2021 Şubat Anneleri

İstanbulda değiliz tam kapanma nedeniyle didime gelmiştik burada devlet hastanesine gittik test yaptırdık beklemedik orada e nabız sonucu hemen çıktı ama 2 saatte ,onu kendi dr.una yolladım gayet iyi yazdı sadece sordum nedendir bu peki bizdeki leke durumu diye bisey yazmadı yarın kontrol vardı İstanbula dönünce gideriz tekrar bilmiyorum ki :KK43:
H heyecanli_anneee canım benim burası sıcak evet ama kalın giydirmiyorum bende şu içmeye çalışıyorum buraya geldim ki ailem destek olsun ben de dönüşte derslere başlıyorum herkese motivasyon sağlasın diye.. 2 yaş sendromu şimdi tam yüzünü gösterdi oğlumda ama bizimkiler ilgilenip destek oluyor♡
Bu arada kakada cok şükür tekrar olmadı kan vs sanırsam bakla neden oldu geçen seferde.. inşallah başka bisey çıkmaz
Herşey normalse canını sıkma canım doyduğundan da eminsin , orası çok sıcaksa kısa kollu giydir gerçi nasıl giydiriyorsun bilmiyorum ama belki farkeder. Çok şükür demekki bakla dokundu inşallah daha da olmaz.

Herşey normalse canını sıkma canım doyduğundan da eminsin , orası çok sıcaksa kısa kollu giydir gerçi nasıl giydiriyorsun bilmiyorum ama belki farkeder. Çok şükür demekki bakla dokundu inşallah daha da olmaz.
Canım evet kısa kollu giyiyor burada hava iyi akşam uzun kolluyla uyuyor. Alerji olayını İstanbula dönünce soracağım dr.una sana da kolay gelsin 2 evlatla🥰😇 bu ara kısa bir mola aldım ben.. görenler eyvah diyor halime ona da alışacağım sanırım ☺

Canım evet kısa kollu giyiyor burada hava iyi akşam uzun kolluyla uyuyor. Alerji olayını İstanbula dönünce soracağım dr.una sana da kolay gelsin 2 evlatla🥰😇 bu ara kısa bir mola aldım ben.. görenler eyvah diyor halime ona da alışacağım sanırım ☺
Sağol canım sanada kolay gelsin bende bu hafta anneme geldim 5 kişiyiz ama yine yetişemiyoruz çocuklara hepsinin pestili çıkıyor birbirlerine paslıyorlar 😂

Sağol canım sanada kolay gelsin bende bu hafta anneme geldim 5 kişiyiz ama yine yetişemiyoruz çocuklara hepsinin pestili çıkıyor birbirlerine paslıyorlar 😂
Kimin elinde kalırsa durumu 😅 bazen mahcup da oluyorum. Site çok sessiz bir kuş sesi bir de bizim aglama bağırma sesimiz🙃 ama yine de aile yanında olma gibisi yok😇

Valla canım benimde göğüsler dolu dolu değil.sert değil gögüslerim yumuşak. Ama bebek emerken sütü yutma sesi geliyor. Benim göğüsler napsın artık diğer ikisini 2 şer yıl emzirdim toplamda 4 yıl, ee birde bu ufaklık var 🙈benim göğüsler fora 😂oysa ne güzellerdi 😂
🤣Nerde o gençlik ah ah🤣🤣

Ben dün online derslere başladım. Haftada 3 gün dersim var. Kapanmadayız diye bir şim baktı dün oğluma. Bayramdan sonra annemi almam lazım ama o da covid geçirdi dün bitti karantinası umarım negatife dönmüştür

Anne sütü alıyor sadece canım didim güzel sakin temiz hava olsun dedik seviyoruz burayı ♡
IMG_20210505_213547.jpg

Bak canım

Ben dün online derslere başladım. Haftada 3 gün dersim var. Kapanmadayız diye bir şim baktı dün oğluma. Bayramdan sonra annemi almam lazım ama o da covid geçirdi dün bitti karantinası umarım negatife dönmüştür
Almanya da teyzem oldu karantina süresi bitince pozitif olsan bile onemsemiyorlar bulasicilik bitti diye .

Arada TV izlemek sohbet çay icebilmek harika♥︎ birkaç sene sonra bu günleri yad eder miyiz 😊😊
Gerçekten öyle boş boş oturmak bile güzel bu koşuşturma da çocuklarımızı sevmeye vaktimiz olmuyor temel bakımlarını yapıp oynayabilirsek de oynuyoruz çoğu zaman ona da vakit olmuyor. Şimdi birileri bakarken çocuklarımı da başka gözle seviyorum 🥰 inşallah birbirleriyle oynarlar mı acaba sizin de cinsiyet aynı mı benimkiler iki oğlan 🤗

Almanya da teyzem oldu karantina süresi bitince pozitif olsan bile onemsemiyorlar bulasicilik bitti diye .
Benim bir arkadaşım 23. Gününde yine pozitif çıktı. Ona da demişler sen bulaştırıcı değilsin sadece kendin etkileniyorsun diye. Arkadaşımda sigara alkol yok aynı zamanda sağlıklı yaşayan beslenen biri ama çok etkiledi onu. Yaş da 32 genç yani. Bu mutant virüs falan herhalde. Herkes dikkat etsin kendine

Evet canım 2 oğlum var oyunarkadası olurlar umarım. Senin haziran 2019du yanlış hatırlamıyorsam büyük oğluş değilmi?
Benim 29 nisan 2019 doğumlu oğlum konuşmuyor halen o çok üzüyor beni dil terapistlerini takip ediyorum kart kitap vs hepsini çok küçük aylardan beri de yaptım ama malesef şu an pek yapamıyorum haliyle ve çok agresif bu ara umarım bu süreç de güzelce geçer.. adim adim seti almamıştım Uygar için mutlaka almayı düşünüyorum. İş başlasın maaşlar düzene girsin büyüğe de almak istiyorum adeda almıştım dikkat güçlendirme seti onu bitirdik♡
Gerçekten öyle boş boş oturmak bile güzel bu koşuşturma da çocuklarımızı sevmeye vaktimiz olmuyor temel bakımlarını yapıp oynayabilirsek de oynuyoruz çoğu zaman ona da vakit olmuyor. Şimdi birileri bakarken çocuklarımı da başka gözle seviyorum 🥰 inşallah birbirleriyle oynarlar mı acaba sizin de cinsiyet aynı mı benimkiler iki oğlan 🤗

Evet canım 2 oğlum var oyunarkadası olurlar umarım. Senin haziran 2019du yanlış hatırlamıyorsam büyük oğluş değilmi?
Benim 29 nisan 2019 doğumlu oğlum konuşmuyor halen o çok üzüyor beni dil terapistlerini takip ediyorum kart kitap vs hepsini çok küçük aylardan beri de yaptım ama malesef şu an pek yapamıyorum haliyle ve çok agresif bu ara umarım bu süreç de güzelce geçer.. adim adim seti almamıştım Uygar için mutlaka almayı düşünüyorum. İş başlasın maaşlar düzene girsin büyüğe de almak istiyorum adeda almıştım dikkat güçlendirme seti onu bitirdik♡
Bol bol kitap oku birde resimli sözlük al eline TV de yok olsun hayatından bak nasıl konuşur

X