- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
Evet ben de istemiyorum. ben kapalıyım ameliyathanede o vaziyette erkek görünce cinleri tepeme çıktı nasıl demezler dedim. O yüzden o hastaneyi listemden çıkardım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de istemiyorum. ben kapalıyım ameliyathanede o vaziyette erkek görünce cinleri tepeme çıktı nasıl demezler dedim. O yüzden o hastaneyi listemden çıkardım.
Doğumdan önce özellikle gidip belirtmek lazım herşeyi bende konusucam öyle istemiyorum. Bide pandemi var zaten az kişi olsun ilk dogumumda ana baba günüydü içerisi bana test yapıyorlar onlara da yapsınlar . Bizim muayene gittiğimiz bina zaten doğum binası ameliyat da orda odalarda orda biraz olsun covidden uzak ama yinede dikkat edilsin istiyorum .Evet ben kapalıyım ameliyathane o vaziyette erkek görünce cinleri tepeme çıktı nasıl demezler dedim. O yüzden o hastaneyi listemden çıkardım
Sezeryan sonrası emboli oluşma durumu var ayaklarda istemişti etmişti doktor benden. Bilemedim ki şimdi. Spinal mi oldun ben genel anestezi olmuştum.
Evet öyle yazmak da iyi olur ben ilk isimli hastane çıkışını vericem zaten benimki çok karıştırmaz benden pimpirikliaynen soralım aklımızda olsun çünkü bana ilkinde giydirmediler çok net hatırlıyorum ameliyat önlüğünü giydirip direk ameliyathaneye gittim . Bu arada sonda yı da uyuşturmadan takıyorlar bunda uyuşturup taksınlar özellikle soylucem.
Devlette gittiğim hiçbir doktor şuana kadar normal doğum yapabilirsin demedi özelde yapıyorlar sanırım o da yüksek fiyatlarla oluyor geneldeSeninki sezeryana olumlu bakan doktor bence sezeryan yapip sonra normal yaptıranda var . Sen istiyorsan bir konus onemsemiyorsan boşver
Ya bende bundan veya park yatak alıp oturma odasına koyayım demiştim.
70x120 ahşap beşik yaptrdım ve kapılardan geçmiyor.Ben onu gündüzleri çekerim oturma odasına diyordum. Hayaller hayatlar
Eğer yatağı varsa ve bnm gibi bir sorunun yoksa anakucağı al kesinlikle oyalamak ve uyutmak için
Doktorumda yılbaşına kadar yokmuş. Galiba Corona oldu34 te nst için gelin her hafta gireceksin dediler. Sizde durumlar ne kızlar?
Devlette gittiğim hiçbir doktor şuana kadar normal doğum yapabilirsin demedi özelde yapıyorlar sanırım o da yüksek fiyatlarla oluyor genelde
Kızım 3.5 yaşındaBir onceki sezeryanin kac sene once senin cnm
Kızım 3.5 yaşında
5 bile riskli iri bebeklerde ...Bizim buradaki devlet hastahanesi 5 yilin ustundekilere normal dogum denemek istiyor ama seninkide yine de riskli diye muhtemelen denemek istemiyolardir
İlk defa duydum varis çorabı istedikleriniVaris çorabı al, istiyorlar... Ameliyattan sonra onu giydiricekler... Ameliyathane ye bi önlükle gidicez![]()
Kloroplastın çıtçıtlı poşetlerine koyup ya etiketliyorlar ya da üstüne yazıyorlar. Hem kim olursa olsun kolayca buluyor hemde düzenli oluyor. Hastane çantası videoları izleyin kızlar herkesten bi şey duyuyoruz. Bir de hangisi gerekli/gereksiz videoları da var youtube'daBen birazcık başladım çantayı ayarlamaya o da son gelen kargodakiler yıkandı kurudu da bugün ütüledim. Direkt bavula koydum birkaç parça. 4 tane takım olacak şekilde kıyafetleri ve ekstra zıbın çorap vs bide hastane çıkışının battaniyesini koydum şimdililik. Her kombini de birbiri içerisine koyup rulo yaptım ki karıştırmasın. Eşimi de tembihledim. Bak bunlar ilk giydirilecekler 2. bunlar vs diye erkeklere doğru komutları vermek gerekiyordinledi mi bilmiyorum gerçi, o da kod yazıyordu o sırada
![]()
Ben yıkayıp ütüleyip yerleştireli 1-1.5 ay oldu. Yeni makinsianın gelince bir an önce yapın bence.bebişler sürpriz yapabiliyorlar.Ben varım daha ne çamaşır yıkadım ne de utuledim bugün de makinem satiliyor temiz yikamiyor diye satiyoruz rahatlikta zirvedeyimhaftaya yeni makine alicam onda yıkayıp ütülerim sonra da takım takım poşetler e koyup bavula koymayı düşünüyorum. Hem kıyafetler karışmaz hemde kirliler diğerlerine bulaşmasın diye poşet güzel oluyor .Mama da almıcam zaten ilk emziricez bebek emdikce süt gelir onda da şelale olmasını beklemeyelim bebegin ihtiyacı kadar bir çay kaşığı gelicek o da ona yeter kaygı yapmayın arkadaşlar. Ola ki sütünüz gelmez zaten hemşireler sürekli gelip süt gelip gelmediğini kontrol ediyor ona göre ya mama verirler yada eşlerinize eczaneden aldırırlar. Her hastanenin yanı eczane zaten . İnşallah hepimiz sağlıklı emzirme süreçleri yaşarız
Bende genel sezaryen oldum banada giydirmediler ya acaba söylesem mi bu sefer giydirseler :/
Benimki de tekerlekli ama maalesef sığmıyor, yani zorlamak gerek köşeler çizilir.o yüzden büyük aldığıma pişman oldum ama odasını ayırırsam süper olur baya kullanır inşallah severseBenimde beşik y.odasına sığmıyor yine bi denicez ama
60 120 bzimkide ama tekerlekli
Dün oturma odasından salona aldık beşiği doğum yaptıktan sonra oda rahat olsun diye
Ama bi.küçük bişey almak istiyorum![]()
İlk defa duydum varis çorabı istediklerini
Kloroplastın çıtçıtlı poşetlerine koyup ya etiketliyorlar ya da üstüne yazıyorlar. Hem kim olursa olsun kolayca buluyor hemde düzenli oluyor. Hastane çantası videoları izleyin kızlar herkesten bi şey duyuyoruz. Bir de hangisi gerekli/gereksiz videoları da var youtube'da
Ben yıkayıp ütüleyip yerleştireli 1-1.5 ay oldu. Yeni makinsianın gelince bir an önce yapın bence.bebişler sürpriz yapabiliyorlar.
Bende mama alacağım yanıma,küçük mama kabına koyacağım.her şeyi steril edip koyarım.
Benimki de tekerlekli ama maalesef sığmıyor, yani zorlamak gerek köşeler çizilir.o yüzden büyük aldığıma pişman oldum ama odasını ayırırsam süper olur baya kullanır inşallah seversebeşik gelince yatak odam küçücük geldi gözüme. 4+1 e mi taşınsak demeye başlamıştım
![]()
Bende düşünüyordum ama reflü yatağı aldım belki yatakta da uyur. Bebekler kendi tercihini yapıyor diyorlar o yüzden almaktan vazgçetim ben.
5 bile riskli iri bebeklerde ...
İyi denk gelmiş sana canım bende bu sefer bayildiktan sonra istiyorum bakalımNormalde benim hastahanemde ameliyata giremeden sonda takıyor du ama benim ilk dogumum acil olduğu icin sonda takmayi unuttular ameliyathane de farkettiler o yüzden uyuduktan sonra taktilar yine uyuduktan sonra takilmasini istiyorum çünkü en cik korktuğum sey oydu ilk dogumdada. Onda sansim yaver gitmisti bundada soylicem.bende![]()
Önümüzdeki hafta makine ve şifonyer alicam öyle başlıcam canım yıkayıp ütülersen bile koyucak yer yok boşa yapmış olucam 2 haftaya bende tamamlarım inşallahİlk defa duydum varis çorabı istediklerini
Kloroplastın çıtçıtlı poşetlerine koyup ya etiketliyorlar ya da üstüne yazıyorlar. Hem kim olursa olsun kolayca buluyor hemde düzenli oluyor. Hastane çantası videoları izleyin kızlar herkesten bi şey duyuyoruz. Bir de hangisi gerekli/gereksiz videoları da var youtube'da
Ben yıkayıp ütüleyip yerleştireli 1-1.5 ay oldu. Yeni makinsianın gelince bir an önce yapın bence.bebişler sürpriz yapabiliyorlar.
Bende mama alacağım yanıma,küçük mama kabına koyacağım.her şeyi steril edip koyarım.
Benimki de tekerlekli ama maalesef sığmıyor, yani zorlamak gerek köşeler çizilir.o yüzden büyük aldığıma pişman oldum ama odasını ayırırsam süper olur baya kullanır inşallah seversebeşik gelince yatak odam küçücük geldi gözüme. 4+1 e mi taşınsak demeye başlamıştım
Bende düşünüyordum ama reflü yatağı aldım belki yatakta da uyur. Bebekler kendi tercihini yapıyor diyorlar o yüzden almaktan vazgçetim ben.
Valla bilemiyorum ama ven o beş senenin üstüne olanı da gördüm .... Sanırım 10 sene de olsa yaptırmam, yaptırana Allah yardım etsinSsvd her zaman riskli zaten duruma göre hareket ediliyor bi 2-3 sene ile kiyaslanmaz ama 5 sene
Ben tuğba kuğu dan yaptırdım, 1 hafta 10 güne de aldıklarım geldi. İlk oğlumda da ordan yaptirmistim memnun kaldım ürünleri de organik o yüzden orayı tercih ettim.Kızlar isimli hastane çıkışı nereye yaptırabilirim? Ne kadar sürede yapıyorlar? Sanki birileri yaptırmıştı aramızda