- 7 Temmuz 2020
- 636
- 1.003
- 33
Bu attığım videoyla başlıyorum bugünn haydi kızlarr. Yapan yaptım yazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben instagramda ece keskinin 40 dklık spor videolarını yapıyorum insanı mahvediyor ama yemeğe de dikkat etmeyle 1 haftada 1 kiloya yakın gitmiş. 55 le hamile kalmıştım 57.5 şuan kilomBu attığım videoyla başlıyorum bugünn haydi kızlarr. Yapan yaptım yazsın
İnstagram Dmden iletişime geçtim canım. Geçenlerde post paylaşmıştı, 18 mayısta emzirme kampı başlıyor diye.Nerden katıldınız nasıl oluyo
Ücretli mi oluyor acabaİnstagram Dmden iletişime geçtim canım. Geçenlerde post paylaşmıştı, 18 mayısta emzirme kampı başlıyor diye.
İnstagramda bulamadım ben o kişiyiKızlar ben gözdenur kocaman^ın emziren annelerin bir aylık emzirme kampına katıldım salı günü başlayacak
Görüşürüz hayırlısıyla dolsun sütler gitsin kilocuklarYA çok sevindim çok şükür iyileşti bi dikiş kaldı sanırım salı grupta görüşürüz yatın alışveriş yapacağım
Evet canım 200 TL 1 aylıkÜcretli mi oluyor acaba
Dyt.gozdekocaman böyle bak istersenİnstagramda bulamadım ben o kişiyi
40dk başlangıç için zor olabilir ama bakıcam canım. Ben bugün sporumu yaptıımmm kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum hem kendim için bişey yapmış olmak bile güzel kızlar. 15dk bile olsa yapın. Ben attığım videoyu yaptım. Haftada en az 4 gün yapmalıBen instagramda ece keskinin 40 dklık spor videolarını yapıyorum insanı mahvediyor ama yemeğe de dikkat etmeyle 1 haftada 1 kiloya yakın gitmiş. 55 le hamile kalmıştım 57.5 şuan kilom
Benim göbekli reis de dalga geçiyor benimle ve lüzumsuz görüyor yapacaklarımı. Haftasonu leslie yaptım, kız bi yandan o bi yandan halime güldüler son gülen ben olucam görsün bakalım gülmek neymiş, kurabiye, kek, börek istediğinde koyucam önüne sebzeleriBiri zayıflama mi dedi bende gözde hanımda çarşamba grubundayim 6 haftadır sağlıklı besleniyorum çok şükür. 94.5 ile doğuma gittim.suan 70.5 kiloyum ağustosa kadar 60 olmama lazım. Evin reisiyle (aslında reis benim ama ) iddiaya girdik. Spor umuda yapıyorum gitsin pis yağlar haydi hanımlar spora ve kendimiz için güzelleşelim.
Ben başlarda az az başlamıştım sonra bir gün antrenman bir gün kendi hareketlerimi yapıyorum. Seni de tebrik ederim böyle devam edelim kendimiz için bişey yapmıl oluyoruz en azından40dk başlangıç için zor olabilir ama bakıcam canım. Ben bugün sporumu yaptıımmm kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum hem kendim için bişey yapmış olmak bile güzel kızlar. 15dk bile olsa yapın. Ben attığım videoyu yaptım. Haftada en az 4 gün yapmalı
Son gülen olacağız Allah İn izniyle. Tek başına olunca yapılmıyor. Grup olunca daha güzel ve hırslı oluyor. Aynada farkı görünce dünyaya bedel benim yol daha uzun 10 kilo daha gidecek inşallah. Sonuna kadar devam, smothie tarifleri harikaBenim göbekli reis de dalga geçiyor benimle ve lüzumsuz görüyor yapacaklarımı. Haftasonu leslie yaptım, kız bi yandan o bi yandan halime güldüler son gülen ben olucam görsün bakalım gülmek neymiş, kurabiye, kek, börek istediğinde koyucam önüne sebzeleri
Ne güzel kilo vermişsiniz azminize hayran kaldım kalan 10uda verirsiniz. Tariflerinizi bizimle de paylaşır mısınız :) spor yapanları duydukca yapasım geldiSon gülen olacağız Allah İn izniyle. Tek başına olunca yapılmıyor. Grup olunca daha güzel ve hırslı oluyor. Aynada farkı görünce dünyaya bedel benim yol daha uzun 10 kilo daha gidecek inşallah. Sonuna kadar devam, smothie tarifleri harika
Teşekkür ederim. Önemli olan bu son 10 kilo zor gider ama azimle devam. Diğer kuzularimda vermiştim tabi ozaman lar daha gençti vücut şimdi metabolizma yavaşladı.yapilanlar herkesin bildiği şeyler. Beyaz ekmek tüketiyoruz, tam buğday ekmeği. Paketli gıdaları tuketmememiz lazım, günlük 3 lt su. Ve bol bolhareket.Ne güzel kilo vermişsiniz azminize hayran kaldım kalan 10uda verirsiniz. Tariflerinizi bizimle de paylaşır mısınız :) spor yapanları duydukca yapasım geldi
Lansinoh göğüs pedi iş görüyor. Bir deneyin benceArkadaşlar göğüslerinizden akan süt için nasıl bir formül buldunuz? Ben göğüs kalkanı kullanıyorum sütü topluyor memnunum ama takoz gibi :) vurunca tık tık ses geliyor rahat edemiyorum. Sütyenle dolaşmak istiyorum sütler akıyor. Ne yapıyorsunuz?
Ped koysanız? Ama artık biraz daha terbiye olmalıydı gogusleriniz .... Benim sütüm mu azaldı acabaArkadaşlar göğüslerinizden akan süt için nasıl bir formül buldunuz? Ben göğüs kalkanı kullanıyorum sütü topluyor memnunum ama takoz gibi :) vurunca tık tık ses geliyor rahat edemiyorum. Sütyenle dolaşmak istiyorum sütler akıyor. Ne yapıyorsunuz?