kah sehpada dizili duruyor.

Yine de iki kapılı sığıyorsa bence şifonyer yerine dolabı al canım. Şifonyerin içleri çokta geniş değil.

Bizim ilk kıyafetleri hastane veriyor centralde onlar giydiriyorlar ama şimdi pandemi var ne olur bilemem ben aldım zaten bi takım da ekstradan koydum çorap vs.ilk doğumda fazla üstünü değiştirmemiştik bebeğin diye hatırlıyorum zaten eğer gerek olursa eşim evden alır gelir ben herşeyi hastaneye taşımicam taç falan almıştım anları poşet yapıp koyucam eve getir deyince alsın gelsin ben süt sağma makinasını da götürmeyi düşünüyorum bende hazırda var boş kaldıkça çektirmek istiyorum bebek çok uyuyacak bebeği de memeye tutucam elbet ama arada da çektiririm gelmese bile uyarılsın çanta yapmaya başladım bende puseti falan sonra yine eşim getirir çıkış yapacağımız gün heyecanlanmaya başladım artık vakit yaklaşıyor inşallah sorunsuz doğum yaparız hepimiz :KK200::nazar:
Ben de central da yapacam allah nasip ederse ama ben ilk hastane kıyafetleri giydirilsin istemiyorum onu söylesek giydirmezler heralde dimi. Kimsesiz bebe gibi niye hastane kıyafetini giysin çocuk

Back
X