• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Evet ben kapalıyım ameliyathane o vaziyette erkek görünce cinleri tepeme çıktı nasıl demezler dedim. O yüzden o hastaneyi listemden çıkardım
Doğumdan önce özellikle gidip belirtmek lazım herşeyi bende konusucam öyle istemiyorum. Bide pandemi var zaten az kişi olsun ilk dogumumda ana baba günüydü içerisi bana test yapıyorlar onlara da yapsınlar . Bizim muayene gittiğimiz bina zaten doğum binası ameliyat da orda odalarda orda biraz olsun covidden uzak ama yinede dikkat edilsin istiyorum .

Bizim ilk kıyafetleri hastane veriyor centralde onlar giydiriyorlar ama şimdi pandemi var ne olur bilemem ben aldım zaten bi takım da ekstradan koydum çorap vs.ilk doğumda fazla üstünü değiştirmemiştik bebeğin diye hatırlıyorum zaten eğer gerek olursa eşim evden alır gelir ben herşeyi hastaneye taşımicam taç falan almıştım anları poşet yapıp koyucam eve getir deyince alsın gelsin ben süt sağma makinasını da götürmeyi düşünüyorum bende hazırda var boş kaldıkça çektirmek istiyorum bebek çok uyuyacak bebeği de memeye tutucam elbet ama arada da çektiririm gelmese bile uyarılsın çanta yapmaya başladım bende puseti falan sonra yine eşim getirir çıkış yapacağımız gün heyecanlanmaya başladım artık vakit yaklaşıyor inşallah sorunsuz doğum yaparız hepimiz :KK200::nazar:

Evet öyle yazmak da iyi olur ben ilk isimli hastane çıkışını vericem zaten benimki çok karıştırmaz benden pimpirikli 😂 aynen soralım aklımızda olsun çünkü bana ilkinde giydirmediler çok net hatırlıyorum ameliyat önlüğünü giydirip direk ameliyathaneye gittim . Bu arada sonda yı da uyuşturmadan takıyorlar bunda uyuşturup taksınlar özellikle soylucem.

Normalde benim hastahanemde ameliyata giremeden sonda takıyor du ama benim ilk dogumum acil olduğu icin sonda takmayi unuttular ameliyathane de farkettiler o yüzden uyuduktan sonra taktilar yine uyuduktan sonra takilmasini istiyorum çünkü en cik korktuğum sey oydu ilk dogumdada. Onda sansim yaver gitmisti bundada soylicem.bende ☺️

Seninki sezeryana olumlu bakan doktor bence sezeryan yapip sonra normal yaptıranda var . Sen istiyorsan bir konus onemsemiyorsan boşver
Devlette gittiğim hiçbir doktor şuana kadar normal doğum yapabilirsin demedi özelde yapıyorlar sanırım o da yüksek fiyatlarla oluyor genelde

Ya bende bundan veya park yatak alıp oturma odasına koyayım demiştim.
70x120 ahşap beşik yaptrdım ve kapılardan geçmiyor.🙈 Ben onu gündüzleri çekerim oturma odasına diyordum. Hayaller hayatlar 🙈
Eğer yatağı varsa ve bnm gibi bir sorunun yoksa anakucağı al kesinlikle oyalamak ve uyutmak için👌

Doktorumda yılbaşına kadar yokmuş. Galiba Corona oldu😱 34 te nst için gelin her hafta gireceksin dediler. Sizde durumlar ne kızlar?

Benimde beşik y.odasına sığmıyor yine bi denicez ama
60 120 bzimkide ama tekerlekli
Dün oturma odasından salona aldık beşiği doğum yaptıktan sonra oda rahat olsun diye
Ama bi.küçük bişey almak istiyorum 😐

Önce ki.gün aniden sancım olunca anneme söylemiştim oda dün geldi
hastane çantamızı her hangi acil bi duruma karşı hazırladık buzdolabı poşetlerine koydum karışmasın dökülmesin diye ama isimli hastane çıkışı yaptırıcam onu daha sipariş etmedik o gelince onuda yıkayıp ütüleyip koymayı düşünüyorum
Kendime çamaşır atlet pet gibi şeyleri koymadım daha
Yine bakıldığında baya eksiğimiz var 🙄

Varis çorabı al, istiyorlar... Ameliyattan sonra onu giydiricekler... Ameliyathane ye bi önlükle gidicez😂
İlk defa duydum varis çorabı istediklerini😱
Ben birazcık başladım çantayı ayarlamaya o da son gelen kargodakiler yıkandı kurudu da bugün ütüledim. Direkt bavula koydum birkaç parça. 4 tane takım olacak şekilde kıyafetleri ve ekstra zıbın çorap vs bide hastane çıkışının battaniyesini koydum şimdililik. Her kombini de birbiri içerisine koyup rulo yaptım ki karıştırmasın. Eşimi de tembihledim. Bak bunlar ilk giydirilecekler 2. bunlar vs diye erkeklere doğru komutları vermek gerekiyor 😊 dinledi mi bilmiyorum gerçi, o da kod yazıyordu o sırada 🤣
Kloroplastın çıtçıtlı poşetlerine koyup ya etiketliyorlar ya da üstüne yazıyorlar. Hem kim olursa olsun kolayca buluyor hemde düzenli oluyor. Hastane çantası videoları izleyin kızlar herkesten bi şey duyuyoruz. Bir de hangisi gerekli/gereksiz videoları da var youtube'da👌
Ben varım daha ne çamaşır yıkadım ne de utuledim bugün de makinem satiliyor temiz yikamiyor diye satiyoruz rahatlikta zirvedeyim 😂 haftaya yeni makine alicam onda yıkayıp ütülerim sonra da takım takım poşetler e koyup bavula koymayı düşünüyorum. Hem kıyafetler karışmaz hemde kirliler diğerlerine bulaşmasın diye poşet güzel oluyor .Mama da almıcam zaten ilk emziricez bebek emdikce süt gelir onda da şelale olmasını beklemeyelim bebegin ihtiyacı kadar bir çay kaşığı gelicek o da ona yeter kaygı yapmayın arkadaşlar. Ola ki sütünüz gelmez zaten hemşireler sürekli gelip süt gelip gelmediğini kontrol ediyor ona göre ya mama verirler yada eşlerinize eczaneden aldırırlar. Her hastanenin yanı eczane zaten . İnşallah hepimiz sağlıklı emzirme süreçleri yaşarız 🤗

Bende genel sezaryen oldum banada giydirmediler ya acaba söylesem mi bu sefer giydirseler :/
Ben yıkayıp ütüleyip yerleştireli 1-1.5 ay oldu. Yeni makinsianın gelince bir an önce yapın bence.bebişler sürpriz yapabiliyorlar.
Bende mama alacağım yanıma,küçük mama kabına koyacağım.her şeyi steril edip koyarım.😷
Benimde beşik y.odasına sığmıyor yine bi denicez ama
60 120 bzimkide ama tekerlekli
Dün oturma odasından salona aldık beşiği doğum yaptıktan sonra oda rahat olsun diye
Ama bi.küçük bişey almak istiyorum 😐
Benimki de tekerlekli ama maalesef sığmıyor, yani zorlamak gerek köşeler çizilir.o yüzden büyük aldığıma pişman oldum ama odasını ayırırsam süper olur baya kullanır inşallah severse🤲😇 beşik gelince yatak odam küçücük geldi gözüme. 4+1 e mi taşınsak demeye başlamıştım🙈
Bende düşünüyordum ama reflü yatağı aldım belki yatakta da uyur. Bebekler kendi tercihini yapıyor diyorlar o yüzden almaktan vazgçetim ben.

Kloroplastın çıtçıtlı poşetlerine koyup ya etiketliyorlar ya da üstüne yazıyorlar. Hem kim olursa olsun kolayca buluyor hemde düzenli oluyor. Hastane çantası videoları izleyin kızlar herkesten bi şey duyuyoruz. Bir de hangisi gerekli/gereksiz videoları da var youtube'da👌

Ben yıkayıp ütüleyip yerleştireli 1-1.5 ay oldu. Yeni makinsianın gelince bir an önce yapın bence.bebişler sürpriz yapabiliyorlar.
Bende mama alacağım yanıma,küçük mama kabına koyacağım.her şeyi steril edip koyarım.😷

Benimki de tekerlekli ama maalesef sığmıyor, yani zorlamak gerek köşeler çizilir.o yüzden büyük aldığıma pişman oldum ama odasını ayırırsam süper olur baya kullanır inşallah severse🤲😇 beşik gelince yatak odam küçücük geldi gözüme. 4+1 e mi taşınsak demeye başlamıştım🙈
Bende düşünüyordum ama reflü yatağı aldım belki yatakta da uyur. Bebekler kendi tercihini yapıyor diyorlar o yüzden almaktan vazgçetim ben.

Dedim bende ilk zamanlar babynestte yanımda uyur baktık olmuyo o zaman bi şeyler bakarız :)
Günler geçtikçe heyecan artıyor 😍

Normalde benim hastahanemde ameliyata giremeden sonda takıyor du ama benim ilk dogumum acil olduğu icin sonda takmayi unuttular ameliyathane de farkettiler o yüzden uyuduktan sonra taktilar yine uyuduktan sonra takilmasini istiyorum çünkü en cik korktuğum sey oydu ilk dogumdada. Onda sansim yaver gitmisti bundada soylicem.bende ☺️
İyi denk gelmiş sana canım bende bu sefer bayildiktan sonra istiyorum bakalım 😊

Önümüzdeki hafta makine ve şifonyer alicam öyle başlıcam canım yıkayıp ütülersen bile koyucak yer yok boşa yapmış olucam 2 haftaya bende tamamlarım inşallah 🤗

Ben bunu aldım küçük beşik düşünen varsa mantıklı. Kurulum kolay çantalı her yere de gider. Bütün kumaş aksamı yıkanıyor da sökülüp.

Eklentiler

• Screenshot_20201216_133705_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20201216_133705_com.android.chrome.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 39
Ssvd her zaman riskli zaten duruma göre hareket ediliyor bi 2-3 sene ile kiyaslanmaz ama 5 sene
Valla bilemiyorum ama ven o beş senenin üstüne olanı da gördüm .... Sanırım 10 sene de olsa yaptırmam, yaptırana Allah yardım etsin🤲🏻

Kızlar isimli hastane çıkışı nereye yaptırabilirim? Ne kadar sürede yapıyorlar? Sanki birileri yaptırmıştı aramızda

Kızlar isimli hastane çıkışı nereye yaptırabilirim? Ne kadar sürede yapıyorlar? Sanki birileri yaptırmıştı aramızda
Ben tuğba kuğu dan yaptırdım, 1 hafta 10 güne de aldıklarım geldi. İlk oğlumda da ordan yaptirmistim memnun kaldım ürünleri de organik o yüzden orayı tercih ettim.

Back
X