kızlar giyim konusunda ben sadece sıfır kollu zıbın giydiriyorum şu an çünkü artık sıcak.Hatta dışarı çıkarttık yarım kollu zıbınla sadece, şort pantolon çorap falan da yok hani nasıl çılgınlık
Yıllaar önce bi ingiltereye gitmiştim hiç unutmam hava18-19 dereceydi ve ben iki kat uzun kollu ile dolaşırken dışardaki İngiliz bebelerini gördüm ben şok sadece kısa kollu ilelerdi kendimden utandım
İşte o gün bir gün bebem olursa ben de böyle yapcam kat kat giydirmeyeceğim salacam demiştim ve an itibariyle başladım
Bence siz de 25 dereceden fazlaysa bebeleri soyun kısa kollu giysinler büyüdüklerinde soğuğa dayanıklı yapıları olsunlar. Annelerimiz bizi kat kat giydirip büyüttüğü için birçoğumuz üşüyen tipleriz şu an. İlkokulda önlüğün altına çorap üstüne pantolon giydirirdi benim annem omg
İçimizdeki evhamlı anneyi bastırın.
Bir de çorap meselesi ben daha sadece dışarda soğuk havaolursa giydircem onun haricinde yok çünkü ayakların çıplak olması gerekiyormuş gelişimi için uzmanlar söylüyor. Ayaktan üşütür soğuk alır falan da şehir efsanesiymiş.