Biraz arastirdim yesil renk ve mukus usutme belirtiside olabilir diyordu tabiki takip edin, gecmezse gidin dra, ben biraz daha rahat bir anne oldum, yani ilk baslarda cok pinpirikliydim, gecmeyen sarilikti kizim 2 ay sonunda gecti ama ben niye gecmedi diye korktum goturdum hep en son elinden 5 tup kan alip karaciger incelemesi yapicaz dediler, idrarda cok enfeksiyon var hast. yatis yapcaz dediler, o minicik elin morlugunu hala unutamam, o gozume baka baka agladi ben agladim, 5 tanede antibiyotik igne verdi idrar enf icin, sonra baska bi ozelden tecrubeli yasli bi dra goturdum kizdi bana sut sariligi hic duymadin mi , su cocugun elinine bak nasil kiydiniz dedi, ben 1 yasina kadar kan alinmasini onaylamam, idrar kulturu yapalim dedi.
Ve idrar sonucumuz temiz cikti, hastaneyle kalsaydim ki medicana , cocugumu yatircaklardi 1 hafta, o gun cok aglarsa, huysuzsa genel kontrole gel 1 ay sonra , bu kizida biraz sari sevcen annesi dedi,
cok sukur 2. ayin sonuna dogru gecti sariligimiz, cok pismanim kan aldirip canini yaktigima, mesela simdide kusmasi var, emiyor ve bazen tamamini bazen birazini cikariyor, 2.ay kontrolunde soyledim medicanada ki baska bir dra, gaviscon verdi gecmezse endeskopi yapalim gelin dedi, ne ilaci aldim ne de gittim, bezler gunluk 5 6 dolu dolu cikiyor, kiloda aliyor, o kusuyo ben emziriyorum, o yuzden kakayada cok takilmadim, usutmedendir diye dusundum, cok sukur normale dondu, benimde merak ettigim alerjik bebelerin kakasi hep yesil ve mukuslu mudur?