- 9 Ocak 2012
- 14.716
- 28.117
Yüzü pütür pütür kırmızı. Kilo alımı da fazla değil maalesef. Sanırım mamadan. Bugün alerjik mama alacaktım. Satıcı eczacı teknikeriymiş. Mamadandır alerjiye benzemiyor durum dedi. Mama önerdi onu aldım. Ve bugün ilk kez denedik kaka rengi an itibariyle düzeldi çok şükür. Ben de 2 gündür ekmek yiyorum zaten kiloluyum. Alerji Diyeti yapmak ne zormuş insan yaşayınca anlıyorYüzü nasıl kötü canım? Mayayı özel seçmek gerekiyor bu durumda onda da alerjen olabilir.
Benim oğlumun kilo alımı fazladaydı gelişimde sıkıntı yoktu ama alerjik bebek doktor onayıyla.
Benim bebeğim de 1 Aydın nerdeyse dönüyor. Geçmiş olsun. Kanepeden yataktan düşmeyen bebek yoktur herhalde ilk oğlumdan tecrübeliyim. Neyseki iyiymiş kuzu. Biz mama değiştirdik bugün 2 güzel gündür de diyet yapıyorum kaka rengi şükür düzeldi. Yeşildi sarı oldu pütürlü. Bakalım yüzünün egzeması ne zaman düzelecekNeye alerjisi oldgunu bilmemek cok zor hep isal her yedigini atıyor dışarı bugun vok söylendim niye dedim. Sonra buna şülğr dedim. Mutfaga gittim bebeğim 10 şubat dogumlu.içerden pat diye bir ses geldi bir geldim ki halıya düşmüş kanepeden . Cok korltum hasteneye gititk ultarson vs vs . Dikkat edin artık dönebilir.. bir de bukadar isal ya gelişmeyecek diye korkuyorum kilo alamaıyor . 4,5 aylıkken ek gıdaya gececez dedi dr.
Benim eşimin ailesi de sürekli doğuruyorlar ve bana diyor ki tek çocuk bakan sen misin? Gece yok gündüz yok kimsem yok. İki günde bir saat 21 gibi geliyor 22-23 kadar bakıyor ona söyleniyor. Sanki tek yaptım. Ama sanırım arkadaşları da bakıyor. Denk geldim konuşmalarına da uyku yok di mi diye soruyorlar ki benim kızım uyuyor ya da yanımda uyuyor geceleri kendini kaldırmıyorum bile. Allah biz annelere sabır sağlık versin inşEğer arkadaşın bahsettiği doktora randevu bakıyorsan, Önümüzdeki hafta randevusu yok sanırım, dün randevusu vardı, alınabiliyordu.
Onu ilk bebiş de denemiştim bu defa yemez.Hayırlısı artık, cuma şehir dışına gidicem uzaklaşmak bana iyi gelicek, yüzüne dedim aramıcam seni bir süre kendine gel dedim elalem in gazına geliyor herhalde, dün bana kalkmış arkadaşlarımla konuşuyorum, hiçbiri çocuğunu uyutmuyor dedi. O arkadaşlarının annesi, kayınvalidesi, kardeşi, bilmem nesi var, arada nazı geçer nefes alır. Hepsini geç eve temizliğe geleni bile var. Cidden ikiz olsa böyle yorulmam, yaşlar yakın olunca cidden zor.
Valla 5-10 tane doğuranlar nasıl yapıyor hayret. Ben 2 de havlu attım. Karnım çok yumuşak ve sarktı sanki. 11 kilo almıştım ideal yani. Veremedim de kiloları. Alt tarafta acı var kısmen. Rahim nasıl bilmiyorum yorgunluktan anlayamıyorumBen de henüz regl olmadım. Hafif lekelenmeler var ama pelvik organ sarkması,rektosel de hafif kanama yapabiliyormuş. İlk iki doğumumda şikayetim olmamıştı. Sanırım çok normal doğum olması ve aralarının yakın olmasından dolayı oldu. 50 yaşındaki kadın şikayetlerini 32 yaşımda yaşıyorum çok üzgünüm
Sür pişik kremini. Ama alerji gibi. Daha doğrusu son yediklerini bir düşün farklı olanı falan. Onlardan biri dokunmuştur genel alerji değildir benceKızlar bebeğimin makat çevresinde beyaz beyaz sivilceler var. Git gide büyüyorlar. Bu allerji belirtisi olabilir mi? Bu durumu yaşayan oldu mu? Nasıl geçer napsam bilemedim. Pişikten sonra sivilceye döndü. Temizleyip pişik kremi sürüyorum. Sürmezsem tekrar pişik olur mu diye tereddüt ediyorum. Sürünce de sivilceler artıyor mu acaba diye kararsız kaldım.