Günaydın anneler, biz hastaneden çıktık. Çok şükür ameliyatımız çok iyi geçti. Sonrasında ağrısı da olmadı. Gecesinde de güzel uyudu. Şükürler olsun o delice ağlamaları geçti. Ama hastanede kaldığımız ilk gün ve özellikle geceden ameliyat saatine kadar canımdan bezmek üzereydim. Sabah 6 da emzirmeyi bıraktırdılar. 13.30 gibi ameliyata aldılar açlıktan çok ağladı hiç susmadı bebeğim
Bir önceki günü de sürekli fıtığı aşağı indiği için çatlarcasına ağlıyordu. Hemşireler bana acıdı da 2 kez aldılar elimden bebişi gezdirip uyuttular. Çok çok zor bir süreçti ama ameliyattan sonra hiçbir şey olmamış gibi gülücükler atmaya başladı oğlum
Dünyalar benim oldu şükürler olsun.
Bu arada ben hep sütümün yetmediğini düşünüyordum mama veriyordum her gün 3-4 kez 60ar cc. Ve memeden hiç ayrılmadığı için sütüm hiç dolmuyordu geleni emiyordu yetmeyince ağlıyordu. E sancıları da vardı ağlamasın diye yine veriyordum memeyi. Çok yanlışmış. Doktorlar defalarca uyardı. 2-3 saat aralıklı emzirmeye döndüm. Şimdi sütüm daha çok geliyor ve doyuyor. Mamayı bıraktık 2-3 günde. Emzirmeyi kestiğimiz ve ameliyata girdiği zamanlarda 3 saat arayla sağdım göğüslerimi. Her göğsümden ortalama 70 cc süt geldi. Normalde sağdığımda iki göğsümden toplasanız 30 cc anca geliyordu. Vicdanen çok huzursuz oluyordum. Çok üzülüyordum sütüm yetmiyor diye
İçim rahatladı.