2021 Şubat Anneleri

Ek gıdaya başlamak için diyetisyen örnek menü verdi isteyen anneler bakabilirsiniz her bebeğe bunu veriyolarmış
Nasıl yapılcakları ile ilgili tariflerde var isteyen olursa atabilirim
Sanki ilk başlamak için biraz ağır bir liste gibi geldi bana anne sütü baya azaltılmış . Günde 1 öğünle başlatılıyor diye biliyordum büyük oğlumda öyle yapmıştık.
Arkadaşlar Su içinde 6 ay diyorlar ama ona bu aydan başlıcam havalar çok sıcak oğlum doğru dürüst emmiyor çok da terliyor susuz kalsın istemiyorum . Sizler su vermeye başladınız mı ?

Sanki ilk başlamak için biraz ağır bir liste gibi geldi bana anne sütü baya azaltılmış . Günde 1 öğünle başlatılıyor diye biliyordum büyük oğlumda öyle yapmıştık.
Arkadaşlar Su içinde 6 ay diyorlar ama ona bu aydan başlıcam havalar çok sıcak oğlum doğru dürüst emmiyor çok da terliyor susuz kalsın istemiyorum . Sizler su vermeye başladınız mı ?
Ben su veriyorum hava sıcak emerken bile terliyor bebekler. Aile hekimi verme anne memesi emmez dedi cay kaşığı ile veriyorum

Ben daha vermedim bugün sordum su verebilirmiyim diye idrarının rengi koyuysa ver yoksagerek yok dedi
3 gün kuralı olarak bile anlatmadı diyetisyen aslında daha detaylı anlatabilirdi bence de

Ben daha vermedim bugün sordum su verebilirmiyim diye idrarının rengi koyuysa ver yoksagerek yok dedi
3 gün kuralı olarak bile anlatmadı diyetisyen aslında daha detaylı anlatabilirdi bence de
Evet 3 gün kuralı da önemli şimdiki çocuklarda daha çok alerji gözüküyor direk başlamak ağır gelebilir . Bizimkisi bu ara hiç emmek istemiyor ama aç gibi ağlamıyor da bezler boş çıkıyor suya başlıcam bende . Kaynatip vermek daha iyi olur küçükler daha

Evet 3 gün kuralı da önemli şimdiki çocuklarda daha çok alerji gözüküyor direk başlamak ağır gelebilir . Bizimkisi bu ara hiç emmek istemiyor ama aç gibi ağlamıyor da bezler boş çıkıyor suya başlıcam bende . Kaynatip vermek daha iyi olur küçükler daha
Evet, defter gibi bi liste verdi her şey nasıl kullancağın vs yazıyo deyince bende sormak aklıma gelmedi aklıma takılan çok şey oldu okuyunca
Misal meyveler sadece elma portakal mandalin şeftali yazıyo diğer meyveleri kullanamıcak mıyım şuan

Evet, defter gibi bi liste verdi her şey nasıl kullancağın vs yazıyo deyince bende sormak aklıma gelmedi aklıma takılan çok şey oldu okuyunca
Misal meyveler sadece elma portakal mandalin şeftali yazıyo diğer meyveleri kullanamıcak mıyım şuan
Portakal ve mandalina şimdi zaten yok. Muz vermedi mi? Muz elma şeftali kayısı ben kirazın suyunu bile tattirmistim kizimda.karpuzun suyu olabilir😊

Ek gıdaya başlamak için diyetisyen örnek menü verdi isteyen anneler bakabilirsiniz her bebeğe bunu veriyolarmış
Nasıl yapılcakları ile ilgili tariflerde var isteyen olursa atabilirim
Canım çok sağol geçen yanlış alımtıladım seni düzeltemedim de. Asm hemşire de yolladı bana ama çok karışık. Ben isterim özelden atarsan sevinirim. Bi dağın başındayım uzunca bi süre🙈

Blw ile ek gıdaya geçecekler var mi ? Kendi kendine yiyen çocukları görmek göze guzel geliyor ama tıkanip ogurdugunde ben panik oluyorum. 😣

Bebeğini destekle oturtmaya başlayan var mı kızlar? Benimki yemek yerken hep kucağımda durmak istiyor. İlla bizle sofraya oturacak. Ve artık kendini sürekli kaldırmaya çalışıyor. Yatarsa çıldırıyor. Daha çok erken değil mi. Bugün 4 aylık oldu 🤨

Ö
Canım çok sağol geçen yanlış alımtıladım seni düzeltemedim de. Asm hemşire de yolladı bana ama çok karışık. Ben isterim özelden atarsan sevinirim. Bi dağın başındayım uzunca bi süre🙈
Özelden atmaya çalıştım ama becerebildim mi bilmiyorum gelmediyse tekrr deniyim

Bebeğini destekle oturtmaya başlayan var mı kızlar? Benimki yemek yerken hep kucağımda durmak istiyor. İlla bizle sofraya oturacak. Ve artık kendini sürekli kaldırmaya çalışıyor. Yatarsa çıldırıyor. Daha çok erken değil mi. Bugün 4 aylık oldu 🤨
Biz bugün 5 aylık olduk bugün doktor dedi başlayın diye destekle oturtuyoz

4.5 aylık bizimki destekle oturtabilirsin demişti doktor o yüzden ben başladım. Dedğin gibi masadayken kucağımda çok dik olmadan oturuyor bizimle. Arada koltuğa oturtuyorum. Zaten kendisi istiyor. Bebek hazır olduğunda zaten kendisi başlıyor

Kızlar benim oğlan bu ara hiç emmek istemiyor aç aç duruyor bezleri de kuru bazı geceler hiç çiş olmuyor olursa da koyu renkli oluyor. Emmiyor ama açlık ağlaması da yok napcağımı şaşırdım . İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim ama ateş yok aranızda bunu yaşayan var mı ? Eşimde diştendi diyip doktora gitmek istemiyor

Ben banyo taburesi aldim icinede minder yaptim oturtuyorum 5 10 dk kadar cunku anakucaginda pusette durmuyor, dik durmak istiyor

Hastaneden memnun kaldnız mi acaba?

Devlet hastahanesinin bir tık üstü diyebilirim. avicennada ki muameleden sonra keşke ilkinide avicenna da yapsaymışım dedim. 3 ünite kan takıldı bana doğum sonrası sadece 60₺ ödedik ekstradan hastahaneye.
Eltim doğum yaptı rahim doğumdan sonra toplanmadı diye kanama yaşadı sonra kan kaybetti diye kan taktılar 1 ünite kana 200₺ istemişlerdi. Herşeyi paraya çevirmeye çalışıyorlar riski durumlarda. Ve iki bebeğimde yoğun bakımda kaldı. Kesinlikle avicenna yoğun bakımı harikaydı ilgi alaka bebek gelişimi konusunda.

X