Evet masallah ii toparlams insallah boyle devam etsn minnos3220 doğup 3040 a düştü 26-27 günlükken 3700 oldu, bugün 59 günlük 4800 kg 55 cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet masallah ii toparlams insallah boyle devam etsn minnos3220 doğup 3040 a düştü 26-27 günlükken 3700 oldu, bugün 59 günlük 4800 kg 55 cm
Hep sulu mu yapuyodu 1 aylıkken 7,8 kez kaka yapıyor. İshal olduğunu nasıl anlarımSulu yapması ishal demek değil ki. Benimki 2 ayı bitirdi arada su gibi yapıyor, çok emdiğinde oluyor.
Bilmiyorum ya aslında biogai kullandigimdan beri olmamıştı kabız demek ki faydası varmış gaza bı faydası yok diye kullanmak istememiştimKabızı bilmiyorum, şimdi doktora ishali sordum biogaia kullan dedi. Ksbıza da iyi gelir mi acaba
Himm aslinda kendilerinin yapması lazım da dediğin gibi çocuk çok zorlanıyor bu sefer ilk kızımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştımBugün gittim doktora hiç bişi demedi 7 gün yapmazsa gel dedi. Hocam çok ağlıyo sesi gidiyor dedim masaj yap beyaz gürültü aç dedi. Bunları ben yapıyorum zaten
Sudocrem sürdüm poposuna biraz bakalım faydası olacak mı gaz çıkıyor da kaka henüz gözükmedi seninki kaç gündür yapamıyorBugün gittim doktora hiç bişi demedi 7 gün yapmazsa gel dedi. Hocam çok ağlıyo sesi gidiyor dedim masaj yap beyaz gürültü aç dedi. Bunları ben yapıyorum zaten
Aynen ben de dün migren den ilaç aldım büyük çocuğumla hiç ilgilenemedim bileDün de ben öyleydim migren geldi bnde ilaç aldım zor süreçler ya Allah yardımcımız olsun
Yok canım her zaman değil arada öyle yapıyor. Anne sütü alan bebeğin kakası mamadaki gibi olmaz hep cıvık olur, bazen pütürlü bazen de sulu olur. Bugün geceyi de sayarsam 5 kere pütürlü kaka yaptı. Dün sadece gece su gibi yaptı, yatak döşek battı. Yani hiç istikrarlı olmuyor ateşi, koyu yeşil renk kakası olmadığı müddetçe endişe etme.Hep sulu mu yapuyodu 1 aylıkken 7,8 kez kaka yapıyor. İshal olduğunu nasıl anlarım
İnşallah canım. Direniyorum. Yıkanabilir bebek bezi siparişi verdim. Gece bezli olur. Bu arada tuvalete yaptırıyorum ya şöyle oldu, emiyordu huzursuzlandı. Bıraktık memeyi tuvaletini yaptırırken ağladı. Sonra pipisinin derisini sıyırdım iyice dipte beyaz kireçlenme gibi olmuş. Normalde itip bakıyodum da bu sefer derindeydi. Çişini dışarı yaptırmasam görmeyecektim. Bezine yaparken ne zaman çiş yaptı belli değil sonuçta. Birden ağlayacaktı nedenini bilemeyecektim.Canim seni kutluyorum gerçekten. Babamlar da hep kendilerinin bezine bebek.topragi koyduklarını ve o.topraga çiş kaka yaptıklarını anlatıyor. Yani bez olayı gerçekten hiç doğal değil. Rabbim bizi yaratırken bebekler için doğal çözümler varmış diye düşünüyorum. ama günümüzde hepsi unutulmus. Büyüyünce uykuda yapmaz hele ki ek.gidaya geçince düzen oturuyor.
Canım gözlemlediğim kadarıyla sen çok panik birisin. Burada böyleysen gerçek hayatta daha paniksindir. Sakin ol öncelikle. Sütün gelecek sütün yetecek hep pozitif düşün. Masaj yap, sıcak su tut, uyu, bol su iç, bol emzir, ten teması yap ve sakin ol sütün gelir.Durduk yere sütüm aazaldi napablrm ? bol su iciyorum dus aldim helva yiyorum ama bebek doymuyor
Ben aldım kart. Dikkatini çekiyor cidden bakıyor. Tabi şuan odaklanma süresi çok kısa ama yine se dikkatini çektiBiz de bugün aşı olduk cnm bir tane asiyi hiç farketmedi ama diğerinde kıyameti kopardı. Zatürre aşısı yakıyormuş. Verem aşısı için çağıracaklar bir gün. Tarttirmadim ben, gecen hafta doktorda tartılmıştı. Sohbete bayılıyor, ses çıkarıyor aynen. Şu siyah beyaz bebek.kartlarindan aldiniz mi? Ben almadım ama çok övüyorlar. Evde kızımdan kalan oyuncak ve kartlar var onları gosteriyorum. Desenler ve siyah beyaz oyuncaklar dikkatini çekiyor. Benim sesimi tanıyor.
Geliyomus cnm sagdim oyle anladim sagolİnşallah canım. Direniyorum. Yıkanabilir bebek bezi siparişi verdim. Gece bezli olur. Bu arada tuvalete yaptırıyorum ya şöyle oldu, emiyordu huzursuzlandı. Bıraktık memeyi tuvaletini yaptırırken ağladı. Sonra pipisinin derisini sıyırdım iyice dipte beyaz kireçlenme gibi olmuş. Normalde itip bakıyodum da bu sefer derindeydi. Çişini dışarı yaptırmasam görmeyecektim. Bezine yaparken ne zaman çiş yaptı belli değil sonuçta. Birden ağlayacaktı nedenini bilemeyecektim.
Canım gözlemlediğim kadarıyla sen çok panik birisin. Burada böyleysen gerçek hayatta daha paniksindir. Sakin ol öncelikle. Sütün gelecek sütün yetecek hep pozitif düşün. Masaj yap, sıcak su tut, uyu, bol su iç, bol emzir, ten teması yap ve sakin ol sütün gelir.
Ben aldım kart. Dikkatini çekiyor cidden bakıyor. Tabi şuan odaklanma süresi çok kısa ama yine se dikkatini çekti
Her bebek farklı, gaz problemi nedeniyle çok kabız oldu ilk bebeğim. Günde 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyordum. Bir de pusete koyuyordum, onda yapıyordu. Malum puseti popo kısmı içe göçük, ayaklar yukarı çekiliyor, tuvaletpozisyonuns benzer bi hal alıyordu oradayken. İnlemeye başladığında içine koyuyordumHimm aslinda kendilerinin yapması lazım da dediğin gibi çocuk çok zorlanıyor bu sefer ilk kızımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım
İlaç ne kullanıyorsunuz? Benim de atağım tuttu, dün akşamdan beri parol alıyorum ama fayda etmiyor.Aynen ben de dün migren den ilaç aldım büyük çocuğumla hiç ilgilenemedim bile
Bizim de sarı ve sulu kaka ama yapsın diye 40 takla atıyorum ishal olsa sık yapmaz mıTam emin değilim aslında burdan ishal diye duyunca şüphelendim, doktora yazdım sarı ve sulu kaka normal biogaia kullan dedi
Doğum sonrası vermişti doktorİlaç ne kullanıyorsunuz? Benim de atağım tuttu, dün akşamdan beri parol alıyorum ama fayda etmiyor.
İyi oldu hatırlattığınız sr vermişti benim dr da, ben de onu alayım tşkr ederim.Doğum sonrası vermişti doktor
Biogia bağırsak düzenleyici iyi gelir benceKabızı bilmiyorum, şimdi doktora ishali sordum biogaia kullan dedi. Ksbıza da iyi gelir mi acaba
Rica ederimİyi oldu hatırlattığınız sr vermişti benim dr da, ben de onu alayım tşkr ederim.
AYNEN öyle bi ara çok takmıştım sütüm yetiyor mu duye artık kafam rahatMaşallah cnm doğum kilosuna göre iyi, sağlıklı olsunlar yeter ki...
Valla ne zaman altını açsam kaka var, günde 10 bez değiştiriyorumBizim de sarı ve sulu kaka ama yapsın diye 40 takla atıyorum ishal olsa sık yapmaz mı
Çok şükürEvet masallah ii toparlams insallah boyle devam etsn minnos
Canım benim oğlumun da pipi ucu darmış,doktor ucunu ittirip açmak yok ama dedi. SiZe doktor mu önerdi?İnşallah canım. Direniyorum. Yıkanabilir bebek bezi siparişi verdim. Gece bezli olur. Bu arada tuvalete yaptırıyorum ya şöyle oldu, emiyordu huzursuzlandı. Bıraktık memeyi tuvaletini yaptırırken ağladı. Sonra pipisinin derisini sıyırdım iyice dipte beyaz kireçlenme gibi olmuş. Normalde itip bakıyodum da bu sefer derindeydi. Çişini dışarı yaptırmasam görmeyecektim. Bezine yaparken ne zaman çiş yaptı belli değil sonuçta. Birden ağlayacaktı nedenini bilemeyecektim.
Canım gözlemlediğim kadarıyla sen çok panik birisin. Burada böyleysen gerçek hayatta daha paniksindir. Sakin ol öncelikle. Sütün gelecek sütün yetecek hep pozitif düşün. Masaj yap, sıcak su tut, uyu, bol su iç, bol emzir, ten teması yap ve sakin ol sütün gelir.
Ben aldım kart. Dikkatini çekiyor cidden bakıyor. Tabi şuan odaklanma süresi çok kısa ama yine se dikkatini çekti