- 6 Eylül 2011
- 3.371
- 928
Inşallah bir an önce düzelir bebisin canim. Bakalim arada belki 1 2 gün tutmam arada tutarım öyle öyle geçer umarim bu ay . Seneye ramazana yeni bebek olmadan gireriz umarimSağol canım alerjik olduğunu biliyordum ama kan görene kadar diyet yapmam diyordum maalesef gördüm biraz zorlancaz ama napıyım canları sağolsun. Oğlumdaki gibi katı diyet yapmıcam ama süt süt ürünleri ve yumurtayı tamamen kesicem. İnşallah erkenden biter bu oğlumunda.
Ramazan’da dene bakalım inşallah zorlanmazsın sütünü de etkilemez benimde oğlumdan 1 Ramazan borcum var bununla 2 olucak ama hiç tutabilecek gibi değilim sütüm kesilir herhalde
Benim kizim da da şimdi de 2.5 aylıkken adet oldum . Her zaman nasıl oluyorsa öyle oldu 3 gün hafif yoğun 4 gün de leke leke geliyorAdet olanlara sormak istiyorum, bu gun 52. gunumuz yaklasik 45 gun lohusa kanamasi devam etti, dun baya kirmizi biraz kanama oldu, sonra bitti, ilk adet boyle duzensiz mi olur, eski adet dnmlerinizden farkli miydi ilk adetiniz?
Benim de spinal anestezi 2 çocuğumda1 belim sırtım çok agriyor özellikle gün sonunda dayanamıyorum az uzansam rahatliycam ama ne mümkün:)Kızlar spinal anestezi sonrası sırt ağrısı yaşayan var mı? Sırtım çok ağrıyor, dayanamıyorum, onunla mı alakalı anlamadım gitti.