• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Amiiin hepimize canim benim😍 ama keske hic stres yapmasak cok istedigimizden heralde stres illaki oluyor😢
Stres yapma daha heyecanlı stresli günler ilerde daha transfer var sonra tuttumu tutarsa kese varmı kese varsa kalp atışı varmı. İnşallah Rabbim o heyecanları tattırıp kucağımıza almayı nasip etsin.🙏

Stres yapma daha heyecanlı stresli günler ilerde daha transfer var sonra tuttumu tutarsa kese varmı kese varsa kalp atışı varmı. İnşallah Rabbim o heyecanları tattırıp kucağımıza almayı nasip etsin.🙏
O heyecanlara sıra gelir inşallahhh 🤲🤲😍😍

Selam kızlar, benimde transfer tarihim 4 Ocak. 5.gün donmuş embriyo. Beklemedeyim sakinliğimi korumaya çalışıyorum🙊 ilk transferim taze transferdi ve adet benzeri ağrılarım vardı. Bu sefer herhangi bir belirtim yok.
Allahım kucaklarımızı hayırlısı ile tez zamanda doldursun.
Güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻🌼
İdrar testi ne zaman yapacaksın cnm? Bak şimdi bende merak ediyorum 😊 İnşaAllah pozitif olur 😍

İdrar testi ne zaman yapacaksın cnm? Bak şimdi bende merak ediyorum 😊 İnşaAllah pozitif olur 😍
Ayy inşallah, hepimiz için 🙏🏻❤️ Sanırım idrar testi yapmıcam, perşembe test günüm çarşamba veririm diye düşünüyorum. Geçen sefer idrarlar negatif çıkınca modum iyice düşmüştü bu sefer dayanabilrsem hiç yapmadan bitiricem süreci😃

Ayy inşallah, hepimiz için 🙏🏻❤️ Sanırım idrar testi yapmıcam, perşembe test günüm çarşamba veririm diye düşünüyorum. Geçen sefer idrarlar negatif çıkınca modum iyice düşmüştü bu sefer dayanabilrsem hiç yapmadan bitiricem süreci😃
Meraktan çatlatacaksın beni 😁 nasıl istiyorsan öyle yap canım. İnşallah hayırlı haberler alırsın ❤

Hangi hastane hangi doktorla tedaviniz devam ediyor benim göztepe medical park Nur dokuzeğlül

Hangi hastane hangi doktorla tedaviniz devam ediyor benim göztepe medical park Nur dokuzeğlül
Benim doktor özel muayenehanede çalışıyor ama transfer opu ameliyat işlemlerini medamerikan hastanesinde yapıyor. Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah 🙏

Merhaba bende bu hafta yumurta toplaticam insallah 1 veya 2. Ayda dondurulmuş transfer olacak umarim bol kaliteli embriyo oluşur da iyi sonuçlar aliriz polikistik var buarda herkeze bol şans diliyorum
Muayenede kaç yumurta gözükdü cnm. Bende de pkos var benim opu eylülde olmuştu ohss oldum. İnşallah yumurtaların kaliteli olur.

Benim epey var sayi soylemedi ama cok agrim var yuruyemiyorum bile son iki gunum kaldi yarin catlatma olurum buyuk ijtimal kontrolum var sabah, pkoda sayi degil kalite onemli zaten dondurulmus transfer yapacaklar bir veya iki ay

Benim epey var sayi soylemedi ama cok agrim var yuruyemiyorum bile son iki gunum kaldi yarin catlatma olurum buyuk ijtimal kontrolum var sabah, pkoda sayi degil kalite onemli zaten dondurulmus transfer yapacaklar bir veya iki ay
Hayırlısı olsun İnşallah.💕

Bu gece gonapeptyl vuruyorum çarsamba sabah yumurta toplama var insallah🤗 buarada gonapeptyl kullanna varmi cok yakiyo agri yapiyo diyolar
Bilmiyorum ben ovitrelle vurulmuştum. Ağrı yaparsada doktorun vermişse vurulmaya mecbursun canım. İnşallah bol ve kaliteli yumoşların olur ❤

Bu gece gonapeptyl vuruyorum çarsamba sabah yumurta toplama var insallah🤗 buarada gonapeptyl kullanna varmi cok yakiyo agri yapiyo diyolar
Ben yaptim canim hic aci hissetmedim igneyi birden batir ilacida ne yavas ne hizli yap orta derece hizda aci hissetmezsin hayirlisi olsunn😊

Kizlar dun aradilar 10tane 5.gun embriyosu donduruldu sukurler olsun😍 adetimi bekliyorum bi an once gecsin zaman😍

Bende pkosum canim hatta ohss oldum inşsllahh bol boll kaliteli yumurtalarin cikar😍😍

Bismillahir Rahmanir Rahim! Ocak- Şubat transfer olacak arkadaşlar gelin bir birimize destek olalım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşallah❤
Selammm bende şişli memorial de 3 ocakta pgt yapılmıs dondurulmus embriyo transferimi oldum ve bugun pozitif sonucu aldım çok şükür 🙏🏻🙏🏻 Darısı herkesin başına Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Back