- 8 Mayıs 2015
- 562
- 344
- Konu Sahibi gecevekedicik
Her yıl olduğu gibi bu yılda Şubatın 1de saçlarımı balyaj yaptırdım.. belki yaşadığım şehrin en iyi kuaförüne gittim.. bestinde besti çünkü çok tuzluydu ücreti. Arkadaşlar adamlar moron gerizekalı.. saçlarımı yıpranmış diyip kesti moron.. ki balyajdanda şu anda krep yapılan küçük saçlarım saç dibimde toplanıyoe hayatımda hiç yaşamadığım irite olduğum bir konu mevcut çünkü saç uçlarım kuru saç diplerim yaş olarak uyandım bugun. Nasıl sinirliyim nasıl sinirliyim. HAYIR BU MORON KUAFÖRLERE SADECE ÖNLERİNE SARI AT DESENDE YAPMIYORLAR MORON GERİZEKALI MALLAR. Saçımın diplerinide kahve rengi yapmış nasıl sinirliyim. Neyse benimle birlikte ayno dönemde saç uzatmak isteyen arkadaşlar muhakkak vardır başlayalım arkadaşlarım Ben çok yormayı düşünmüyorum kendi yağısıyla bırakınca harika uzuyor bugun yıkadım saçımı artık bugunden sonra(salı) haftaya salıya kadar yıkamayacağım. Hiç ay uy iğrenç demeyin ben evde oturuyorum kokmazda saçım hemen yağlanmıyorda.. yopuz yapar otururum. Bundan böyle sadece vücudumu yıkarım. Sampuanıda sulandırıp kullanacağım. Ve saç uçlarıma ne zaman kuru hissedersem ya saç maskesi ya da serum süreceğim geçen cuma saçlarıma badem yağı ve evigen maskesi yaptım 3 gün beklettim. Bu evigen+Badem yağ maskesini sadece ayda bir yapacağım. Çünkü kendi yağısı gerçekten harika uzatıyor ben ne yaparsam yapim deli uzatıyor. İsterseniz 3 ay içinde size fotoğrad atarım. İlk ayı yani şubat ayını çektim.. Nisan ya da mayısın sonunda atacağım bütün fotoğrafları allahtan bir şey olmazsa. Super dax kullanmak isterdim ama acayip pahalı şu anda hiç yaklaşmıyorum bile şimdiden sevgiler saç mağdurları 2021