Canimm çok sevindim nasil guzel bi mutluluktur rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallahhSelammm bende şişli memorial de 3 ocakta pgt yapılmıs dondurulmus embriyo transferimi oldum ve bugun pozitif sonucu aldım çok şükürDarısı herkesin başına Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Sabah toplama var iğnede yakma acima olmadi iki tane ayni anda vurdum ama polikistik oldugum icin yurumekte bile zorluk cekiyorum cok basinc yapiyo sadece yumurtaliklar haricen bisey yok senin baya iyi embriyo olmus masallah bakalim benim ne olcak ne bitcek insallah tutar kactane transfer ediceklerBende pkosum canim hatta ohss oldum inşsllahh bol boll kaliteli yumurtalarin cikar
Bende oyleydim canim desteksiz oturup kalkamiyordum son gun artik.. inşallah bol bol kaliteli yumurtalarin embriyolarin olur canim bizi haberdar et yarinSabah toplama var iğnede yakma acima olmadi iki tane ayni anda vurdum ama polikistik oldugum icin yurumekte bile zorluk cekiyorum cok basinc yapiyo sadece yumurtaliklar haricen bisey yok senin baya iyi embriyo olmus masallah bakalim benim ne olcak ne bitcek insallah tutar kactane transfer edicekler
Belki ohss gelisebilir sende de soylemislerdir toplamadan sonra protein agirlikli beslen yumurta cok ye ohssnin etkisi azaliyormuş oyle ben dikkat etmedim aklinda bulunsunSabah toplama var iğnede yakma acima olmadi iki tane ayni anda vurdum ama polikistik oldugum icin yurumekte bile zorluk cekiyorum cok basinc yapiyo sadece yumurtaliklar haricen bisey yok senin baya iyi embriyo olmus masallah bakalim benim ne olcak ne bitcek insallah tutar kactane transfer edicekler
Maşallah çok sevindim ❤ Allah muradını versin cnm.Kizlar dun aradilar 10tane 5.gun embriyosu donduruldu sukurler olsunadetimi bekliyorum bi an once gecsin zaman
Pkoslularda bol yumurta toplandığı için ohss olma ihtimali var. Ben de ohss olmuştum.Bende pkosum canim hatta ohss oldum inşsllahh bol boll kaliteli yumurtalarin cikar
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin❤Selammm bende şişli memorial de 3 ocakta pgt yapılmıs dondurulmus embriyo transferimi oldum ve bugun pozitif sonucu aldım çok şükürDarısı herkesin başına Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Haydi bol şanslar canım. Rabbim hayırlısını etsin İnşallah bol ve kaliteli yumurtaların olsunSabah toplama var iğnede yakma acima olmadi iki tane ayni anda vurdum ama polikistik oldugum icin yurumekte bile zorluk cekiyorum cok basinc yapiyo sadece yumurtaliklar haricen bisey yok senin baya iyi embriyo olmus masallah bakalim benim ne olcak ne bitcek insallah tutar kactane transfer edicekler
Amiin inşallahh canimMaşallah çok sevindim ❤ Allah muradını versin cnm.
Vallahi cok zor bişeymiş inşallah biran once gecerPkoslularda bol yumurta toplandığı için ohss olma ihtimali var. Ben de ohss olmuştum.
Amin insallah bol duaya ihtiyacim varHaydi bol şanslar canım. Rabbim hayırlısını etsin İnşallah bol ve kaliteli yumurtaların olsun
Geçmiş olsun canım izgara tavuk et yumurta bol tüket cnm. Ben de ağrıdan yürüyememiştim içim şişmişti eve gelince iyi geldim eve geldikten sonra ağrılar başladı yürüyemedimAmiin inşallahh canim
Vallahi cok zor bişeymiş inşallah biran once gecer
Kız varmı bir gelişme İnşallah hamilesindir İnşallah ikiside tutar hayırlı haberlerini bekliyorumBeenşurada yerimi alayım sizlerle bekleyin bende sonucu . 6 ocakta 5.gun embriyosu iki tane transfer edildi . İnşallah hep birlikte yeni yılda hamiş oluruz
Merhaba canim sağolasın teşekkür ederim , her birlikte güzel.haberler alalım inşallahKız varmı bir gelişme İnşallah hamilesindir İnşallah ikiside tutar hayırlı haberlerini bekliyorum
Ayy maşallah canım. Hayırlı olsun pozitif testler bile sevindiriyor insanıMerhaba canim sağolasın teşekkür ederim , her birlikte güzel.haberler alalım inşallahevdeki testlerde çıkıyor ama daha gitmedim cuma günü gidecem.kan vermeye günler gecmiyor
Allah razı olsun canım cümlemize insallah. ne bileyim.ya kan tahlilinde görmeyince insan sevinemiyor İnanki. İlaç etkisi mi diye korkuyorum.Ayy maşallah canım. Hayırlı olsun pozitif testler bile sevindiriyor insanıİnşallah bebişinide görürsün. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
İğnenin etkisi 10 günde tamamen geçer canını sıkma İnşallah güzel düşün güzel olsun cnm ❤Allah razı olsun canım cümlemize insallah. ne bileyim.ya kan tahlilinde görmeyince insan sevinemiyor İnanki. İlaç etkisi mi diye korkuyorum.
Donrdurulmus tu benimde progestanı etkisi olur diye korkuyorum canım . Korksamda yapacak bişey yok nasip ye varsa olur artikİğnenin etkisi 10 günde tamamen geçer canını sıkma İnşallah güzel düşün güzel olsun cnm ❤
Transfer ne zaman canım karar verdinizmi?Ben gelecek hafta içinde transfer olucm doktorumdan haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?