- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
Evet bende doğduğundan beri bakliyat çiğ sebze süt yoğurt kullanmadım arada kaçamak olmuştur bir kase sütlaç ya da dondurma gibi. Yemeklere birer kaşık tereyağ koyardım 3 gündür onu da koymuyorum.muz bile yemiyorum meyvelerden elma armut üzüm yiyorum. O da arada bir. Kuruyemiş başta tüketiyordum ama alerjik olabilir diye ondan da vazgeçtim.dut ve incir kompostosu yiyorum devamlı. Baştan beri gaz yapan herşeye dikkat ettim 1 ay daha dişimi sıkacağım. Doktorlar illa kanlı kaka görmek istiyor.ona da benim yüreğim dayanmazCanım bizim de öyleydi özellikle ilk 1.5 ay sen yediklerine çok dikkat et
Sütlü şeyler tüketme gaz yapıcı şeyelr yeme ilk zamanlar simdirimleri çok daha hassas o yüzden gaz sancısı da çok oluyor
Ben meyve bile yemedim komposto içtim meyveleri pişmiş şekilde tükettim, süt asla içmedim çünkü bende aşırı gaz yapıyor şuan da da içmiyorum gerçi,
Sütlü tatlı da yemiyodum yoğurt yemiyodum bi çok sebzeyi tüketmedim sebzelerden sadece ıspanak tükettim daha çok protein ağırlıklı beslendim bakliyat hiç tüketmedim o yüzden çok zorlu geçirmedik bu süreci
Şimdi yavaş yavaş yiyorum her şeyden daha hafif atlatıyoruz sancıları bazen çok oluyor tabi o ayrı
Bu arada pişik için mutkaka her bez açışında krem kullan ben sudocrem kullanıyorum doğduğundan beri memnunum